2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Arkadaşlar 36+1 den sonra dogum olsa bile normal degil mi sizce? Tabii ideali 38+ lar da illa 40+ mı olması lazım bu işin? :dislek:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada bizim şirkette arkadaşın eşi sezoş için randevu almıştı.
Bebek ters diye.
Ama 3-4 gün önce sancılandı,yine sezoş oldu ama plansız :sok

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Arkadaşlar 36+1 den sonra dogum olsa bile normal degil mi sizce? Tabii ideali 38+ lar da illa 40+ mı olması lazım bu işin? :dislek:

Normal ama anne karnında 1 gün bile fazla kalması onun gelişimi için büyük önem taşıyormuş.39dan önce doğan bebeklerde akciğer ile ilgili bi sıkıntı okumuştum ama her bebekte görülüyor mu onu bilmiyorum şimdi yalan olmasın.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Normal ama anne karnında 1 gün bile fazla kalması onun gelişimi için büyük önem taşıyormuş.39dan önce doğan bebeklerde akciğer ile ilgili bi sıkıntı okumuştum ama her bebekte görülüyor mu onu bilmiyorum şimdi yalan olmasın.

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım ya, ne desek boş bi yerde.............

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Tabi miyadını tamamlaması bebek açısından önemli.
Ama her bebekte akciğer sorunu olmuyor galiba.
Ben 32. haftada doğmuşum.Akciğer gelişimimde sorun var mesela, keseleri tam havalandıramıyorum.
Halen daha.Bunu iki ayrı doktor farketti.

yaaaaaaaaaaa niye kimse bişey demediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merak etmiyomusnuz kızımın hediyesini

Ben baktım ve yazdım kuşum çekiliş topişine.
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın, çok zevkli, çok minnoş bişey, çok beğendim

34ten sonra bazen küvoze bile koymuyolarmış canım.
Biraz bebeğin durumuna bağlı, çok da genellemiyorlar.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tabi miyadını tamamlaması bebek açısından önemli.
Ama her bebekte akciğer sorunu olmuyor galiba.
Ben 32. haftada doğmuşum.Akciğer gelişimimde sorun var mesela, keseleri tam havalandıramıyorum.
Halen daha.Bunu iki ayrı doktor farketti.

Ben baktım ve yazdım kuşum çekiliş topişine.
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın, çok zevkli, çok minnoş bişey, çok beğendim

34ten sonra bazen küvoze bile koymuyolarmış canım.
Biraz bebeğin durumuna bağlı, çok da genellemiyorlar.

Ay babuşşş 32. hafta mı :sok Kıyamam minicik.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bakın bi.Yan yatma yastığı almıştım ben, güvenli yatış yastığı mıydı neydi ondan.
Boğulma önleyici de alsam mı? O 5 aydan sonra mı kullanılıyomuş bilen varmı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
O bişe mi benim bir nick sogansarimsak, digeri de karnibahar dı :D
Karnibahar'ı aysebahardan esinlendim amuahahahhaha :D
hotmail adresime bak peker pekmez :D

yaaaaaaaaaaa niye kimse bişey demediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merak etmiyomusnuz kızımın hediyesini

bktım balım çok güselllll güle güle kullan bayıldım pisili miyavvvvvvvvv :utan: aslıcanda güsel uydurmuşş anam ne yazmışşş çok merak ettim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bakın bi.Yan yatma yastığı almıştım ben, güvenli yatış yastığı mıydı neydi ondan.
Boğulma önleyici de alsam mı? O 5 aydan sonra mı kullanılıyomuş bilen varmı?

Valla ikisini de aldım da boğulma önleyici yastığa kılıf geçircez mi onu anlamadım :D Bi de ben doğduğu andan itibaren kullanılabilir diye biliyordum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Valla ikisini de aldım da boğulma önleyici yastığa kılıf geçircez mi onu anlamadım :D Bi de ben doğduğu andan itibaren kullanılabilir diye biliyordum.

Senden kaçar mı zaten.Çük kaşıyıcın bile varmış aldığım duyumlara göre, boğulma önleyici yastığın mı olmıcak :cokkomik:
Kılıf gösteriyor bazı sitelerde üstünde.Bazı sitelerde 5+, 5ay sonrası filan yazıyo da bilemedim ben de.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Zuahahaha...Kızlar diğer tarafta bi sahte üyeliğim vardı, yeni doğum yapan arkadaşımla konuşuyordum ordan..
Neyse bu sahte üyelikle gireyim de kıza bişiler sorayım dedim ama sayız kazman banlamış bi de not düşmüş ;

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :

Seviyeli sitenize hadi .....

Süre: Hiç
.

şu an komadayım. şu an yerdeyim. şu an sözün bittiği yerdeyim.
fırlama yaaa nerdesin sen ben geliyom kaçıyosunnnnn kızacam heeee benden kaçıyosunnnn sankim
kızlar az çıkayım uyku bastırdı :)) öpuyorum
uykuna tükürem git yattt tabe yaaa
almasan şaşardım azo boğulma önleyici zıbırtıya gelinceye kadar ana eksiklerimi tamamlayabilseydim offf fırsat gelmiyo bi türlüü :uzgun: size özeniyorummmm ben yetişemiyorum arkadaşşş :acep:
He 32 haftada :utan:
El parmaklarım o kadar inceymişki kan çıkmıyomuş :utan:
Daha o tüyler var ya bi ara tickerlarda yazıyodu, onlar dökülmemiş bile doğduğumda :)

aneammm minnak babuşşşş sonradan geliştin boya ve kgya gittin deymiii anacığın iyi bakmış sana :utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

almasan şaşardım azo boğulma önleyici zıbırtıya gelinceye kadar ana eksiklerimi tamamlayabilseydim offf fırsat gelmiyo bi türlüü :uzgun: size özeniyorummmm ben yetişemiyorum arkadaşşş :acep:
:

Ben 3. ayda başladım alışverişe..6dan 7den sonra başlasaydım yetiştiremezdim hayatta :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar