- #20.061
Benim yok diyodum bende de başladı.gündüzleri de var artık.
şiddetli diil Allahtan dicem, 3 güne şiddetlenir şimdi
Başladı ise emin ol şiddetlenir
7.si işte yetişmez mi kız? kaçında doğuaracaz ki 7.si geç olsun? azo doğuracaz mı kızım 2 haftamız mı kaldı yoksam![]()
bilmem baksana azo geç dıyo sanki
Ay hiç bilmiyom ki yoğunluklarına bağlı..Kışın ortasında bi biz yıkatmıyoruzdur bence, misafir ağırlıcaklar felan yoğunlukta ise yıkatırlar![]()
Az iş yok he, halı yıkattır, tülleri yıka, dolap içlerini düzenle...
Eeee şehzadeler sultanlar geliyor ya

h bence de ses etme sus. Hiç karizmatik değil dimi
7.si işte yetişmez mi kız? kaçında doğuaracaz ki 7.si geç olsun? azo doğuracaz mı kızım 2 haftamız mı kaldı yoksam![]()
bilmem baksana azo geç dıyo sanki
6 Ocakta izne ayrılınca versem geç mi sence, 1-2 güne getirmezlermi ki?
Salondakini vermicem, oturma odası+antre+mutfaktakiler gidicek.Yine 3 büyük,1 uzun,2 kısa yolluk...Epey var.
Perdeleri bu hafta sonu yıkıcaz inşallah.
Allahtan salonun perdeleri de yıkanır cins değil.Yani yıkanır cins aslında ama alengirli annem yıkamayalım, temiz daha derse bakalım
Oranın halısı da yıkanmıcak.
Yetiştiremez de aniden doğurursam doluşuruz salona napalım -gozluk
Benim iki haftam kaldı, 2 hafta 2 gün sonra doğuruyom ondan![]()
Geç değil de şundan dedim;
Şimdi ben 15 Ocakta tüm işlerim bitmiş olsun istiyorum..Çünküsü 30ocak son günüm, artık 15inden sonra yayıla yayıla yatarım, derin işi hallettikten sonra toz alma vs. günlük yapılır zaten.
Perdeleri bu hafta sonu yıkıcaz inşallah.
Allahtan salonun perdeleri de yıkanır cins değil.Yani yıkanır cins aslında ama alengirli annem yıkamayalım, temiz daha derse bakalım
Oranın halısı da yıkanmıcak.
Yetiştiremez de aniden doğurursam doluşuruz salona napalım -gozluk
adsadadsdasadfhafaha!! eminsin yani. ahahha bi de kendine gün biçmemiş mi ya. bu kız öldürecek beni.
doğurda peşinden patır patır dökülelim hadi...
ene saba da bi kadın var türk erkeklerinin %75'i annesine benzeyen kadınlarla evleniyor dedi. deli mi ne kaynanama benzemiyom ben bi kere. hiç alakam yok. canımı sıktı bak şimdi.
ben kesin %25'lik benzemeyen dilimdeyim. ehehhehe
Bana ne ilk gitmem ben![]()
Ama sezoş olsaydık tarih belliydi kesin 15 gün önce alırlardı bebelerimizi yani 15 Ocakta kavuşmuş olurduk
Ya sezoşunda iyi tarafları var he, planlı programlı ne zaman gelceni biliyon hazırlığı yapıyorusn ona göre, doğuma giderkende bi fön bi makkaş ohh miss
Hadi yaOğlum evde kaldı o zaman...Malum bana benzeyen gelin bulmak zor
Ya iş çıkarıyoruz kendimize..Bize gelcek olanlar her zaman gelenler yine..Teyzem, kuzenler...Şimdi zaten bunlar bebeğe bakmaktan eve bakamazlar, perde merde hak getire yani![]()
Ama işte içimize sinmiyor ne alakaysa..
Benimde tek yatak odası tülüm yıkanıyor, salonda yıkanıyor ama senin dediğin gibiHem zaten rengi krem
diğer zilliler niye konuşmuyor![]()
aslım, lilam, mannak, pikem hayatım....
bana okuldan arkadaşlarım gelirler, daha evime hiç gelmediler tam da şubat tatili olacak, gelirler kesin. eşimin akrabaları pek gelmezler normalde ama şimdi onlar da gelecek, komşular da doğurmamı bekliyor, onlardan da daha önce evime giren yok, biraz da meraktan gelir onlar