2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hahahha yakında şiir felan döşicek diye korkuyorum :D

O zannetti ki geri gelicez, tekrar şubat annelerine katılmaya yalvarıcaz.On gün süre biçmişti.Geri geliyoduk, bekleyin göreceksiniz diyodu oradakilere.
Çok emindi.Nerde?
Değil üye olmak, okumaya bile eski yazdıklarımdan bilgiye ihtiyacım olduğunda giriyorum.Ama mor da güzel bi renktir tabi, açtı kendisini.
Tek kendisinin sitesi var tabi.Çok lazımdı.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
O zannetti ki geri gelicez, tekrar şubat annelerine katılmaya yalvarıcaz.On gün süre biçmişti.Geri geliyoduk, bekleyin göreceksiniz diyodu oradakilere.
Çok emindi.Nerde?
Değil üye olmak, okumaya bile eski yazdıklarımdan bilgiye ihtiyacım olduğunda giriyorum.Ama mor da güzel bi renktir tabi, açtı kendisini.
Tek kendisinin sitesi var tabi.Çok lazımdı.

Çok çok haklısın babuş...Kaldı ki zaten biz bu durumdan oldukça memnunuz, çok samimi buradaki topiğimiz, tanımadığımız kimse yok, çıkarcı fesat insanlar yok, aile gibi...Geçen sofrayı kurarken onu düşündüm iyi ki ordan banlanmışız da burda samimi ortam kurmuşuz diye :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cnmm sıkılıyo yine. ev işi yapabilirim ama cnm istemiyoo. gidip zıbını neyin alayım bari. cantayı hazırlıcam tamamlıyım hepsini. kendime de sabahlık alıcim. ama ne renk alıcimm? gecelikler beyaz pijamam siyah annemde kırmızı siparis etmişş. terligi de mor aldıydım.. neyse bakıcimm.. cicilenelim gelelim:lilav::lilav: öptüm sizi:huhuu::huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
cnmm sıkılıyo yine. ev işi yapabilirim ama cnm istemiyoo. gidip zıbını neyin alayım bari. cantayı hazırlıcam tamamlıyım hepsini. kendime de sabahlık alıcim. ama ne renk alıcimm? gecelikler beyaz pijamam siyah annemde kırmızı siparis etmişş. terligi de mor aldıydım.. neyse bakıcimm.. cicilenelim gelelim:lilav::lilav: öptüm sizi:huhuu::huhuu:

Gez gez napcan ev işini :D
Kırmızı uyar bence tabi mor terliği değiştirirsen :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Çok çok haklısın babuş...Kaldı ki zaten biz bu durumdan oldukça memnunuz, çok samimi buradaki topiğimiz, tanımadığımız kimse yok, çıkarcı fesat insanlar yok, aile gibi...Geçen sofrayı kurarken onu düşündüm iyi ki ordan banlanmışız da burda samimi ortam kurmuşuz diye :D

evet benim de aynısı geldi aklıma.ordaki ortamla burasını kıyasladım da.kesinlikle çok çok iyi olmuş buraya geldiğimiz, çok daha samimi, daha içten, çıkarsız...kimse kimseye saldırmak için beklemiyor, herkes gönülden birlik oluyor.
Gruplaşılıyor deniyordu, hani burda grup, herkes herkesle süper geçiniyor maşallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aradaki fark ne biliyo musun azoş. benim şekerim yüksek seyrettiği, bir dolu problem yaşadığım zaman iletisine "bizimle uğraşanı kahreyle","ilahi adalet" vs. şeyler yazan kişinin çocuğunun bir kaza atlattığını okuduğumda cidden üzülüp, atlattığı için hamdolsun demem, bunu asla dost meclisine konu etmemem...aramızdaki fark bu. buna vicdan diyorlar ve 4 değil 14 tane doğursan,içinde yoksa kazanamıyorsun.vermeyince mabud neylesin sultan mahmut hesabı....ben düşmanımın bebeği de olsa kimseye "oh" diyemem...Diyenlerin olduğu mekanda da olamam.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sustunuz kızçeler :)

Ben yarın hurma yemeye başlıyorum..Tanıdık var 9 aylık hamile, 3 ay öncesinden başlamış "erken doğuma sebep olsaydı ben doğururdum" dedi :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aradaki fark ne biliyo musun azoş. benim şekerim yüksek seyrettiği, bir dolu problem yaşadığım zaman iletisine "bizimle uğraşanı kahreyle","ilahi adalet" vs. şeyler yazan kişinin çocuğunun bir kaza atlattığını okuduğumda cidden üzülüp, atlattığı için hamdolsun demem, bunu asla dost meclisine konu etmemem...aramızdaki fark bu. buna vicdan diyorlar ve 4 değil 14 tane doğursan,içinde yoksa kazanamıyorsun.vermeyince mabud neylesin sultan mahmut hesabı....ben düşmanımın bebeği de olsa kimseye "oh" diyemem...Diyenlerin olduğu mekanda da olamam.

Ya babuş inanmadım ben ona :D Çok hikayevari yazmamış mıydı sence..Sanki şiir okuyorum, ne bu edibiyatçı mı?
Yani hani böyle birşey atlatan insan o anı yaşayarak telaşlı yazar, bu napmış kafiye uyumuna bile dikkat etmiş :D
Ben inanmadım, güldüm geçtim.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
birazdan dr a gidecem, nst ye girecem kesin, ne diyecek acaba? çok merak ediyorum :iyyyy:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu arada ben de sadece ecrinn in no su var, o da ev numarası sanırım, ben doğuma falan gidersem haber veremem size, bilginiz olsun :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sustunuz kızçeler :)

Ben yarın hurma yemeye başlıyorum..Tanıdık var 9 aylık hamile, 3 ay öncesinden başlamış "erken doğuma sebep olsaydı ben doğururdum" dedi :D

Ben de başlıyım o zaman kız.Kaç tane yicen günde?
Bi de şeye bakcaktım sahi, şekeri cidden yükseltmiyor mu?
Bu ara iştahım hayvan gibi söylemesi ayıp onu da belirtesim geldi.Sabah kahvaltısında dünyayı götürdüm, laf olsun diye öğle yemeğine indim, hiç aç değildim halbüsü, koca tabak makarna, koca tabak yemek ve bi gıdımcık da datlı yidim.
İyi ki bu coşma olayı bana son 4 haftada geldi he :sok

Ya babuş inanmadım ben ona :D Çok hikayevari yazmamış mıydı sence..Sanki şiir okuyorum, ne bu edibiyatçı mı?
Yani hani böyle birşey atlatan insan o anı yaşayarak telaşlı yazar, bu napmış kafiye uyumuna bile dikkat etmiş :D
Ben inanmadım, güldüm geçtim.

Valla bilemem Azoş.Yalansa pes derim, insan evladına bunu yakıştırır mı.Ben birine bahane uydururken bile hastalık üstünden uydurmamaya gayret ederim başıma gelir diye.
Herkes de öyledir muhtemelen.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sahi dün gece rüyamda bebeğimi doğurmuşum gördüm. Hep uyuyordu. Bende iyi ne güzel uyusun diyodum. Annem dedi ki uyandırıp emzirmedin mi, yoooo dedim.
Kaç gündür uyuyo böyle dedi, 3 dedim :D
Kızım gerizekalı mısın emzirsene dedi, aldım emzirdim ben de :D
Bebek de mukaddesin bebeğinin aynısıydı, dün yatmadan fatmagülün en son bölümünü izlediydim de azcık etkisinde kalmışım sanırım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu arada ben de sadece ecrinn in no su var, o da ev numarası sanırım, ben doğuma falan gidersem haber veremem size, bilginiz olsun :D

Leader atar sana özelden nosunu canım, o sonlarda doğurcak ya ona msj atarsın topiğe yazar :)

Ben de başlıyım o zaman kız.Kaç tane yicen günde?
Bi de şeye bakcaktım sahi, şekeri cidden yükseltmiyor mu?
Bu ara iştahım hayvan gibi söylemesi ayıp onu da belirtesim geldi.Sabah kahvaltısında dünyayı götürdüm, laf olsun diye öğle yemeğine indim, hiç aç değildim halbüsü, koca tabak makarna, koca tabak yemek ve bi gıdımcık da datlı yidim.
İyi ki bu coşma olayı bana son 4 haftada geldi he :sok

Valla bilemem Azoş.Yalansa pes derim, insan evladına bunu yakıştırır mı.Ben birine bahane uydururken bile hastalık üstünden uydurmamaya gayret ederim başıma gelir diye.
Herkes de öyledir muhtemelen.

Ben günde 4 tane yerim kafadan :D

Sahi dün gece rüyamda bebeğimi doğurmuşum gördüm. Hep uyuyordu. Bende iyi ne güzel uyusun diyodum. Annem dedi ki uyandırıp emzirmedin mi, yoooo dedim.
Kaç gündür uyuyo böyle dedi, 3 dedim :D
Kızım gerizekalı mısın emzirsene dedi, aldım emzirdim ben de :D
Bebek de mukaddesin bebeğinin aynısıydı, dün yatmadan fatmagülün en son bölümünü izlediydim de azcık etkisinde kalmışım sanırım.

Hahahhaha :D 3 gün mü, 3 saat uyusalar şükredicez gibime geliyor :D

teşekkürler kızlar, 3. olacak nst benim. 32 den beri giriyorum, bir şey çıkmadı onlarda ama bu aralar kasılmalar arttı sanki, hani şu sertleşmeler toparlanmalar falan.

Aynen ben de ondan tedirginim..

kız aze doğuran bugün daha 37+1 abariiii

Eeeee güzelim boşa yazmadık ruh hali kısmına 17 gün diye :D Ben de öyle doğururum kesin :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim 37de doğurmamam lazım
37+0da yeğenimin dgünü 7 ocak :D
hastaneye yetişebilir miyim ordan
bi de ikisi aynı gün olmasın yahu hangisinin dgünüsünü kutlıycazzz

Hahahah :D benimde 23 Ocakta annemin günü var, güne gidecem o zamana kadar doğurmamışsam :D Annem diyor "götüremem seni korkarım, gerçi ordan hastene de yakın" diyor :D
İki doğumgününü birarada kutlarsınız kız :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar