Hoşgeldin canım..Midesi yanıyorsa reflü olabilir.Senin miden yanmıyor mu hiç gebelik yüzünden?
Kız ben Enes Ali adına konustum Allah seni tugce
Hoşgeldin canım..Midesi yanıyorsa reflü olabilir.Senin miden yanmıyor mu hiç gebelik yüzünden?

ahamakahaakızlar ben çıkıyorum fatihin yeğeninin gösterisi varmış ana okuluna gidiyor oraya gidicekmişiz offff offöpüldünüzz.
yelizcim hoşgeldin canım banada güle güle bir denk gelemedik seninle
kızlar ben çıkıyorum fatihin yeğeninin gösterisi varmış ana okuluna gidiyor oraya gidicekmişiz offff offöpüldünüzz.
yelizcim hoşgeldin canım banada güle güle bir denk gelemedik seninle
Amanınnnn ciğerlerşm kopcek sandımdı..
Bir insan arka arkaya 5 kez hapşurur mu ya, fena kaptım şifayı..O kadan hapşurmadan sonra gamyon çarpmış gibi oldum :zonk:
Birşey yazamazsam anlayın ki patronum geldi ve ben eve doğru yol aldım
Kız ben Enes Ali adına konustum Allah seni tugce![]()
![]()
![]()
kız azo oğlanının ağzıyla konuşmuş zaar kendi anası için dememiştir allah seni benmi yanlış anladım koptum haaaaaaaaaaaaaaaaahamakahaa
hah görüşürüzzzzz azomcumHoşçakal Aslıcım kendine iyi bak
Valla ben olunca sen olmuyosun sen gelince ben gitmis oluyorum
ahuahah
![]()
Nezleyim idare ediverin
Hoşgeldin dünyam.
ama ben de annenin midesi yanıyo sandım
Hoşgeldin dünyam.
ama ben de annenin midesi yanıyo sandım
öfff be. usta geldi nasıl bi sigara içiyorsa banyomu olduğu gibi sigara kokusuyla silikon kokusu sardı öffff. ölecem şimdi yaaaaaa
"amca ben hamileyim evde sigara yasak" desene..
kız içmiyo üstüne sinmiş. içirir miyim hemde banyomda kafasını koparırım ben adamın be.
zati öteki evde de banyoma gıremıyordum silikon kokusundan. aşerip kustuğum günlere gittim be resmen. öfffff kokun yansın be usta
bandana da herkese yakışmaz ama
hoşgeldin canım
bombaları yapanlar yapmış ben geç kaldım bişey demiyim
ha sen de mi brutus Bak şimdi dikkat ettim, yazmış oğluşunun ağzından ama sonuna sigara içen smiley koymuş, bebek sigara içer mi içmez, ondan karıştı benim aklım