2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben geçen şöyle takıntılı olduğum mevzuları düşündüm. Mesela ev düzenli olcak, herşey planlı olcak felan filan. Kendi kendime dedimki bebişim olunca bunları çok takmayacağım. Bırak ev biraz dağılsın, kirlensin düzen olmasın. Kendimi bebişle zaman geçirmeye ayırmak istiyorum. Özellikle doğumun ilk zamnaları bol bol dinlenmek istiyroum, bebiş uyunca uyuyacağım o kalkınca kalkarım. Ruh hali anne sütünü çok etkiliyormuş..

evet sütü artıran en başta gelen şey anenin stresten uzak olması ve dinlenmesiymiş bol bol bende duydum umarım yapabilirsin ve yapabilirizzz:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
esra79 eklenti indiriyor diyor ne eklentisi indiriyor anlamadım allah allah kimsiniz arkadaş yaaa duruyorsunuz orda casus gibi

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Biraz önce eski mahalleye baktım, ne kadar farklı iismler gelmiş..
Bizim gitmemizi bekliyorlarmış:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

çok cücellll ufacık bebeği koca adam yaptın azommm yaa şu resme bakınca yiyesim geliyo sanki senin beben

Sağol Tubişimm...Valla avatardakini evdeki pcye masaüstü resmi olarak ayarladım parça pinçik edesim geliyor :D

esra79 eklenti indiriyor diyor ne eklentisi indiriyor anlamadım allah allah kimsiniz arkadaş yaaa duruyorsunuz orda casus gibi

ahahahah :D Öldürcen beni sen :D

kızlar ben çıkcam haberiniz olsun öptüm hepinizi

Hoşçakal fıstık, muckkkkkk

yok kız bebeğin ayakkabısından

Heee :D O zaman sen de zevklisin, ama arada çıkıntılık ediyon saç bantıma felan :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
öyle deme kız özel bir şeylerimizi fakan indirmesin diğer taraftan olupta valla boğarım haaaa:sinir::sinir::sinir:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Hu huuuuuu,

Biz geldik teyzoslar nasılsınız bakalım? Annem iyi degil sanırım. Midem yanıyor diyip duruyor. O ne demekse artık bilmiyorum ben :eek:ky:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar ben çıkıyorum fatihin yeğeninin gösterisi varmış ana okuluna gidiyor oraya gidicekmişiz offff off:(:(öpüldünüzz.
yelizcim hoşgeldin canım banada güle güle bir denk gelemedik seninle:(:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Amanınnnn ciğerlerşm kopcek sandımdı..
Bir insan arka arkaya 5 kez hapşurur mu ya, fena kaptım şifayı..O kadan hapşurmadan sonra gamyon çarpmış gibi oldum :zonk:

Birşey yazamazsam anlayın ki patronum geldi ve ben eve doğru yol aldım :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar