2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bişi diyecem. ben cumartesi hastaneye sorcam eğer süt sağma makineleri yoksa alcam. şimdi masraf yapmasam iyiydi ama nasılsa okula başlayınca da lazım olcak. amedayı önerdiler. 10 numara diyorlar. siz bu konuda bilgi aldınız mı?

gökçee ojgeldin beya

canım ben aldım süt sağma makinasını, hastanedekini kullnamyı düşünmedim. Avent elketrikli aldım, yanlış hatırlamıyorsam 230 YTL ye almıştım indirim vardı..

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
slmmm kızlarr

yaaaa hamilelikte canımızın her istediğini yemek zorundamıyız yemezsek ne olurr????

benim canım bişey istio ama bulamıoz geçen gece çıktık aradık ama hiç bi yerde yok yok
bu sabah yine rüyamda gördüm onu
yiyoduyum sanki ama bi garipti
şimdide hep aklımda yaaa

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Hep söyliyim diyorum ama unutuyorum, hastanenin süt sağma makinası ne derece güvenli?
Yani bize özel mi olcak o, yoksa herkese kullanılan bişey mi?
Süt aynı vücut sıvıları gibi, virüs taşır çünkü, bulaştırıcı özelliktedir.

haklısın bblaucum. ama sterilize ediliyor diye biliyorum. aynı biberon mantığı. sanmıyorum bize özel malzemeler kullanacaklarını. başlık falan tarzı şeyler bile dünya para çünkü. güzelce sterilize ediliyorsa sorun yok bence. ama dediğim gibi. ilerde de mutlaka lazım olacak, şayet bebek uzun vadeli emmeyi kabul ederse :( marka hakkında bilgin var mı?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ohhhh güle güle kullanın hepisini yevrım maşallah maşallah...
Benim de başladı o kukusal ağrı, anlıyorum artık sizi...

sağolasın yavrum... ya sorma ya hayattan bezdırdı yemınle.

Ohhhh maşallah maşallah evde olmak yaradı sana her işini hallediyon :D Bak dert ettiğine değmedi..Kız benimde cumartesi son günüm çok helecanlıyım :D
İyi sen düşmedin bizim cahilliğimize :D Valla little ve bebikommm uyarmasaydı biz kek gibin dokturdan isticektik :lululu:

aynen işten çıkıp merkeze inmem zor oluyordu. artık rahatım. da inanmazsın dün 350 tl harcamışım kız şoka gırdım. :( ne masraflı şeyler bu işler ya. bu arada bende yavrumun park yatağının ve dolabının oldugu odanın kapısını süsledim tüllerle. çok tatlı oldu.

bişi diyecem. ben cumartesi hastaneye sorcam eğer süt sağma makineleri yoksa alcam. şimdi masraf yapmasam iyiydi ama nasılsa okula başlayınca da lazım olcak. amedayı önerdiler. 10 numara diyorlar. siz bu konuda bilgi aldınız mı?

gökçee ojgeldin beya

ojbulduk :) rüyamda seni gördüm yavruş..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gökçe hadi işte görmüyordun aman burdanda yazdığımı geç görüyonki zaar hala cevap alamadım efem sizden dünde alamadıydım yolarım gelirsem 2 tel saçını haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D

noldu kız :))) naptım yine? ah ahhhh çektiklerimi bi bilsen. o yüzden 2-3 gündür pat diiye çıkıyorum netten..:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
slmmm kızlarr

yaaaa hamilelikte canımızın her istediğini yemek zorundamıyız yemezsek ne olurr????

benim canım bişey istio ama bulamıoz geçen gece çıktık aradık ama hiç bi yerde yok yok
şimdide hep aklımda yaaa

Ay ne çekti merak ettim :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
slmmm kızlarr

şimdide hep aklımda yaaa

hoşgeldin canım..ayy ne istiyor canın eğer buralarda bir yerlerde varsa bulup göndereyim sana

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
slmmm kızlarr

şimdide hep aklımda yaaa

ne kız o merak ettim bak :)))

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
slmmm kızlarr

şimdide hep aklımda yaaa

kavun reçeli değilse sorun yok çünkü eşim onu bi bulamadı...

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Ay ne çekti merak ettim :D

canımmm ya söylemesem daha ii inan sizinde canınız ister kendimi suçlu hissederim

hoşgeldin canım..ayy ne istiyor canın eğer buralarda bir yerlerde varsa bulup göndereyim sana

canım benim yaa çok saollllll
ama şu an türkiyenin hiç bi yerinde yetişemeyen bişey zamanı değil yanii

sadece özel manavlarda dondurulmuşu var ama gittim gördüm görüntüsü bile berbattı tadını düşünemiom
o yüzden almadım

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bidaha görüşemezsek dediydim..evimde net yok malum .. alırsam connecting people..yok olmazsa ''cannot be reached at the moment'' bebeğim..

alırsın sen net eve bence, ayrı kalamazsın artık bizden :D

ben de düşündüm pompa ama pahalı geldi bana, ya sütüm olmazsa, ya da ya gerek olmazsa boşa mı almış olurum diye düşündüm, bi de elektrikli olursa sessiz bişi olması lazım, ilk etapta belki manuel bişi alırım dedim.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
canımmm ya söylemesem daha ii inan sizinde canınız ister kendimi suçlu hissederim

sadece özel manavlarda dondurulmuşu var ama gittim gördüm görüntüsü bile berbattı tadını düşünemiom
o yüzden almadım

ahududu frambuaz falan mı?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
BİSİİİİİİ SORUCAAMMMMM!!

sanıyorum baslıgım dikkatt cekici olmusturr. :D neyse hastane cantasına koycaklarım baktıydık teyzemle de. dedi ki bana 2_3 tk zıbın al. içine onu giymeden olmaz. onu giycekk incecik onun üstüne papalı donuylan cıtcıtlı body sini en üstüne de tulumunu.. koydunuz mu siz zıbın tk mı??

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

o yüzden almadım

valla çok merak ettim şimdi frambuaz falanmı onların dondurulmuşu cidden berbat gözüküyor

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
alırsın sen net eve bence, ayrı kalamazsın artık bizden :D

ben de düşündüm pompa ama pahalı geldi bana, ya sütüm olmazsa, ya da ya gerek olmazsa boşa mı almış olurum diye düşündüm, bi de elektrikli olursa sessiz bişi olması lazım, ilk etapta belki manuel bişi alırım dedim.

sütün olmazsa daha çok ihtiyacın olcak canım. manuel kullanıp da memnun kalan görmedim. arkadaşım sıkarak daha çok verim alıyorum diyordu...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

o yüzden almadım

ne kızz o belk izmirde vardır??

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar