2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Yemedin mi birşey canım? Gerçi son aylarda da görülebiliyormuş mide bulantısı.

yedim ama ne bileyim sanki miğdem ağzımda gibi yaa açsam direk çıkarcakmışım gibi hissdiyorum o sebeplede nefes almakta zorluk çekiyorum offff bu nerden çıktı yaa 4 ay yeterince eziyet çekmiştim ben bulantı mevzusunda zaten

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçe hoşgeldin kızzz ev hanımlığı nasıl giyor pasta börek yapıyondur sen kesin üstelik kendin açıyosundur hahahahaaa:D:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
hadi gözün aydın canım... artık nasıl acınacak haldeysek adamlar valla acıyor bize:)))

yoksa babasının kızı değiliz yani niye izin versinler ki:) helal olsun kız o ne demek. ne hakkım var ki üstünde?

bidaha görüşemezsek dediydim..evimde net yok malum .. alırsam connecting people..yok olmazsa ''cannot be reached at the moment'' bebeğim..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Babuş hoşgeldin kız nettiriyon?

ay napayım son hazırlıklar işte. dün kötüydüm ben ya. akşamları baya ağırlaşıyorum artık. ya bi de alt tarafım resmen kopuyor benim. açılıyor mu napıyor :)))

Hoşgeldin kuşum nerelerdesin, neler aldın dün bakim?

Vallahi dün bomba bir konu vardı, göbek bağını tokturdan isticez mi diye, sen isticen mi Gökçem :D

dün neler aldım. o ooo dünya eksiğimi hallettim. gögüs pedim var artık azom sen düşün :))) gögüs kremimi aldım. emzik kutusu, 2 adet ayaklı içlik pijama, 4 adet beyaz çıtçıtlı badi, yenidoğan ıslak mendillerden, penye bi battaniye daha, çorap vb. vs. yalnız demoşa unuttum bişi almayı. eve çıkınca aklıma geldi. kargoyu da kardeşim göndereceği için diyemedim çocuğa kırmızı bi don alıp koy paketin içine diye :(((

bu arada ahahahhaha göbek bağını mı istemeyi düşündünüz doktordan? aklınıza gelmedi mi, evde düşen parçayı napacağınız acaba? yeminle alayımız manyagız ya.. ahahaaghgha

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay napayım son hazırlıklar işte. dün kötüydüm ben ya. akşamları baya ağırlaşıyorum artık. ya bi de alt tarafım resmen kopuyor benim. açılıyor mu napıyor :)))

dün neler aldım. o ooo dünya eksiğimi hallettim. gögüs pedim var artık azom sen düşün :))) gögüs kremimi aldım. emzik kutusu, 2 adet ayaklı içlik pijama, 4 adet beyaz çıtçıtlı badi, yenidoğan ıslak mendillerden, penye bi battaniye daha, çorap vb. vs. yalnız demoşa unuttum bişi almayı. eve çıkınca aklıma geldi. kargoyu da kardeşim göndereceği için diyemedim çocuğa kırmızı bi don alıp koy paketin içine diye :(((

bu arada ahahahhaha göbek bağını mı istemeyi düşündünüz doktordan? aklınıza gelmedi mi, evde düşen parçayı napacağınız acaba? yeminle alayımız manyagız ya.. ahahaaghgha

Ohhhh güle güle kullanın hepisini yevrım maşallah maşallah...
Benim de başladı o kukusal ağrı, anlıyorum artık sizi...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ohhhh maşallah maşallah evde olmak yaradı sana her işini hallediyon :D Bak dert ettiğine değmedi..Kız benimde cumartesi son günüm çok helecanlıyım :D
İyi sen düşmedin bizim cahilliğimize :D Valla little ve bebikommm uyarmasaydı biz kek gibin dokturdan isticektik :lululu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ohhhh maşallah maşallah evde olmak yaradı sana her işini hallediyon :D Bak dert ettiğine değmedi..Kız benimde cumartesi son günüm çok helecanlıyım :D
İyi sen düşmedin bizim cahilliğimize :D Valla little ve bebikommm uyarmasaydı biz kek gibin dokturdan isticektik :lululu:

Hayatım kestirtmicek hatta, bağlı devam etcekler :vecihi:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bişi diyecem. ben cumartesi hastaneye sorcam eğer süt sağma makineleri yoksa alcam. şimdi masraf yapmasam iyiydi ama nasılsa okula başlayınca da lazım olcak. amedayı önerdiler. 10 numara diyorlar. siz bu konuda bilgi aldınız mı?

gökçee ojgeldin beya

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bişi diyecem. ben cumartesi hastaneye sorcam eğer süt sağma makineleri yoksa alcam. şimdi masraf yapmasam iyiydi ama nasılsa okula başlayınca da lazım olcak. amedayı önerdiler. 10 numara diyorlar. siz bu konuda bilgi aldınız mı?

gökçee ojgeldin beya

Hep söyliyim diyorum ama unutuyorum, hastanenin süt sağma makinası ne derece güvenli?
Yani bize özel mi olcak o, yoksa herkese kullanılan bişey mi?
Süt aynı vücut sıvıları gibi, virüs taşır çünkü, bulaştırıcı özelliktedir.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçe hadi işte görmüyordun aman burdanda yazdığımı geç görüyonki zaar hala cevap alamadım efem sizden dünde alamadıydım yolarım gelirsem 2 tel saçını haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar