2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
saol lidılım ben derdimi anlatana kadar rahmim açııldı inan:Dbuarada rahim bebeğin içinde olduğu yer dimi..orası açılıyor bebek ordan çıkıyor..

rahim bebeği saran bizim de içimizde olan yer. hani kasılıyor, göbeğimiz semsert oluyor ya. ben artık çok net farkedebiliyorum hacmini. orası açılmadan bebek çıkamaz. impossible :D
rahim dıştan görülmüyor çünkü kukumuz kapatıyor. dolayısıyla bebek hem rahimden çıkacak, hem de kukumuzdan :D ama bazen bebekler iri kıyım olabiliyor (bakınız: littlesunshine'ın oğluşu) bu durumlarda perine denilen yerde bulunan kaslar (ki burası da anüs ve dıştaki dudaklar arasında kalan bölge) zarar görmesin veya yırtılmasın diye kesi atılabiliyor. kesi atıldıysa, yada atılmadan gelişgüzel yırtıldıysa, orası dikiliyor. ahanda budur benim bildiğim...

:eek:ky: :eek:ky: :eek:ky:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
rahim bebeği saran bizim de içimizde olan yer. hani kasılıyor, göbeğimiz semsert oluyor ya. ben artık çok net farkedebiliyorum hacmini. orası açılmadan bebek çıkamaz. impossible :D
rahim dıştan görülmüyor çünkü kukumuz kapatıyor. dolayısıyla bebek hem rahimden çıkacak, hem de kukumuzdan :D ama bazen bebekler iri kıyım olabiliyor (bakınız: littlesunshine'ın oğluşu) bu durumlarda perine denilen yerde bulunan kaslar (ki burası da anüs ve dıştaki dudaklar arasında kalan bölge) zarar görmesin veya yırtılmasın diye kesi atılabiliyor. kesi atıldıysa, yada atılmadan gelişgüzel yırtıldıysa, orası dikiliyor. ahanda budur benim bildiğim...

:eek:ky: :eek:ky: :eek:ky:

evet evet evet-alkis

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benn geldimmm.. giderkenn iyidi de dönüste agrıdı yine sagım solum. hediyemizi aldıkk cicişlere de ekledik. lilacscım cıkmıss banaa dogru tahmnn burdann da öpüyoruzz onu kocamann:ask:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
be normal dogum istedim ama olmadı allah herkesin yardımcısı olsun:utan:

Hayırdır neden olmadı anlatır mısın?

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sakın google rahim açılması yazıp görsellerde aratmayın
hele leader sen aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anammmmmmmmmmmmmmmmmm
tırsık tırsık tırsık tırsıkkkkkk :lululu: :lululu:

Ay çok merak ettim kız burdan da yazamam zaten de ama meraklandım :D

Rahim normalde çok küçükmüş.
Bu haftalarımızda normal ebadının yaklaşık 1000 katı oluyormuş.

Hee benim tickerda da öyle birşeyler diyordu :)

dün de sen yapmıştın aynı şeyi ''biz gömüyoz ama bağı nasıl istiycez'' diye:D

Sus kız :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bugün gidiyorum gökçe hakkını helal et..patronum erken izin verdi..seninki gibi..

hadi gözün aydın canım... artık nasıl acınacak haldeysek adamlar valla acıyor bize:)))

yoksa babasının kızı değiliz yani niye izin versinler ki:) helal olsun kız o ne demek. ne hakkım var ki üstünde?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
geçmişi hiççç okuyamam özet geçsin biri.

lilacsınn hediyesi bana geldii, benim hediyemm taansel e ulastı. ama tansel sanmıs kii ona hediyeyii lilacss gönderdi.. bide sabah beni arayıpp tesekkür etti ama yine lilacss la konustugunu sanmıs. onunn orda arkadası var diyede gelince bana da ugra didi.. :D

bugünküü konumuzz cocukk cıkarken neresi acılıyo.. biz bu acılmayıı dogum anı haricc gözle görebilir miyizz?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam hatun kısmısı... hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...

Hoşgeldin kuşum nerelerdesin, neler aldın dün bakim?

büyükmüjdemin üyeliği iptal olmuş.Hayret.

Hahahahah neden acabası :D

kızlar ben kacıyorum kendinize ii bakın gorusuruz hoscakalıııın

Hoşçakal canım kendine iyi bak.

geçmişi hiççç okuyamam özet geçsin biri.

Vallahi dün bomba bir konu vardı, göbek bağını tokturdan isticez mi diye, sen isticen mi Gökçem :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar