2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Bak şimdi son anladığım şu; rahimi karıştırma...
Kukudan bahsedelim..Açılan yer kuku deliği, dikiş atılan yerde orası...Rahim nerden girdi araya? Rahim dikilmiyor ki :D

Kız ecrin sormadı mı açılma delikte mi oluyor öyleyse ben bakınca görürmüyüm diye? sonrada hayatım orda olsa niye elini sokuyorlar diye falan filan..yani ben dikilen yerden değil açılan yerden bahsediyorum..2 cm acıldı 10 cm acıldı dedikleri rahim ağzıymış..kuku değil sanırım..yanlışsam biri beni durdursun:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
dünkü göbek bağı muhabbetini eşime anlattım
verdiği cevap
bi tane aklıbaşında çıkıp da müdahale etmedi mi
dedim etti ama geç kaldı :D

aşkım nasıl bilmezsin ya sürekli konuşuyoruz ya bebeğin göbek bakımını falan ee biliyom dedim ama ben sandım ki geri kalandan kesip bize vercekler :acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kız ecrin sormadı mı açılma delikte mi oluyor öyleyse ben bakınca görürmüyüm diye? sonrada hayatım orda olsa niye elini sokuyorlar diye falan filan..yani ben dikilen yerden değil açılan yerden bahsediyorum..2 cm acıldı 10 cm acıldı dedikleri rahim ağzıymış..kuku değil sanırım..yanlışsam biri beni durdursun:D

Heeeeee anladım şimdiiiiiii....Peki o zaman kuku açılmıyorsa çocuk nasıl çıkacak :(

dünkü göbek bağı muhabbetini eşime anlattım
verdiği cevap
bi tane aklıbaşında çıkıp da müdahale etmedi mi
dedim etti ama geç kaldı :D

aşkım nasıl bilmezsin ya sürekli konuşuyoruz ya bebeğin göbek bakımını falan ee biliyom dedim ama ben sandım ki geri kalandan kesip bize vercekler :acep:

:kptmya::kptmya: ben de anneme anlattım kadıncağız koptu :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

anaam siz nelere kafa yoruyonuz yine. boş bırakmaya gelmiyor. şekerler siz mi bebek doğurtcaksınız, bırakın istediği yerden çıksın :cokkomik:

açılma rahimde oluyor. doktorlar da hem rahmin sertliğine hem de açılmaya bakmak için mecburen ellerini sokuyorlar. gözle görülse daha korkunç bence haha :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ama boşverin kızlar be kendiniz mi dikiceniz.Neresi sökülüyosa orayı diker doktor merak etmeyin.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
anaam siz nelere kafa yoruyonuz yine. boş bırakmaya gelmiyor. şekerler siz mi bebek doğurtcaksınız, bırakın istediği yerden çıksın :cokkomik:

açılma rahimde oluyor. doktorlar da hem rahmin sertliğine hem de açılmaya bakmak için mecburen ellerini sokuyorlar. gözle görülse daha korkunç bence haha :deli:

saol lidılım ben derdimi anlatana kadar rahmim açııldı inan:Dbuarada rahim bebeğin içinde olduğu yer dimi..orası açılıyor bebek ordan çıkıyor..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hayır madem üyeliğimi sildim, bilgilerimi de sil.İstemiyorum senin sitenden mail filan.Neden inceleyecekmişim senin facebook sayfanı.

aynenn böle diyeydinn onlara:sinir:
Dikişsiz doğum 1000de bir :D

benim kaynanam binde biri yakalamıss hemde 5 dogumda birden:D:D
peki o zaman açılma görünen yerdeyse çatı muayenesinde niye elini sokuyo?

ağlama kııı

Amin

ay 3 dikiş alt tarafı

evett mantıklıı o zaman dimekk giriss o kadann bile acılabiliyoo asıl sıkıntı içerde.

Bu açılma neremizde meselesi dünkü göbek bağı olayını hatırlattı bana :D
Hakkat açılma görünen yerde ise niye parmak sokuyorlar?
Doğum zamanı da ikidebir sokup ellerini öyle sölicekler kaç cm.açılma olduğunu.

giristenn soguttunuz beni bee. demek zorlama olmadan 10 cm acılıyo orası öle mi ne kadamnn igrincc?? olay rahim agzında. dogru gercii nezahatimde beni muayene ettiydi.. bende kapalı oldugunu nasıl anladıklarını merak ediyorum. saglıkocagında ebeler bile anlıyo ya. basit bişi demek. bi el atmaya bakıyo. cıkss sogudum bütün özelligini kaybetti benim için.. :sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar