2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya bende yediklerime dikkate dip kilomu kontrol etmek istiyorum:) ama başarılı değilim.
Canım bir tatlı istiyor sormayın. Önceden canım tatlı isteyince bir kaşık pekmezle kandırıyordum kendim. Ama artık böyle baklava gibi şeyler yemek istiyorum:)
bide faydalı gıdalardan sıkıldım, öğlen arası ekmek arası yedim...

Ben şeker olmasa kiloyu takmıyorum, nasılsa az aldım diye :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
''Adamın birinin karısı dogum yapmıs evde adamda mecburen doguma sahit olmus sonra karısından bi sekilde sogumaya baslamıs..Peygamber efendimize(s.a.v) gidip anlatmıs durumu o da eline bi kase bal almıs getirmis,adama gostererek balın ustune parmagıyla bi cizik atmıs..(o cizik hemen kapanmıs tabi ) gordunmu demis,iste dogum da boyle,hersey eskisi gibi olacak meraklanma demis..''

bi yaslı akrabamız vardı o anlatmıstı boyle biseyi..

Banada komşum anlatmıştı bu olayı..
İnşalah öyle olur:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Fıstık gibi bi kızınız oldu :)
adsız.JPG

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tabi takmazsın kiloyu:)
ben 15 kiloyu buldum. Allahtan zayıf hamile kalmıştım, bide çok azimliyimdir vereceğime inanıyorum..

Ben hiç azimli değilim kilo verme konusunda....Ama vereceğime inanıyorum bu kez.En zor zamanda tuttum boğazımı,o zaman da tutarım inşallah.
Ama en kısa zamanda çekidüzen vermeliyim kendime, salarsam sonu gelmez onun.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar dikiş filan beni gerdi ben kaçar mama yiyiğim bunları düşünmesek daha ii galiba herşey olacağına varır o yüzden en güseli bilmeden doğurmak yoksa düşünerek daha çok korkucam gibi öpüyorum hepinizi şekerlerim hazırmış aradılar şimdi bileydim kargou bugün gönderirdim tühhhh onlarıda almaya gidiyim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
salın gitsin zaten bosveriin sonucta bu bebisler bi sekilde dogcak gerisi onemli degil su satten sonra

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar