2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Az kaldı babuşum ya...
Heyecan yapıyom ben..
Bu arada dün prima bez aldım. 3-6 kg ağırlık için, maviyeşil yüzlü olanlardan. Bide yeni bir ürün galiba beyaz yüzlü vardı, ıslak kakayı emiyormuş. İlk aylar zaten sıkça değiştiririm diye düşünüyorum.
Benim aldığımda 86 adet var 22 YTL idi, yeni üründe 64 adet var 23 YTL idi. Bende ekonomik bir bez alışverişi yaptım:)

Ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle Huggies aldım canım.Bana ya Prima al yada huggies dedi.
Ama Primanın sıvı kaka emeninden o zaman haberim yoktu, onu alırdım bilseydim.
Huggies’in saf organik pamuklusu çıkmış, 30 küsurdu fiyatı, Migrosta indirime girmişti almıştım onu.
İçinde kaç tane var amaaaaa, herhalde 86…Yine aynı arkadaşım bana 1 paket yenidoğan al fazla alma demişti.
Bir arkadaşıma daha sordum, onun bebeğini hastanede direkt 2 numarayla bezlemişler sanırım.
Hiç yenidoğan kullanmadık demişti o da.Ben o yüzden fazla paket almadım.
Huggiesden memnuniyetime ve bebeğin büyümesine göre hem marka hem ölçü değiştiririm diye düşündüm.
Ben pedde de organik pamuklu kullanabiliyorum sadece, orkid bana kaşıntı yapıyor mesela, kullanamıyorum.
Kızım da bana çekerse, organik pamuklu iyi gelir sanırım :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hımm bakalım eğer büyük gelirse bende 2-5 kg alayım.. Yoksa şimdidenmi alsam. Bi zararım olmaz. İlk doğduklarında günde 8 bez değiştiryorlarmış:)
yok bence acele etme tanselim bekle baktın büyük geliyo öle aldırtırsın tocana :D luzum yok tekrar masrafa 8 bez mi maşallah babaları çalışsın dursun işleri nee onlarda pislesinler :D

Sizin kızlar doğuştan manken olmaya niyetli:)
Topiğin oğluşarıda iri kıyım olcak galiba:)
aynen öle kızlar mankennn maşallah cnm oğlanlarda tosuncuk benimki haricinde :acep:
Ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle Huggies aldım canım.Bana ya Prima al yada huggies dedi.
Ama Primanın sıvı kaka emeninden o zaman haberim yoktu, onu alırdım bilseydim.
Huggies’in saf organik pamuklusu çıkmış, 30 küsurdu fiyatı, Migrosta indirime girmişti almıştım onu.
İçinde kaç tane var amaaaaa, herhalde 86…Yine aynı arkadaşım bana 1 paket yenidoğan al fazla alma demişti.
Bir arkadaşıma daha sordum, onun bebeğini hastanede direkt 2 numarayla bezlemişler sanırım.
Hiç yenidoğan kullanmadık demişti o da.Ben o yüzden fazla paket almadım.
Huggiesden memnuniyetime ve bebeğin büyümesine göre hem marka hem ölçü değiştiririm diye düşündüm.
Ben pedde de organik pamuklu kullanabiliyorum sadece, orkid bana kaşıntı yapıyor mesela, kullanamıyorum.
Kızım da bana çekerse, organik pamuklu iyi gelir sanırım :)

organik bezi kaka taşırtıyor die duymuştum dene bakalım sonuç ne olcak babuş
bendede orkid yara yapıyor alerji yapıyo yane ama pamuklu değilde molped den çok memnunum günlük pedide onu kullanıyorum bakalım benim oğlanada ya prima yada molfix kullanasım var

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayyy canım anormal bir şey yok diyorsun ozaman benim doktorum panikletti beni işte sinir oldum yaa gerçi kötü bişey demedi biraz geride kalmış kg su dedi baktı ben iyice üzülüyorum düzeltti ama iş işten geçmişti benim için:(:(
iyi sılayla çok fark yokmuş arasında bende başladım ete süte yeniden yüklendim bakalım inşallah faydasını görürüm balım:)
çok sağolasın bana yardımcı olduğun ve içimi rahatlattığın için canım benimmm:ask::ask:

Yooo bence çok fark yok tatlım, gelişme geriliğinden söz etmek için 3 haftalar civarında bi gerilik olması lazımmış.
Ayrıca plasentada yaşlanma, kireçlenme vs.oluyormuş. Bunlar olmadığına göre yapısal olarak zayıf bebekler.
Sen et ve özellikle ciğer yemeye çalış tatlım.Pekmez de ye.
Ben hiç sevmem et, hele ciğer ama evlat hatırına yiyorum, ne yapayım.
Annem zorla tıkıyor ağzıma.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar gökçeye ev hanımlığı yaramadı eskiden daha çok giriyodu şimdi yatış pozisyonunda yada evle uğraşıyo özletti kendini

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
günaydınn :D

:D canım o resimin orjinalinde iremin kolunun altında halasının oğlu var ona sarılmış kolunun altına almış.resim sığmayınca öle küçülttüm.sen deyince daha dikkatli baktım hakikaten bebem yamuk duruyo baska resim buluyum ben oraya mucukss:sila:

anlatmana rağmen yok yine anlayamadım ne şekil durduğunu :D

kızlaraaaaaaar siizn tickerlar sata göre mi ultrasona göre mi:sok:sok

SAT'a göre

aslı benim 27+0da 1032
32de 2092
35te 2770ti galiba

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

organik bezi kaka taşırtıyor die duymuştum dene bakalım sonuç ne olcak babuş
bendede orkid yara yapıyor alerji yapıyo yane ama pamuklu değilde molped den çok memnunum günlük pedide onu kullanıyorum bakalım benim oğlanada ya prima yada molfix kullanasım var

Valla bilemiyorum ki lidoşum, deneyeceğim bakalım. Eğer kaka taşırtıyosa almam bi daha onu, sıvı kaka emeninden alırım. Deneye deneye bulucaz :)
Ben de pedde koteks kullanabiliyorum bi tek. Şimdi orkidin de çıktı pamuklu yüzeyi ama koteks kadar memnun kalmadım ben doğrusu.
Bi marka vardı eskiden o çok iyiydi ama şimdi üretmiyorlar sanırım, neydi onun adı hatırlayamadım işte…Yeşil ve turuncu paketleri vardı.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlar uzun zamandır giremedim 2 günüdr hastanede yatıoum...çarpıntılarım dinmek bilmioo :( kızım gayet ii allaha şükürler olsun ama benim çarpıntı nedenimi bulamadılar.bugün çok bunaldım ve taburcu ettiler yarın holter cihazı takıcaklar.bide ona bakıcaklar bu arada benim kız çok hareketli bi doğum pozisyonunu alıo saatler sonrada tam tersini doktor bu kız süpriz yapcak doğum şekli hakkında dedi..yılbaşı hedayesini yarın kargolucam inş.. dua edin bana çarpıntı için nefes aldırmıo çok bunaltıo benii..sizleri çok özledimm.. azo bu aarada sezo mu oluoun bacım 19 gün kaldı yazmışınn

Canım çok çok geçmiş olsun.Bizleri haberdar et imkanın varsa.
Yok canım şu an normal gözüküyor doğum şeklim..Ama ben 15 Ocaktan sonrası çabuk geçer diye 15 Ocak üzerinden hesaplıyorum kalan günü :)

Kızlar size bişi sorucam.Geceleri benim karnım çok sertleşiyor,hatta yatarken acıyor kas acıması gibi.Tuvalete kalktıkça farkediyorum.
Sizde de oluyor mu?

Hem de nasıl sertleşme, yamulma...Çokta sık oluyor :iyyyy:

canımsın helal olsun ne demek..ben de isterim her birinizin doğum süreçlerini öğrenmeyi falan ..
burda bi aile gibi oluyorsun herkesin derdiyle dertleniyorsun falan.. yada geyiğin dibine vuruyorsun..
Yani hepinizi tanımak güzeldi..net olayına gelince bakalım inş. alırım da connecting people olurum yine:D

Nere kız, daha çalışmıcan mı izne mi ayrılıyorsun?

günaydın kızlarr..bugün öğleden sonra doktora gitcez bakalım

Günaydın Nazom, hayırlı tatlı haberlerle gel inşallah

Hepinize günaydın kızlar..Nezle oldum :( Çok halsizim.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
anlatmana rağmen yok yine anlayamadım ne şekil durduğunu :D

SAT'a göre

aslı benim 27+0da 1032
32de 2092
35te 2770ti galiba

resmin orjinalini eklesem anlarmısın acaba :D kızımda bi yamukluk yok hayatım poz veremiyo benim zilli

Ekli dosyalar

• n780889544_307055_4839 (2).jpg
    n780889544_307055_4839 (2).jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 64

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Valla bilemiyorum ki lidoşum, deneyeceğim bakalım. Eğer kaka taşırtıyosa almam bi daha onu, sıvı kaka emeninden alırım. Deneye deneye bulucaz :)
Ben de pedde koteks kullanabiliyorum bi tek. Şimdi orkidin de çıktı pamuklu yüzeyi ama koteks kadar memnun kalmadım ben doğrusu.
Bi marka vardı eskiden o çok iyiydi ama şimdi üretmiyorlar sanırım, neydi onun adı hatırlayamadım işte…Yeşil ve turuncu paketleri vardı.

aynen balım her bebekte farklı etki yaratıyo bezler kardeşlerimin birinde devamlı prma kullandık ötekine hep yara yapıyodu canbebe daha yaradı düşün yane belli olmuyo
şimdi onu bende hatırlayamadım ama molpedinki öle yeşil turuncu ilk günden beri çokta memnunum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Yok canım şu an normal gözüküyor doğum şeklim..Ama ben 15 Ocaktan sonrası çabuk geçer diye 15 Ocak üzerinden hesaplıyorum kalan günü :)

canım geçmiş olsun.bol vitamin al meyve ye,meyve suyu iç tatlım.burnun tıkalıysa deniz suyu kullan acılsın ki birde nefes zorlamasın seni..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

azomm geçmiş olsun günaydın balım sen dünkü duayı karıştırdın aceba o mu yaramadı sana :acep:
resmin orjinalini eklesem anlarmısın acaba :D kızımda bi yamukluk yok hayatım poz veremiyo benim zilli

heh işte hayalimdeki kız çocukk şu güselliğe bak mini etekli uzun saçlı güleç yüzlü inşallah kızım olursa çok bilmiş zilli ve çıtı pıtı olur:ask:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ayyy nazom irim fıstık gibi maşallah..
Allahım esirgesin, kaç yaşındaydı?
tanselim irem 2003 temmuz doğumlu.8,5 oluyor sanırsam.ona kalırsa 9 ama :D aminn herkesin evladını esirgesin allahım..
Yamukluk HaYaTiM'de nazom ya :D Neresini anlamamış bu resmin ben de onu anlamadım :D

ne bilim canım yaa.anlamadım diyoo duruyoo :D gece yoğun calıstı sanırsam hahahaha-kop uyanamadı daha galibaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar