2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar size bişi sorucam.Geceleri benim karnım çok sertleşiyor,hatta yatarken acıyor kas acıması gibi.Tuvalete kalktıkça farkediyorum.
Sizde de oluyor mu?

canım bendede oluyor sertleşme, hatta dün gece kaç kere lavaboya kalktım karnım hep sert.. Hepimizde oluyorsa normal galiba:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canımsın helal olsun ne demek..ben de isterim her birinizin doğum süreçlerini öğrenmeyi falan ..
burda bi aile gibi oluyorsun herkesin derdiyle dertleniyorsun falan.. yada geyiğin dibine vuruyorsun..
Yani hepinizi tanımak güzeldi..net olayına gelince bakalım inş. alırım da connecting people olurum yine:D

Bencede net al lütfen..
İtibatı koparmayalım:)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

benim bacaklarımın yanında vardı kalcama doğru orda bi değişme yok ama belimde başladı bugün itibariyle 2 tarafı kızarık gibi kılcal damar çatlaklığı var bide göbek deliğimin etrafı öle olmuş :acep: insan 8.aydan sonra çatlarmı yaaa

günaydınnn müyendiss nereye didiyon yaa eve lütfen net bağlatt senden habersiz kalmalayım doğumdan sonrada burdayız en heyecanlı yerinde bırakma bizleri
bu arada bu sanal kısmına hiç katılmıyorum istanbuldayız şunun şurasında bir gün gelir görüşürüz bugüne kadar buluşmadığımızda kabahatya neyse
HAKKIM YOK AMA VARSADA HELAL OLSUN CANIM SENDE HELAL ET :aglayan:

helal olsun cnm..
sanal işin esprisiydi..görüşürüz walla biyerde oturur çay içer şu günlerimizi anlatırız..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
helal olsun cnm..
sanal işin esprisiydi..görüşürüz walla biyerde oturur çay içer şu günlerimizi anlatırız..

görüşelim valla ne bu böle yaaa cümbür cemaat bir araya gelsen nekadan iyi olabilerdi yada ankara grubu istanbul grubu ne bilim izmir grubu die bir araya gelip foto çekp paylaşsak süper olabilerrr

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
2281-mavi-beyaz_01_294x408[1].jpg

Kızlar bu takım nasıl? 9 ay için alıyım diyorum, yaza rahatça giyer bebişim inşallah..Fiyatta 14.90 YTL..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende 32.haftanın içindeyim en geride laylam,mannak,ben sonrada aslıyrt var biz şubat 20 gibi doğurcaz aksilik olmassa
hayatım,little,gökçe,azo,bblau,ecrin,dünyam,simur bunlarda bizden 3 hafta öndeler ocak sonu gibi bekliyoruz ama azoo 20gün kaldı yazmış bilemiyorum sezoş yapacaklarınki daha öne gelcek gibi

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
İşte o toplanma sertleşme de başladı 2 gündür ama düzenli değil sanırım... AAslında hiç de dikkat etmedim, çünkü sancılı değil, elleyince elime geliyo sert sert... Göbek deliğimin altına sanırım ya ayakları ya da poposu onu daha tam anlamadım, ama bildiğim bişi varsa kukumun azcık üstünde elleri var sanırım, çünkü arada bir kukumun 3 cm kadar üstünden gıdıklıyo beni :D

/B]

benim karnım gün içinde hep sert, daha doğrusu sertleşiyor, yalancı doğum sancısı diyorlar, aralıkları sık ama sancı olmadığı için bir şey yoktur diye düşünmeye çalışıyorum :iyyyy:

selam kızlar uzun zamandır giremedim 2 günüdr hastanede yatıoum...çarpıntılarım dinmek bilmioo :( kızım gayet ii allaha şükürler olsun ama benim çarpıntı nedenimi bulamadılar.bugün çok bunaldım ve taburcu ettiler yarın holter cihazı takıcaklar.bide ona bakıcaklar bu arada benim kız çok hareketli bi doğum pozisyonunu alıo saatler sonrada tam tersini doktor bu kız süpriz yapcak doğum şekli hakkında dedi..yılbaşı hedayesini yarın kargolucam inş.. dua edin bana çarpıntı için nefes aldırmıo çok bunaltıo benii..sizleri çok özledimm.. azo bu aarada sezo mu oluoun bacım 19 gün kaldı yazmışınn

geçmiş olsun, inşallah geçer, ben de olmadı hiç.

la bi o çıtçıtlı body vardı kayda değer. o da çıkınca gerisi fasa fiso, kağıt, çöp. hele o anlamsız tupper kap, ne işe yarıycak o :deli:

o çıtçıtlı body 44 cm ama, benim bebeğim zaten 48 cmmiş şu an.

günaydın :)

Kızlar size bişi sorucam.Geceleri benim karnım çok sertleşiyor,hatta yatarken acıyor kas acıması gibi.Tuvalete kalktıkça farkediyorum.
Sizde de oluyor mu?

benim bir haftadır öyle, gece de gündüz de.... sizin de olmaya başladıysa korkmasam mı acaba?

günaydınlar :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bende 32.haftanın içindeyim en geride laylam,mannak,ben sonrada aslıyrt var biz şubat 20 gibi doğurcaz aksilik olmassa
hayatım,little,gökçe,azo,bblau,ecrin,dünyam,simur bunlarda bizden 3 hafta öndeler ocak sonu gibi bekliyoruz ama azoo 20gün kaldı yazmış bilemiyorum sezoş yapacaklarınki daha öne gelcek gibi

Bende 5 Şubat 40 haftayı doldurduğum tarih.. Bakalım kısmet şaka maka az kaldı..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ekli dosyayı görüntüle 10032

Kızlar bu takım nasıl? 9 ay için alıyım diyorum, yaza rahatça giyer bebişim inşallah..Fiyatta 14.90 YTL..

çok güzel ve ucuz canım

günaydın kızlarr..bugün öğleden sonra doktora gitcez bakalım

hayırlı haberlere gel inşallah nazo
ya sana hep bişey sorcam unutuyom
avatarındaki irem'in resimdeki duruşu nasıl bana mı değişiik geliyor anlamıyorum bakıyom bakıom

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarrr.....hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor ve öpüyorum:D:D
bluşum geldim gelince ses ver demişsin ses bir kiiiiii:):)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bizim azoyla 1-2 gün farkımız olması lazım...Ama doktor 23 ocaka bile erken dedi benim için.Sezoş olsa bile.26-27 gibidir uygunu demişti.Bilemiyorum artık.
SAT'a göre 28 ocak benim de, geç döllenme diye 1-2 şubat veriyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar