2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar uzun zamandır giremedim 2 günüdr hastanede yatıoum...çarpıntılarım dinmek bilmioo :( kızım gayet ii allaha şükürler olsun ama benim çarpıntı nedenimi bulamadılar.bugün çok bunaldım ve taburcu ettiler yarın holter cihazı takıcaklar.bide ona bakıcaklar bu arada benim kız çok hareketli bi doğum pozisyonunu alıo saatler sonrada tam tersini doktor bu kız süpriz yapcak doğum şekli hakkında dedi..yılbaşı hedayesini yarın kargolucam inş.. dua edin bana çarpıntı için nefes aldırmıo çok bunaltıo benii..sizleri çok özledimm.. azo bu aarada sezo mu oluoun bacım 19 gün kaldı yazmışınn

geçmişler olsun canım. çarpıntı benim de çok oluyor. ama özellikle yemekten sonra. kendimi balkona zor atıyorum. nefessiz kalıyorum sanki :( en kısa zamanda düzelir inşallah :ninni:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selam kızlar uzun zamandır giremedim 2 günüdr hastanede yatıoum...çarpıntılarım dinmek bilmioo :( kızım gayet ii allaha şükürler olsun ama benim çarpıntı nedenimi bulamadılar.bugün çok bunaldım ve taburcu ettiler yarın holter cihazı takıcaklar.bide ona bakıcaklar bu arada benim kız çok hareketli bi doğum pozisyonunu alıo saatler sonrada tam tersini doktor bu kız süpriz yapcak doğum şekli hakkında dedi..yılbaşı hedayesini yarın kargolucam inş.. dua edin bana çarpıntı için nefes aldırmıo çok bunaltıo benii..sizleri çok özledimm.. azo bu aarada sezo mu oluoun bacım 19 gün kaldı yazmışınn

CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
Allah yardım etsin valla

Prima Dünyası

Sevgili Prima Anneleri; İlk Hediyem dağıtımlarımız tüm hızıyla devam ediyor.
Wenice markasının kampanyadan ayrılması sonucunda ‘İlk Hediyem’ paketlerimizi bu ürün olmadan gönderiyor olacağız. Size telefon edildiğinde bildirilen tarih itibariyle ürünlerinizi seçtiğiniz şekilde teslim alabilirsiniz!
Şimdiden güle güle kullanın!

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
Allah yardım etsin valla

Prima Dünyası

Sevgili Prima Anneleri; İlk Hediyem dağıtımlarımız tüm hızıyla devam ediyor.
Wenice markasının kampanyadan ayrılması sonucunda ‘İlk Hediyem’ paketlerimizi bu ürün olmadan gönderiyor olacağız. Size telefon edildiğinde bildirilen tarih itibariyle ürünlerinizi seçtiğiniz şekilde teslim alabilirsiniz!
Şimdiden güle güle kullanın!

la bi o çıtçıtlı body vardı kayda değer. o da çıkınca gerisi fasa fiso, kağıt, çöp. hele o anlamsız tupper kap, ne işe yarıycak o :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım geçmiş olsun. Ben de tansiyondan kaynaklısını gebeliğin başında yaşamıştım.Eko-ekg-holter yapıldı, emosyonel tansiyon çıkmıştı...Duygusal olabilir seninki de.İnşallah birşey çıkmaz Allahın izniyle.

Günaydın canım.

kendine ii bak babuş heee kız konveyör sistemleri filan çalışıyım mı?:D

Çalışma onları anlatmıcam bugün.Hidrolik makinalar zaten bikaç hafta sürer :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar size bişi sorucam.Geceleri benim karnım çok sertleşiyor,hatta yatarken acıyor kas acıması gibi.Tuvalete kalktıkça farkediyorum.
Sizde de oluyor mu?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin güselim
günaydın tanselim
Canım geçmiş olsun. Ben de tansiyondan kaynaklısını gebeliğin başında yaşamıştım.Eko-ekg-holter yapıldı, emosyonel tansiyon çıkmıştı...Duygusal olabilir seninki de.İnşallah birşey çıkmaz Allahın izniyle.

Günaydın canım.

Çalışma onları anlatmıcam bugün.Hidrolik makinalar zaten bikaç hafta sürer :D

günaydınnnn çalışmadım saten akşam nasıl sızdığımı bilmiyorum çok yorgundum

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Kızlar size bişi sorucam.Geceleri benim karnım çok sertleşiyor,hatta yatarken acıyor kas acıması gibi.Tuvalete kalktıkça farkediyorum.
Sizde de oluyor mu?

günaydın canım
benim de dün karnım her uyandığımda çok sertti..
acaba ters miyatıyorum anlamdım ki..
buarada benim son günüm..net bağlantım olmayabilir..
hakkını helal et olur mu

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın canım
benim de dün karnım her uyandığımda çok sertti..
acaba ters miyatıyorum anlamdım ki..
buarada benim son günüm..net bağlantım olmayabilir..
hakkını helal et olur mu

ay canım benim helal olsun sen de hakkını helal et.
ama net bağlat yaaaaaaaaa habersiz kalmayalım tam en heyecanlı kısmına geldik.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
la bi o çıtçıtlı body vardı kayda değer. o da çıkınca gerisi fasa fiso, kağıt, çöp. hele o anlamsız tupper kap, ne işe yarıycak o :deli:

evet yaa bi de benimki pembe ablama vercem onun kızı var :D

Sizde de oluyor mu?

bazen canım

günaydın herkese, gidip sütümü ısıtayım geleyim :ninni:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benim yanlarda eskiden kalma çatlaklar vardı.Karnım gerildikçe onlar da daha büyük gibi görünmeye başladılar sanki uzadılar.
benim bacaklarımın yanında vardı kalcama doğru orda bi değişme yok ama belimde başladı bugün itibariyle 2 tarafı kızarık gibi kılcal damar çatlaklığı var bide göbek deliğimin etrafı öle olmuş :acep: insan 8.aydan sonra çatlarmı yaaa
günaydın teknik adam
görüşemezsek hakkını helal et olur mu
sanal da olsa bi hukukumuz oldu:D

günaydınnn müyendiss nereye didiyon yaa eve lütfen net bağlatt senden habersiz kalmalayım doğumdan sonrada burdayız en heyecanlı yerinde bırakma bizleri
bu arada bu sanal kısmına hiç katılmıyorum istanbuldayız şunun şurasında bir gün gelir görüşürüz bugüne kadar buluşmadığımızda kabahatya neyse
HAKKIM YOK AMA VARSADA HELAL OLSUN CANIM SENDE HELAL ET :aglayan:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ay canım benim helal olsun sen de hakkını helal et.
ama net bağlat yaaaaaaaaa habersiz kalmayalım tam en heyecanlı kısmına geldik.

canımsın helal olsun ne demek..ben de isterim her birinizin doğum süreçlerini öğrenmeyi falan ..
burda bi aile gibi oluyorsun herkesin derdiyle dertleniyorsun falan.. yada geyiğin dibine vuruyorsun..
Yani hepinizi tanımak güzeldi..net olayına gelince bakalım inş. alırım da connecting people olurum yine:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar