bence evi değişcekseniz oda alma canım şimdilik idare et
sessiz işte
ula sen sessizden bi poh anlıyon mu sessiz iş mi olur
heh işte aynen öyle
kızım ben doğurmayı bekliyorum yaaaa ne kuzusu çat çat yaniiii
çat çat ne olaki..
bence evi değişcekseniz oda alma canım şimdilik idare et
sessiz işte
heh işte aynen öyle
Kendi annem de olsa ben de zorlanıyorum bazen…
Kendimi suçluyodum ama aynı zorlanma herkeste var o zaman…
Ahahay okucak rezil olcam haaaa
Çat çat derken![]()
Bi de doğurduktan sonrası için diyom çocuk duymıcak mı
Kahvaltı ediverin akşama boşver
çat çat ne olaki..
Canlar ben her an çıkabilirim, birşey yazamayabilirim, zira psikolojik olarak bi yandan kendimi konuşmaya hazırlayacam![]()
Calmdown kız "allahümme vedüt ağzını bağladım dilini sıkı tut" muydu doğrusu giderayak bi yanlışlık yapmıyım![]()
Bana dua edin nolur haftasonu işyerimde son günüm olsun
Canlar ben her an çıkabilirim, birşey yazamayabilirim, zira psikolojik olarak bi yandan kendimi konuşmaya hazırlayacam![]()
Calmdown kız "allahümme vedüt ağzını bağladım dilini sıkı tut" muydu doğrusu giderayak bi yanlışlık yapmıyım![]()
puEşinden geçtiğimiz yıl boşandığını da söylersem artık tamam teşhisi koycanız he
a adamın ağzını deil başka bi yerini bağlamış adamın :kahkaha:kızım sen fırlamanın önde gidenisin yeminle çatladım gülmektenbence evi değişcekseniz oda alma canım şimdilik idare et
sessiz işte
heh işte aynen öyle
vah adamcağız gittideme ya.. kız azo bi izin uğruna değermiydi
yapmışın bi kere amaAy sus herbiyerime ağrı girdi gülmekten ha
Çok pişmanım
Çat çat derken![]()
Bi de doğurduktan sonrası için diyom çocuk duymıcak mı
Eşinden geçtiğimiz yıl boşandığını da söylersem artık tamam teşhisi koycanız he
Hhhhh yok daha meşakkatli bişe buldum. Kahvaltı edersek hazırlaması bana kalır. Balık aldırcam onu da eşime pişirticem, salatayı da kardeşime yıkıcamTüm gıcıklığımı topladım üstüme
![]()
kızım sen fırlamanın önde gidenisin yeminle çatladım gülmektengözümden yaş geldi :kahkaha:

h
haAllahümme ya vedüd ağzını bağla dilini tut.. unutma cedid yok
hadi allah yard. olsun..selametle..adamın hayatını karartmışsın bu saatten sonra adama bişey koymaz bence
Hhhhh yok daha meşakkatli bişe buldum. Kahvaltı edersek hazırlaması bana kalır. Balık aldırcam onu da eşime pişirticem, salatayı da kardeşime yıkıcamTüm gıcıklığımı topladım üstüme
![]()
Peynir bozulursa tipi kayar dimi?
Kokar filan?
siz heralde tavşanlar gibi şeediyonuz fısır fısırh
ha
oooo iyi fikir baaaakkkk
eeee sonucu biz merak ederiz ama nolcak?
ya ne heyecanlanıyosun be azoşum zorla mı çalıştırcak adam
![]()
üstünde böle kremsi bi yapı oluşuyo bi de kokuyo
gıda mühendisleri var aramızda onlar daa iyi bilir