2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:D Ayyy ben hep izin istemeden önce 3 kere adamın yüzüne bakarak içimden "allahümme cedit ağzını bağladım dilini sıkı tut" derdim :D ahahahah büyüler gibi :p Ama hep istediğim izni alırdım bilmiyom lafın kerameti mi :D
Ay biri öretmişti bunu bana ama kimdi unuttum..:D

Koptum azoş, çok komiğime gitti nedense bu laf :D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Koptum azoş, çok komiğime gitti nedense bu laf :D:D

Bi de şeyi canlandır gözünün önünde..
İzin isticem, boy 1,55 adam 1,90 durmuşum önünde 3 kere içimden sölerken adamın gözüne bakıyom, o da şaşkın şaşkın bakıyor hala niye konuşmadı diye :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ya azo 19 gün kaldı diye yazdınya..O doğuma değil demi.. İşten ayrılamaya.

Yok canım doğuma :D İşten inşallah konuşabilirsem bugün bu haftasonu ayrılcam..
Doğum zamanını 15 Ocak diye hesapladım ben 15 ocaktan sonra her an her dakika gelebilir diye :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selamm kızlarrrrr ben geldimm.. allamm yoruldum accık ama alnımınn akıyla bu misafirr rüzgarını da atlattım.. kuru patlıcan dolması ,börek ve patates salatası yapmıstım. dolma enfes olmus ben bile sasırdım.. ilk denemem pek basarılı degildi cünkü:D asuremi de pek sevdiler. bitti bile.

görümcem oda için kafamı karıstırdı. ondan komodin almıstım oda aypmıyorum diye. ben büyük dolabı da vereyim sen kücük odayı cocuk odası yap dedi. öyle bi anlattı ki karnım burnumda oda yapasım var. ama bilemiyorum napim. simdi oda yapmaya karar verip mobilyayı yeni almamak nasıl olur? ben tasınıcaz nasılsa diye bişi almak istememiştim ama. aklım karıstı

bence evi değişcekseniz oda alma canım şimdilik idare et

Sen şimdi alışmadığından zorlanırsın tabi..
Sessiz sessiz derken :D Fantezik kokular geliyor burnuma :D Annemin odasında tvsi sabaha kadar açık o bizden daha çok ses ediyor ya da bilerek açıyor bilemicem :D

sessiz işte :D

vahşi bu hatun yaa sessiz sessiz olmuyo mu :D

ula sen sessizden bi poh anlıyon mu sessiz iş mi olur

bi duvardan öbür duvara ha hayatım:D

heh işte aynen öyle :D

Bitti o sesli sevişmeler bitti :D Herkeş hamile burda, herkeş unutsun yani :D
Bak Nazom ile layla gelsin anlatsın, sessiz sessiz kuzu gibi sevişceniz :D

kızım ben doğurmayı bekliyorum yaaaa ne kuzusu çat çat yaniiii

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla kuşum kocamda beden eğitimi mezunu yaa oda masajdan çok iyi anlar ama masaj diye başlarken işe hep sonu mutlu sonla biter:):):)masaj deyince aklıma o geliyor valla:):):)
bakk senn ben kendime o yüzden fazla masaj yaptrmıyorum ama eşime yapıyorum sızıyo direk önce ayaklarını tuzlu sıcak suda beklettiyorum sonra kafadan başlayarak tüm vucuda kremle masajlıyorum parmak uçlarımla herif ditti ffena uyuyo sonra sabahta bebek gibin kalkıyo :D sizin durum farklı tabe sporcu olması senin için avantaj kız yoksa asyayı bu yöntemlemi yaptınızz bal kaymak olur o kızzz
cedit değil vedüd kız o..adama kimbilir naptı senin yeni versiyon duan:D
heh biliyomm ben onu söylüyomda çok
Abooo deme kız hep bugüne kadar yanlış mı söledim ahahhahahaha ay dur karnım ağrıyorrrr :D:D:D İlk kez edicem altıma :D:D

Yok yok 3 sene önce örenmiştim teeeee :D
yanlış öğrenmişin ama azoo :D adamın olur olmadık yeri tutulursa yaaaa
Allahümme ya vedüd ağzını bağla dilini tut...
ivet ivet ben biliyom bunu diyince karşındaki susa kalıyomuş
Bi de şeyi canlandır gözünün önünde..
İzin isticem, boy 1,55 adam 1,90 durmuşum önünde 3 kere içimden sölerken adamın gözüne bakıyom, o da şaşkın şaşkın bakıyor hala niye konuşmadı diye :D
puhahaha:kahkaha: 15dk kaldı azooooo hazırmısın?
Yarıldım beeee susun susunnnnnnnnn :cokkomik::kahkaha:

Yok be ben ilk kez duyuyorum.
Bugün de herşey üstüme kalıyo he :vecihi:
kötü bişi değilki bacım sen hep bize hayırlı şeyler örettin o bakıma öle kalmış aklımda ama öteki topikte konuşulmuştu bu lafff
adamın felç geçirmediğine şükretsin:D ya dili değilde başka bi yeri tutulsaydı:D

:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar