2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ayyy valla bayılacam haaaa saat 11 gibi başladım çok değerli patronumun verdiği işe aha şu satte yeni bitti gözlerim acıyor o değilde:(:(
sizde bir sürü kaynatmışsınız haa ben yokken geri dönüp azcık bakıyım dedimde ııı ıhhhh okunacak gibi değil..
Bebikom gelmiş kız nerlerdeydin çeklişe yetişemedin sen:(:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ayyy valla bayılacam haaaa saat 11 gibi başladım çok değerli patronumun verdiği işe aha şu satte yeni bitti gözlerim acıyor o değilde:(:(
sizde bir sürü kaynatmışsınız haa ben yokken geri dönüp azcık bakıyım dedimde ııı ıhhhh okunacak gibi değil..

Ayyy ben de öyle feleğimi kaydırcak iş istiyorummm amin :D
Yarım saatim kaldı, ayy nasıl gircem lafa telaş oldum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Allahım ayırmasın..
ne güzel annene destek olman onu yanında istemen. Hayırlı evlatsın..
Senin evladında sana yapar..
katılıyorum azomu taktir ettim allah 2sinide yanlız koymasın birbirine destek etsin ömür boyuuu
Sen şimdi alışmadığından zorlanırsın tabi..
Sessiz sessiz derken :D Fantezik kokular geliyor burnuma :D Annemin odasında tvsi sabaha kadar açık o bizden daha çok ses ediyor ya da bilerek açıyor bilemicem :D

Amin inşallah canım.Annecim bitane, Allah başımızdan eksik etmesin..
Yapı meselesi, mesela ben annem olsun ya da bi başkası asla öpemem yanında eşimi yanaktan bile olsa..Anca başbaşa olmamız lazım.
allah başından eksik etmesin kuzum bende öpmüorum zaten öıncırıyorum atamı emre affet totosunu sıkıyorum yanaklarını mıncırıyorum ne bilim mınçıklıyorum işte adamı :eek:ys: ama napimmm alışmışım devamlı yanımda olsa farklı olcek belki unutuyom anam olduğunu
en çok da yatak odası kısmı zorlardı beni:Dmalum çok fingirdek bi hatunum.. kaynanam bi hafta kalmıştı ben de çok zorlanmıştım kenarda kösede sıkıştırıp öpüyrdum adamı:D

hahaha müyendis biz gıdacılar fazla mı kuduruğuz ne yoksa biizm heriflerdemi sorun hem çorumlu hemide adı emre olunca çok mu çekici oluyolar :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bitti o sesli sevişmeler bitti :D Herkeş hamile burda, herkeş unutsun yani :D
Bak Nazom ile layla gelsin anlatsın, sessiz sessiz kuzu gibi sevişceniz :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

vahşi bu hatun yaa sessiz sessiz olmuyo mu :D

hoşgeldin cnm bence taşıncaksan geçicide oda yapabilirsin bebeğe en azından bebekte olsa bi düzeni olur görümcen ii demiş yeni mobilyayı evin olunca düzersin idare ett bence görümceninkilerle mantıklı yane

gıcık ya deli olmuştum o muhabbete silsinmiş her poka burnunu sokan tipler işte boşver

hosbuldumm cnmm. ayyy giremiyorum kacgündürr.. bi totomu yere koyamadım. bana da mantıklı geldi ama su odayı kız annesi muhabbetinden ötürü alırsam laf olcak gibi geliyo bilincaltı. gerci olmaz öyle bişi biliyorum da haketten buraya mobilya almak istemiyorum. tasınana kadar bu besige sıgmıcak zaten. o zaman cocuk yatagına gecerken odayı da degiştiririmm oh miss olurr. du bakayım aksam konusayım kocişle. cünkü ne kadar olsa bi klima bide decoder için raf almam gerekcek. bakalım :eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar facede gördüm çok tatlı ya..
Ekli dosyayı görüntüle 10020

Çok tatlıymış cidden ya :)

keşke uçuk rakamlara mal olmicak olsa da kordon kanı saklatabilsek..:(

Kordon kanı çok önemli gerçekten, bi o kadar da pahalı….

benim şimdi bebiş olunca annem bizde kalcak
sanki zor olcakmış gibi geliyo bazen düşününce
bi de yatak odasında da şeettsen sessiz sessiz ben yapamam galiba

Kendi annem de olsa ben de zorlanıyorum bazen…
Kendimi suçluyodum ama aynı zorlanma herkeste var o zaman…

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ayyy ben de öyle feleğimi kaydırcak iş istiyorummm amin :D
Yarım saatim kaldı, ayy nasıl gircem lafa telaş oldum.

KURBAN OLURUM SANA:):)ÇOKTA ŞAŞMASIN AMAN TOPARLANMIYOR SONRA:D
sen pat diye birden gir odaya planını yaptığın cümlelerin hiç birini kullanamayacaksın zaten emin ol(bana hep öyle olmuştur:))söyle canım aklına ilk ne gelirse(şarkı değil haa:))inan bana böylesi daha kolay olacak

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

katılıyorum azomu taktir ettim allah 2sinide yanlız koymasın birbirine destek etsin ömür boyuuu

allah başından eksik etmesin kuzum bende öpmüorum zaten öıncırıyorum atamı emre affet totosunu sıkıyorum yanaklarını mıncırıyorum ne bilim mınçıklıyorum işte adamı :eek:ys: ama napimmm alışmışım devamlı yanımda olsa farklı olcek belki unutuyom anam olduğunu

hahaha müyendis biz gıdacılar fazla mı kuduruğuz ne yoksa biizm heriflerdemi sorun hem çorumlu hemide adı emre olunca çok mu çekici oluyolar :D

ay ben kur yapmayı nazlanmayı şımarmayı pek severim...artık havamdan mı yoksa eşimin suyunda mı bilemicin..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ohh kuzumm çok mu yoyuldun gel sana masaj yapayım kafa masajı el masajı on numara olarr ayıptır dimesi zamnında masorden ders almıştım 3-4 seans fena masaj yaparım adamı direken uyuturum-rgulu

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bitti o sesli sevişmeler bitti :D Herkeş hamile burda, herkeş unutsun yani :D
Bak Nazom ile layla gelsin anlatsın, sessiz sessiz kuzu gibi sevişceniz :D

bende annemle yaşayacam eylülden sonra artık bebeğimede annem bakacak hem biliyorsun babam daha yeni vefat etti 5 ay oldu şimdi yanımda kız kardeşim var nikahı 1 eylülde ondan sonra annem hep bana yerleşecek ama hiç bir zorluğunu düşünmüyorum şu anda napalım bizde sessiz şey ettürürük:):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
KURBAN OLURUM SANA:):)ÇOKTA ŞAŞMASIN AMAN TOPARLANMIYOR SONRA:D
sen pat diye birden gir odaya planını yaptığın cümlelerin hiç birini kullanamayacaksın zaten emin ol(bana hep öyle olmuştur:))söyle canım aklına ilk ne gelirse(şarkı değil haa:))inan bana böylesi daha kolay olacak

:D Ayyy ben hep izin istemeden önce 3 kere adamın yüzüne bakarak içimden "allahümme cedit ağzını bağladım dilini sıkı tut" derdim :D ahahahah büyüler gibi :p Ama hep istediğim izni alırdım bilmiyom lafın kerameti mi :D
Ay biri öretmişti bunu bana ama kimdi unuttum..:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ohh kuzumm çok mu yoyuldun gel sana masaj yapayım kafa masajı el masajı on numara olarr ayıptır dimesi zamnında masorden ders almıştım 3-4 seans fena masaj yaparım adamı direken uyuturum-rgulu

valla kuşum kocamda beden eğitimi mezunu yaa oda masajdan çok iyi anlar ama masaj diye başlarken işe hep sonu mutlu sonla biter:):):)masaj deyince aklıma o geliyor valla:):):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bende annemle yaşayacam eylülden sonra artık bebeğimede annem bakacak hem biliyorsun babam daha yeni vefat etti 5 ay oldu şimdi yanımda kız kardeşim var nikahı 1 eylülde ondan sonra annem hep bana yerleşecek ama hiç bir zorluğunu düşünmüyorum şu anda napalım bizde sessiz şey ettürürük:):)

Öyle tabi canım..Çocuk olunca annenin sana inanılmaz faydası dokunacak emin ol.
Bi de şimdi eşleri yok :( Ne bileyim vicdanen tek oturmaları olmaz zaten, üzerimizde ne kadar emekleri var.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
:D Ayyy ben hep izin istemeden önce 3 kere adamın yüzüne bakarak içimden "allahümme cedit ağzını bağladım dilini sıkı tut" derdim :D ahahahah büyüler gibi :p Ama hep istediğim izni alırdım bilmiyom lafın kerameti mi :D

cedit değil vedüd kız o..adama kimbilir naptı senin yeni versiyon duan:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ayy o ne kızzz büyü sözü gibi hakkatende dur işe yarıyorsa eğer bende diyim bari azcıkta kurbağa bacağıyla kedi dili atalım diycem ama kazanda kaynatacak bir durum yok hahahahaaaa(iğrençti biliyomm:))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaaa ölemi yanlız kalmayın tabisi cnm yaaa

babuştu galiba sanırsam öteki topikte konuuluyodu benim k.validemin lafıdır bu doğrudur yani cümelenin kerameti

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
cedit değil vedüd kız o..adama kimbilir naptı senin yeni versiyon duan:D

Abooo deme kız hep bugüne kadar yanlış mı söledim ahahhahahaha ay dur karnım ağrıyorrrr :D:D:D İlk kez edicem altıma :D:D

yaaa ölemi yanlız kalmayın tabisi cnm yaaa

babuştu galiba sanırsam öteki topikte konuuluyodu benim k.validemin lafıdır bu doğrudur yani cümelenin kerameti

Yok yok 3 sene önce örenmiştim teeeee :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Öyle tabi canım..Çocuk olunca annenin sana inanılmaz faydası dokunacak emin ol.
Bi de şimdi eşleri yok :( Ne bileyim vicdanen tek oturmaları olmaz zaten, üzerimizde ne kadar emekleri var.

aynen öyle canım cidden çok zor dönemden geçiyorlar adım gibi eminim:(:(evlat olarak üzerimize düşen vazifemizi yerine getirecez allahın izniyle hem ben zararlarından çok aksine kat ve kat faydalı olacaklarına daha çok inanıyorum anne kızzz can o canan o:ask::ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar