2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ay Allah'ım gülmicemmm yoksa doğurcam :kahkaha:

aa canım bilmiyodum başınsağolsun
rahat mı peki annen bile olsa

:D

kerahat ne be

hahahhaha

heee little bunu bildiğine göre grubun gerzosu ben olcaktım demiiii
ayy Allah korudu valla hahahahahaha

sen bi soraydın da biz de fıkra gibi anlataydık:D kerahat de namazın kılınmasının mekruh olduğu vakitlere denir..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
heyyoooooo ben geldim, keyifler masallah diyim....
deli gibin alısveriş yapıyorum sabahtan beri biri beni tutsunnn artık yeter..............

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim kociş geldi, görüşürüz kızlar, 2 gündür burnundan getirdim az gönlünü alayım :heyo:
aferin hadi bakalımmm görüşürüz cnm
ay Allah'ım gülmicemmm yoksa doğurcam :kahkaha:

kerahat ne be

hahahhaha

heee little bunu bildiğine göre grubun gerzosu ben olcaktım demiiii
ayy Allah korudu valla hahahahahaha
kılpayı yırttın hayatım valla
Kızlar facede gördüm çok tatlı ya..
Ekli dosyayı görüntüle 10020

süperler yaaaa :utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Sağol canım..İlk evli olduğumuz dönemlerde zorlandık tabi insan hani banyoya girerken felan :D
Avantajı da var dezavantajıda...
Misal işten eve gidince soframın yemeğimin hazır olması mükemmel..Ama yatak odası harici sevüşememek biraz sorun :D
Gerçi çocuk olunca da yatak odasına tıkılıyorsun :D
Bi de anneme aşırı düşkünüm ya, teyzeme kalmaya gittiğinde çok özlüyom :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben de bundan korkuyordum:D

aferin hadi bakalımmm görüşürüz cnm

kılpayı yırttın hayatım valla

he valla yaaa Allah little ve bebikom'dan razı olsun :)

Sağol canım..İlk evli olduğumuz dönemlerde zorlandık tabi insan hani banyoya girerken felan :D
Misal işten eve gidince soframın yemeğimin hazır olması mükemmel..Ama yatak odası harici sevüşememek biraz sorun :D

benim şimdi bebiş olunca annem bizde kalcak
sanki zor olcakmış gibi geliyo bazen düşününce
bi de yatak odasında da şeettsen sessiz sessiz ben yapamam galiba

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarrrrr ben geldimm.. allamm yoruldum accık ama alnımınn akıyla bu misafirr rüzgarını da atlattım.. kuru patlıcan dolması ,börek ve patates salatası yapmıstım. dolma enfes olmus ben bile sasırdım.. ilk denemem pek basarılı degildi cünkü:D asuremi de pek sevdiler. bitti bile.

görümcem oda için kafamı karıstırdı. ondan komodin almıstım oda aypmıyorum diye. ben büyük dolabı da vereyim sen kücük odayı cocuk odası yap dedi. öyle bi anlattı ki karnım burnumda oda yapasım var. ama bilemiyorum napim. simdi oda yapmaya karar verip mobilyayı yeni almamak nasıl olur? ben tasınıcaz nasılsa diye bişi almak istememiştim ama. aklım karıstı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ya evet bencede çok önemli bir konu.
Ama Türkiyede çok pahalı demi..
Allahım bebişlerimizi hastalıktan korusun..
amin çok zor yaa keşke bebişimin dediği gibi uygun olsada yapabilsek

zordur yaaa eminim ama annede anne gibi duruyosa sorun yok baksana dünyamın ki gibi her şeye maydonaz olan bir tip olsa onun k.validesi gerçi ama olsun yane ne güsell bacım allah ağız tadıyla geçim versin ben kocama çok yılışmaya alışmışım annem 15 gündür bizdeydi eşim ters ters bakıyo kendine gel annem diyoo aman görmesin oda diyom :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ikiz anası deme bana gelenler geliyooo
oyelken geliyo aklımaaa:sinir:

Demi o ikiz anasıydı..
benimde onla ilgili şu anı aklıma geliyor.. Bi liste yapmıştınız topikte hamile olanlar, cinsiyet felan ilk sayfada duruyordu.. Bende hep siteye girip okuyordum ama yazamıyordum, korkuyormuydum artık yada kendimimi kaptırmıyordum. Bigün o listeye benide yazın dedim yazdı sağolsun biri.. Sonra 1 hafta sonra işte bu listede olupta burda yazmayanlar silinsin felan dedi. Listeyi temizledi felan.. Çok sinir olmuştum. Yazmıyorsak okuyorduk.. Hem senmisin patron.. Çokm sinir olmuştum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Allahım ayırmasın..
ne güzel annene destek olman onu yanında istemen. Hayırlı evlatsın..
Senin evladında sana yapar..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Sen şimdi alışmadığından zorlanırsın tabi..
Sessiz sessiz derken :D Fantezik kokular geliyor burnuma :D Annemin odasında tvsi sabaha kadar açık o bizden daha çok ses ediyor ya da bilerek açıyor bilemicem :D

zordur yaaa eminim ama annede anne gibi duruyosa sorun yok baksana dünyamın ki gibi her şeye maydonaz olan bir tip olsa onun k.validesi gerçi ama olsun yane ne güsell bacım allah ağız tadıyla geçim versin ben kocama çok yılışmaya alışmışım annem 15 gündür bizdeydi eşim ters ters bakıyo kendine gel annem diyoo aman görmesin oda diyom :D

Amin inşallah canım.Annecim bitane, Allah başımızdan eksik etmesin..
Yapı meselesi, mesela ben annem olsun ya da bi başkası asla öpemem yanında eşimi yanaktan bile olsa..Anca başbaşa olmamız lazım.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

en çok da yatak odası kısmı zorlardı beni:Dmalum çok fingirdek bi hatunum.. kaynanam bi hafta kalmıştı ben de çok zorlanmıştım kenarda kösede sıkıştırıp öpüyrdum adamı:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

he valla yaaa Allah little ve bebikom'dan razı olsun :)

vahşi bu hatun yaa sessiz sessiz olmuyo mu :D
selamm kızlarrrrr ben geldimm.. allamm yoruldum accık ama alnımınn akıyla bu misafirr rüzgarını da atlattım.. kuru patlıcan dolması ,börek ve patates salatası yapmıstım. dolma enfes olmus ben bile sasırdım.. ilk denemem pek basarılı degildi cünkü:D asuremi de pek sevdiler. bitti bile.

görümcem oda için kafamı karıstırdı. ondan komodin almıstım oda aypmıyorum diye. ben büyük dolabı da vereyim sen kücük odayı cocuk odası yap dedi. öyle bi anlattı ki karnım burnumda oda yapasım var. ama bilemiyorum napim. simdi oda yapmaya karar verip mobilyayı yeni almamak nasıl olur? ben tasınıcaz nasılsa diye bişi almak istememiştim ama. aklım karıstı
hoşgeldin cnm bence taşıncaksan geçicide oda yapabilirsin bebeğe en azından bebekte olsa bi düzeni olur görümcen ii demiş yeni mobilyayı evin olunca düzersin idare ett bence görümceninkilerle mantıklı yane
Demi o ikiz anasıydı..
benimde onla ilgili şu anı aklıma geliyor.. Bi liste yapmıştınız topikte hamile olanlar, cinsiyet felan ilk sayfada duruyordu.. Bende hep siteye girip okuyordum ama yazamıyordum, korkuyormuydum artık yada kendimimi kaptırmıyordum. Bigün o listeye benide yazın dedim yazdı sağolsun biri.. Sonra 1 hafta sonra işte bu listede olupta burda yazmayanlar silinsin felan dedi. Listeyi temizledi felan.. Çok sinir olmuştum. Yazmıyorsak okuyorduk.. Hem senmisin patron.. Çokm sinir olmuştum..

gıcık ya deli olmuştum o muhabbete silsinmiş her poka burnunu sokan tipler işte boşver

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Demi o ikiz anasıydı..

:D:D Çok iyi hatırlıyorum, ben de yazmayanları yazmıştım ama sen var mıydın sölediklerimin içinde -gozluk

Allahım ayırmasın..
ne güzel annene destek olman onu yanında istemen. Hayırlı evlatsın..
Senin evladında sana yapar..

İnşallah canım amin, Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar