2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bak bide dalga geçiyor öyle derler ne bilem belki faydası olar büyük oğlanın hala evde saklıyorum gerçektende evi seviyor gezmeden pek haz etmez:)

Hayatım da aynısını yapsın o zaman :D

AYYY EVETTT BEN DE BÖLE YAPCAMMM :D

Ben halı sahaya gömdürmek istiyom futbolcu olsun oğlum :D

kızım ne halısahaya gömüyon
ya haftada bir gün arkadaşlarıyla halısahada top oynayan tiplerden olursa
sen bana yolla ben onu Arena'ya gömeyim ;)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
:kahkaha: :kahkaha: ohh be süper oladun gerçi bu rengi hiç sevmem ama tamam nese :D

yeğenimin göbeğini di babasının okulu İTÜ'ye gömdüler
ben bizim evin bahçesine gömecem dibimden ayrılmasın :D

benim göbeğimi saklamış annem ilk heyecanla. evde yani. yıllarca yatılı okudum, üni de başka şehirdeydim, atandım ayrı şehirlerdeyiz... ama ben evden ayrılırken hala salya sümük ağlarım, annemi özleyince çocuk gibi anırırım :D eşim o göbeği bulursam cebimde taşıycam diyor :cokkomik: zavallım çok çekiyor benim aile bağlarımdan

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
benim göbeğimi saklamış annem ilk heyecanla. evde yani. yıllarca yatılı okudum, üni de başka şehirdeydim, atandım ayrı şehirlerdeyiz... ama ben evden ayrılırken hala salya sümük ağlarım, annemi özleyince çocuk gibi anırırım :D eşim o göbeği bulursam cebimde taşıycam diyor :cokkomik: zavallım çok çekiyor benim aile bağlarımdan

tamam kesin kararımı verdim cüzdanımda taşıcam :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Annem benimkisini internet cafeyemi gömdü dicem ama :D O zamanlar yoktu bu cafeler :p
Yanlış hatırlamıyorsam evin çatısına atmış :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar biz gömüyoruz ama, bize göbek bağını veriyorlar mı biz mi istiyoruz? Bilemedim şimdi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
AYYY EVETTT BEN DE BÖLE YAPCAMMM :D

kızım ne halısahaya gömüyon
ya haftada bir gün arkadaşlarıyla halısahada top oynayan tiplerden olursa
sen bana yolla ben onu Arena'ya gömeyim ;)
komedisiniz yaaa bende rainaya gömim çocuğum oynak olsun :D töbe töbeee

alla alla çok enterasanmış heee ben 10 yıl görmesem ailemi salya sümük ağladığımı bilmem bağlıyımdır ama mılç mılç sevmem öle nedense ama eşimden 1 gün uzak kalayım gözlerim şişer kurbağa gözü gibi ağlamaktan bide tuhaf bir sevgi stilim var adam diyo severken öldürcen beni :D sık mıncır elimde sanırım ağır biraz dokunduğum yer morarıyo bide dövsem ne olcek aceba ok atmaktan zamnında elimin ayarı yok bebeğimede zarar vermesem bare :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar