2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
doğru balım ama şunu söle düşünmek lazım bir bölüm 10 tane ünide var ama birinin puanı 500 iken diğeerleri 400lerde mezun olan adam kendini yetiştirmeden mezun olduysa bi p... yaramıyo ama yetiştiryosa en kötü ünidede bi yerlere geliyo demektir bu ama bir işe girerken ciddi anlamda üni isminin çok büyük önemi varrr benim okuduğum myo yu görsen dersin ki kim çıktı burdan kümesteki tavukları çıkarıp sizimi soktular buraya öyle bir yerden mezun oldum ama bölümümden mezun oldum kaç firma arasında kapışıldım koca uludağ üni yi bide 30puanla sollamış gerçek branş proflarından eğitim almışız şükürler olsun fakat istanbula kapalı bir kutu balıkesir civarında kalsaydım şimdi uçup gitmiştim 1 senede çalıştığım 2 firma parmak ısırmıştır bilgim konusunda kaç ton peyniri geri çevirdim işletmeyee ama gel gördi baba yanında çok komik rakamlarda çalışmak zorunda kaldım :aglayan:

İyi okul, kendini yetiştirmek kadar önemli değil bana sorarsan lidoşum.En azından benim mesleğim için.
Okul sonrası birkaç senede kendine yaptığın yatırım, okulun sana verdiklerinden çok daha fazla şey katıyor sana...
Ha,bir de şansın olacak.O da çok önemli.

aa geçen bi youn demiştim yarın oynarız diye unuttum bak soraaa

herkes istediği kişiyi seçsin ve nası tanıdığını anlatsın

bblau mesela

titiz
temiz
inatçı vb. :)

:)

yemek yapmasını sevmediğin geçti aklımdan

Evet evet bunu oynayalım bence de.

ankarada odtü varda ben yetişemedim ben yapamadım belki çocuklarım yapar hatta arkadaşın oğluna söyledim benim oğlanın göbegini odtünün bahçesine gömsün bakarsınız faydası olar:)

Ben de kardeşime vericektim boğaziçine gömsün diye.
Dedi ki oxford'da okuyan arkadaşı varmış verelim götürüp oraya gömsün.Yok dedim gitmesin kızım öyle uzaklara boğaziçi yeter :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ohh kuzum ne işin var senin dışarlarda heeee kulaklarını çekerim doğuracan yollarda haberin yok otur neyine misafirsenin hazırlık yapacak birileri var dimi evde

yemek borumu geçti artık ağzımı açında kola gibi asit çıkartıyo boğazım köpürecem yakında :ates:

annem var şeker. hazırlık yapmıyorum yani. cumartesi hastaneden geldim geleli evdeyim. benim de canım var ama :2: azcık çıktım dolandım...

midem ağrıyo diye diye benimkinin de canını çektirdiniz he, başladı :deli: ama rennie stoğum sağlam...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

alll sana stil al sana yazı nal gibin şoparmış sus kız susak ağızlı pekmezini akıtmıyım akşam akşam :sinir: :D

:kahkaha: :kahkaha: ohh be süper oladun gerçi bu rengi hiç sevmem ama tamam nese :D

İyi okul, kendini yetiştirmek kadar önemli değil bana sorarsan lidoşum.En azından benim mesleğim için.
Okul sonrası birkaç senede kendine yaptığın yatırım, okulun sana verdiklerinden çok daha fazla şey katıyor sana...

Dedi ki oxford'da okuyan arkadaşı varmış verelim götürüp oraya gömsün.Yok dedim gitmesin kızım öyle uzaklara boğaziçi yeter :D

yeğenimin göbeğini di babasının okulu İTÜ'ye gömdüler
ben bizim evin bahçesine gömecem dibimden ayrılmasın :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

:kahkaha: faydası oluyosa bende oksford'un bahçesine gömimm lasım olur belkim çok okur inşallah çocuğumm iyi yerlere gelir hayatta her dilediğini istediği gibi yaşarrr

bak bide dalga geçiyor öyle derler ne bilem belki faydası olar büyük oğlanın hala evde saklıyorum gerçektende evi seviyor gezmeden pek haz etmez:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

doğru diyosun babuş ne işleri var oxfort da falan yanımızdan ayrılmasınlar bizim ülkenin suyumu çıktı:)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

sen böyle deyince bi haber geldi aklıma.. meclisin bahceine gömenler olmuş..sonra da orda kazı yapılınca almışlar toprakları artık bilmem nereye:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

katılıyorum sana balımm okul okumaktan ziyade kendini yetiştirmek önemli olan sonrası geliyo zaten benim gibi bahtsız oluncada böle baba kapısına kalıyon işte :uzgun:
çocuğum nerde okursa okusun uzak yakın farketmez geleceğini nereye kurmak istyosa kefilim ben onu bulurum her yerde yeterki hayalleri olsun hiçbişi içinde kalmasın
annem var şeker. hazırlık yapmıyorum yani. cumartesi hastaneden geldim geleli evdeyim. benim de canım var ama :2: azcık çıktım dolandım...

midem ağrıyo diye diye benimkinin de canını çektirdiniz he, başladı :deli: ama rennie stoğum sağlam...

heh iyi o saman çok yorma kendini misafirlere oğlunda hoşgeldin demesin sonra :D
rennie bizede gönder ya kuzenime gittik cumartesi akşamı rennie çiğneme tableti vardı onda bana verdi aman tadı çok güsel acep neden onu vermedi bana doktor dedim şeker gibi emiyon çok beğendim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar