doğru balım ama şunu söle düşünmek lazım bir bölüm 10 tane ünide var ama birinin puanı 500 iken diğeerleri 400lerde mezun olan adam kendini yetiştirmeden mezun olduysa bi p... yaramıyo ama yetiştiryosa en kötü ünidede bi yerlere geliyo demektir bu ama bir işe girerken ciddi anlamda üni isminin çok büyük önemi varrr benim okuduğum myo yu görsen dersin ki kim çıktı burdan kümesteki tavukları çıkarıp sizimi soktular buraya öyle bir yerden mezun oldum ama bölümümden mezun oldum kaç firma arasında kapışıldım koca uludağ üni yi bide 30puanla sollamış gerçek branş proflarından eğitim almışız şükürler olsun fakat istanbula kapalı bir kutu balıkesir civarında kalsaydım şimdi uçup gitmiştim 1 senede çalıştığım 2 firma parmak ısırmıştır bilgim konusunda kaç ton peyniri geri çevirdim işletmeyee ama gel gördi baba yanında çok komik rakamlarda çalışmak zorunda kaldım :aglayan:
İyi okul, kendini yetiştirmek kadar önemli değil bana sorarsan lidoşum.En azından benim mesleğim için.
Okul sonrası birkaç senede kendine yaptığın yatırım, okulun sana verdiklerinden çok daha fazla şey katıyor sana...
Ha,bir de şansın olacak.O da çok önemli.
aa geçen bi youn demiştim yarın oynarız diye unuttum bak soraaa
herkes istediği kişiyi seçsin ve nası tanıdığını anlatsın
bblau mesela
titiz
temiz
inatçı vb.
yemek yapmasını sevmediğin geçti aklımdan
Evet evet bunu oynayalım bence de.
ankarada odtü varda ben yetişemedim ben yapamadım belki çocuklarım yapar hatta arkadaşın oğluna söyledim benim oğlanın göbegini odtünün bahçesine gömsün bakarsınız faydası olar
Ben de kardeşime vericektim boğaziçine gömsün diye.
Dedi ki oxford'da okuyan arkadaşı varmış verelim götürüp oraya gömsün.Yok dedim gitmesin kızım öyle uzaklara boğaziçi yeter