ölüyorum yavrum yaa rennie benim biteli 4 gün oluyo karbonat alıyodum oda btti fenayımmm yaaaa
bana sorarsan karbonat içme benim eniştenin miğdesi delindi çok tehlikeli yani yada doktoruna sor
ölüyorum yavrum yaa rennie benim biteli 4 gün oluyo karbonat alıyodum oda btti fenayımmm yaaaa
Valla bilmiyorum ki, ben söyleyenlerin yalancısıyım...
Çok güzel canım nazom güle güle kullansın senin de eline sağlık
Selam canım hoşgeldin.
E iyiymiş...Nereye taşınıyosunuz ki?
benim de bulantım oluyor..ishal de oluyorum..buarada mide yanması nedir hala çözemedim..bi tarif eden de olmadı
benim de bulantım oluyor..ishal de oluyorum..buarada mide yanması nedir hala çözemedim..bi tarif eden de olmadı
bana sorarsan karbonat içme benim eniştenin miğdesi delindi çok tehlikeli yani yada doktoruna sor
canım ama onu şimdi açıklamazlar yılbaşında açıklanır bizde mesela 30 aralık cuma işe gidersin kakarakikiri akşama kadar çalışırsın servis saatine yakın çağırırlar teşekkür ederler ve yolları ayırırlar

eeeeee ne zaman doğuracan söyledinmi?
Ben işyerine çoğu zaman evden getiriyorum. Hamilelik döneminde dışarda düzenli olarak yemek yedim. Aldığım kilolar bunun eseri
onun da tutarı optimal bişey olur herhalde..hem bazen sefer tasında yemek getirirsin ticketla mutfak alışverişini yaparsınbiara öyle bişey vardı dimi?..
aynen valla hayatım konuş kızzz
katılıyorum eşimde ticket la yiyor artıyor bile üzülme yetmiycek diye 250-300tlden aşağı vermiyolarrr limiti
yetişir balım 250-300tlden aşağı limit yapmazlar meraklanma eşim yeiştirdiğine göre sanada yeterbenimkinin artıyo bileee
Valla bilmiyorum ki, ben söyleyenlerin yalancısıyım...
Çok güzel canım nazom güle güle kullansın senin de eline sağlık
Selam canım hoşgeldin.
E iyiymiş...Nereye taşınıyosunuz ki?
Ciddi misin?
Ocak annelerinde okumuştum ben aile hekimliğindeki ebe hamile kadına mide yanması için önermiş..1 çay kaşığı karbonat üzerine su..Tabi günde bi kere.
sinsi sirket
HamiledaşlarımBen bi süreliğine çıkış yapıyorum. Akşamki yemek için bi mutfağı kurcalayacağım, bi de kardeşim bu akşam gidecek, biraz onunla vakit geçireyim... Kendinize iyi bakın lütfen. Görüşmek üzreeeeee... Bu arada durumumla ilgilenen-ilgilenmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler....
valla kız adam çok çekti miğdesi ağrıdığında karbonat içmiş sonra bir gece rahatsızlanmış acile zor yetişmiş dr intiharmı etmeye çalıştın demiş sizde dikkat edin
maalesef
kızlar ya mynette 6500 küsür mail dolmuş hepsini aynı anda silemiyo muyum illa sayfa sayfa mı fenalık geldi
yorumlara bakılırsa kuzenin az bile alıyormuş
Allah bilir dedim
ben de arada evden getiririm ya sürekli dışardan ne yicem ki bi de çıkmaya üşenirim
hala varama benim hayatta hiç ticketım olmamıştı ilk kez olcek çok heycanlıyım bi yandan da
inşallah verirler o kadar
mecidiyeköy
waaaw kardeşini tebrik etmek istiyorum zeeki çocuk günümüzün en favori meslegi bildiğim kadarıyla fazla mezunda vermiyor benim arkadaşın eşide petrol mühendisi amerikalı her 2 yılda bir ülke değiştiriyolar sürekli teklifler geliyor adama biz şehir değiştiremiyruz onlar şuan 7 ülke değiştirdi kardeşinin geleceği parlak yani
var tabe kız eşim kafa bile buluyo oğlum o kadar puan yaptın ola ola pompacımı oldun benim arabayıda bi fulle diyip duruyopetrol ve doğalgazın da mühendisliği var ha..ben en son genetik ve nanotech. de kalmışım..
çok iyi bi branş desene.. süper..
buarada başbakan benim eski patronların (kopuzlar)yanında muhasebecilik yapmış.. mtfaktan gelme anlayacağın..
ohh kuzum ne işin var senin dışarlarda heeee kulaklarını çekerim doğuracan yollarda haberin yok otur neyine misafirsenin hazırlık yapacak birileri var dimi evdeben geldiiiiiiiiiiiiim. yokluğumda doğuran var mı? :lululu: 2 kere markete gittim. bitmişim ben resmen kızlar. ev danası oldum demiştim, artık eminim :deli: misafirlerim de akşam gelcekmiş. yine yatıp toto büyütcem
böyle miğdenden yemek borusuna kadar olan yanma hissi özellikle yattığında daha çok oluyor
HamiledaşlarımBen bi süreliğine çıkış yapıyorum. Akşamki yemek için bi mutfağı kurcalayacağım, bi de kardeşim bu akşam gidecek, biraz onunla vakit geçireyim... Kendinize iyi bakın lütfen. Görüşmek üzreeeeee... Bu arada durumumla ilgilenen-ilgilenmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler....
sonra bana da duygularını anlatırsın.. benim de hiç ticketim olmadı biliyon mu
Ticket daha iyi diil mi, hiç olmazsa canının istediğini yersin.
Petrol ve doğazgaz mühendisliğiyle iktisat bir değil ki calmişim.
Petrol ve doğalgaz mühendisliği az mezun verdiği için ekstrem bir meslek olduğu için, her üni.de bulunmadığı için, bir de günümüzün önemli enerji kaynağı hk. olduğu için önü o derece açıktır.
Kuzenin aldığı maaş yalandır demiyorum p&g gerçekten maaş politikası olarak ortalamanın çok çok üzeri ama, sırf odtü diye almıyordur o parayı emin ol.
Eskidenmiş o odtü-boğaziçi furyası.
Kardeşim yıldız mezunu benim, itü'de de master yapıyor, şişecama girerken yüz kadar aday geride bıraktı içinde boğaziçi mezunları da var, odtü.de.
Samsun da odtü vardı biz mi okumadık
Ay sıyırdım ufaktan..Öldürcek beni bu baş ağrısı..Çok fena darlanıyorum, okuyun üfleyin beni