2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hamiledaşlarım :D Ben bi süreliğine çıkış yapıyorum. Akşamki yemek için bi mutfağı kurcalayacağım, bi de kardeşim bu akşam gidecek, biraz onunla vakit geçireyim... Kendinize iyi bakın lütfen. Görüşmek üzreeeeee... Bu arada durumumla ilgilenen-ilgilenmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler.... :utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim de bulantım oluyor..ishal de oluyorum..buarada mide yanması nedir hala çözemedim..bi tarif eden de olmadı:(

Reflü.

bana sorarsan karbonat içme benim eniştenin miğdesi delindi çok tehlikeli yani yada doktoruna sor

Ciddi misin?
Ocak annelerinde okumuştum ben aile hekimliğindeki ebe hamile kadına mide yanması için önermiş..1 çay kaşığı karbonat üzerine su..Tabi günde bi kere.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

eeeeee ne zaman doğuracan söyledinmi?

Allah bilir dedim :)

Ben işyerine çoğu zaman evden getiriyorum. Hamilelik döneminde dışarda düzenli olarak yemek yedim. Aldığım kilolar bunun eseri:)

ben de arada evden getiririm ya sürekli dışardan ne yicem ki bi de çıkmaya üşenirim

onun da tutarı optimal bişey olur herhalde..hem bazen sefer tasında yemek getirirsin ticketla mutfak alışverişini yaparsın:Dbiara öyle bişey vardı dimi?..

hala var :) ama benim hayatta hiç ticketım olmamıştı ilk kez olcek çok heycanlıyım bi yandan da

aynen valla hayatım konuş kızzz

katılıyorum eşimde ticket la yiyor artıyor bile üzülme yetmiycek diye 250-300tlden aşağı vermiyolarrr limiti

yetişir balım 250-300tlden aşağı limit yapmazlar meraklanma eşim yeiştirdiğine göre sanada yeter :D benimkinin artıyo bileee

inşallah verirler o kadar

Valla bilmiyorum ki, ben söyleyenlerin yalancısıyım...

Çok güzel canım nazom güle güle kullansın senin de eline sağlık :)

Selam canım hoşgeldin.

E iyiymiş...Nereye taşınıyosunuz ki?

mecidiyeköy

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ciddi misin?
Ocak annelerinde okumuştum ben aile hekimliğindeki ebe hamile kadına mide yanması için önermiş..1 çay kaşığı karbonat üzerine su..Tabi günde bi kere.

valla kız adam çok çekti miğdesi ağrıdığında karbonat içmiş sonra bir gece rahatsızlanmış acile zor yetişmiş dr intiharmı etmeye çalıştın demiş sizde dikkat edin

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hamiledaşlarım :D Ben bi süreliğine çıkış yapıyorum. Akşamki yemek için bi mutfağı kurcalayacağım, bi de kardeşim bu akşam gidecek, biraz onunla vakit geçireyim... Kendinize iyi bakın lütfen. Görüşmek üzreeeeee... Bu arada durumumla ilgilenen-ilgilenmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler.... :utan:

güle güle yine gel hep gel:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

valla kız adam çok çekti miğdesi ağrıdığında karbonat içmiş sonra bir gece rahatsızlanmış acile zor yetişmiş dr intiharmı etmeye çalıştın demiş sizde dikkat edin

Ay Allah korusun...Daha içemem ben de :D

maalesef

kızlar ya mynette 6500 küsür mail dolmuş hepsini aynı anda silemiyo muyum illa sayfa sayfa mı fenalık geldi

Hotmail benimki myneti hiç bilmiyom :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yorumlara bakılırsa kuzenin az bile alıyormuş:D

Petrol ve doğazgaz mühendisliğiyle iktisat bir değil ki calmişim.
Petrol ve doğalgaz mühendisliği az mezun verdiği için ekstrem bir meslek olduğu için, her üni.de bulunmadığı için, bir de günümüzün önemli enerji kaynağı hk. olduğu için önü o derece açıktır.
Kuzenin aldığı maaş yalandır demiyorum p&g gerçekten maaş politikası olarak ortalamanın çok çok üzeri ama, sırf odtü diye almıyordur o parayı emin ol.
Eskidenmiş o odtü-boğaziçi furyası.
Kardeşim yıldız mezunu benim, itü'de de master yapıyor, şişecama girerken yüz kadar aday geride bıraktı içinde boğaziçi mezunları da var, odtü.de.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Allah bilir dedim :)

ben de arada evden getiririm ya sürekli dışardan ne yicem ki bi de çıkmaya üşenirim

hala var :) ama benim hayatta hiç ticketım olmamıştı ilk kez olcek çok heycanlıyım bi yandan da

inşallah verirler o kadar

mecidiyeköy

sonra bana da duygularını anlatırsın.. benim de hiç ticketim olmadı biliyon mu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Samsun da odtü vardı biz mi okumadık :D
Ay sıyırdım ufaktan..Öldürcek beni bu baş ağrısı..Çok fena darlanıyorum, okuyun üfleyin beni :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

waaaw kardeşini tebrik etmek istiyorum zeeki çocuk günümüzün en favori meslegi bildiğim kadarıyla fazla mezunda vermiyor benim arkadaşın eşide petrol mühendisi amerikalı her 2 yılda bir ülke değiştiriyolar sürekli teklifler geliyor adama biz şehir değiştiremiyruz onlar şuan 7 ülke değiştirdi kardeşinin geleceği parlak yani

bende tebrik ediyorum sıpa ilk sırada girdi hemide grur duyuroum türkiyede 2 ünide var bu bölüm odtü 30kişi alıyor yanlızca ve itude var oda 120 kişi alıyor başkada hiçbir ünide yok özel vs kardeşim tercih yaparken boş adamların tercih etcekleri yerleri yazmam geleceğimlede kimseye oynatmam demişti yaptıda bakalım mezun olsun görcezz nerelere gitcek türkiyede durmayacağı kesinde gerisini bilemiyorum :D rabbim herkesinkinin yolunu açık etsin küçük kardeşimde geçen sene girdi oda fena bir meslek seçti eşi benzeri yok deniz işletme yönetmi die bir bölüm okuyo ınglızce dokuz eylülde liman bölge müdürü filan oluyolar oda kafadan 8-10bin alacak gibi onlar hayatlarını kurtardılar ablaları zamanında çalışmış olaydı ahhh kafam ahhhh:sinir:
petrol ve doğalgazın da mühendisliği var ha..ben en son genetik ve nanotech. de kalmışım..
çok iyi bi branş desene.. süper..
buarada başbakan benim eski patronların (kopuzlar)yanında muhasebecilik yapmış.. mtfaktan gelme anlayacağın..
var tabe kız eşim kafa bile buluyo oğlum o kadar puan yaptın ola ola pompacımı oldun benim arabayıda bi fulle diyip duruyo :D
erdoğanı salla yaaa kendi aleminde takılyıo işte sağolsun memleketimin durumunu iyiye götürüyo gerisi boşşş nerden geldiyse geldi :D
ben geldiiiiiiiiiiiiim. yokluğumda doğuran var mı? :lululu: 2 kere markete gittim. bitmişim ben resmen kızlar. ev danası oldum demiştim, artık eminim :deli: misafirlerim de akşam gelcekmiş. yine yatıp toto büyütcem
ohh kuzum ne işin var senin dışarlarda heeee kulaklarını çekerim doğuracan yollarda haberin yok otur neyine misafirsenin hazırlık yapacak birileri var dimi evde

bana sorarsan karbonat içme benim eniştenin miğdesi delindi çok tehlikeli yani yada doktoruna sor

yaaaa:sok bidaha içmiyim o saman

böyle miğdenden yemek borusuna kadar olan yanma hissi özellikle yattığında daha çok oluyor

yemek borumu geçti artık ağzımı açında kola gibi asit çıkartıyo boğazım köpürecem yakında :ates:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Görüşürüz canım....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Petrol ve doğazgaz mühendisliğiyle iktisat bir değil ki calmişim.
Petrol ve doğalgaz mühendisliği az mezun verdiği için ekstrem bir meslek olduğu için, her üni.de bulunmadığı için, bir de günümüzün önemli enerji kaynağı hk. olduğu için önü o derece açıktır.
Kuzenin aldığı maaş yalandır demiyorum p&g gerçekten maaş politikası olarak ortalamanın çok çok üzeri ama, sırf odtü diye almıyordur o parayı emin ol.
Eskidenmiş o odtü-boğaziçi furyası.
Kardeşim yıldız mezunu benim, itü'de de master yapıyor, şişecama girerken yüz kadar aday geride bıraktı içinde boğaziçi mezunları da var, odtü.de.

aynı olduğundan yada sırf odtülü diye değil...satış+odtü+p&g=çok para denklemi..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar