- #18.921
kızlar toplantı bitti konuşulanlar
taşınacağımız
servislerin ve ulaştırmanın azalacağı
yemekhanenin olmayacağı
ticket olacağı ama miktarının daha belli olmadığı
ve benim ne zaman doğuracağım
Senin konu en iç açıcı olanıymış
taşınacağımız
yemekhanenin olmayacağı
Amaaaaaaaaaaan neyse kızlar içime sıkıntı geldi düşündükçe... Kararımı verdim; HABER VERMEYECEĞİM... Alınıp bozulurlarsa da; Azomun dediği gibi, siz çok arayıp sordunuz ya, şimdi karşılığını mı bekliyorsunuz derim, inceldiği yerden de kopsun. Çok da tıııııııııııın!! Oh beee karar vermek bile rahatlattı
göydüm göydümm çok cicikk teşekkür ederiz teyzeeenazoda güle güle giydirsin inşallah
hoşbulduk bacımmm
hoşbuldukk midem hala yanıyoooo pufff yaaa niden geçmedi yemekten sonra geçerdi halbusem
heyy maşallah 1000tlnin değeri yokki artık bacımmm ondandır 450tl nedir ki pehhh
taşınacağımız
yemekhanenin olmayacağı
En kötüsü; yemekhanenin olmaması
En güzeli; senin ne zaman doğuracağın
ticket kararı iyiymiş.. yemakhane yemeklerini sevmiyorum ben
taşınacağımız
yemekhanenin olmayacağı
10 bin tl mi:bayıl:uyduruyor bence ya..basbakan bile 14 bin alıyordu... adam ülkeyi yönetiyor-gozluk
evet ya yemekhane olmaması çok kötü ticket yetişmez bence dışarıya
bugün doğurcaksın gibi duruyosun dedi Allah bilir dedim
evet en güzeli oydu
ama ticketla hergün dışarı çık yeter yetmez
evet en güzeli oydu
benimde miğdem yanıyo rennıe bitmiş eczaneye gitmeye üşendim valla insanlar 650 tl ye 1 ay çalışıyor hemde ne işler yapıyorlar
Çığlık atmak istiyorum, çok bunaldım..Bi çişe gideyim havam değişsin.
aynen valla hayatım konuş kızzzSenin konu en iç açıcı olanıymış
katılıyorum eşimde ticket la yiyor artıyor bile üzülme yetmiycek diye 250-300tlden aşağı vermiyolarrr limititicket kararı iyiymiş.. yemakhane yemeklerini sevmiyorum ben
benimde miğdem yanıyo rennıe bitmiş eczaneye gitmeye üşendim valla insanlar 650 tl ye 1 ay çalışıyor hemde ne işler yapıyorlar
evet en güzeli oydu
Benim de midem felaket şuan, beynime kadar yanıyorum resmen
:kayris:
waaaw kardeşini tebrik etmek istiyorum zeeki çocuk günümüzün en favori meslegi bildiğim kadarıyla fazla mezunda vermiyor benim arkadaşın eşide petrol mühendisi amerikalı her 2 yılda bir ülke değiştiriyolar sürekli teklifler geliyor adama biz şehir değiştiremiyruz onlar şuan 7 ülke değiştirdi kardeşinin geleceği parlak yanivalla doğrudur inanırım altı çizili odtü yanii oraya girmek çok zor bitirmekte öle benim kardeşim şu anda 2.sınıf petrol ve doğalgaz mühendisliği okuyor odtüde mezun olduktan sonra min alacağı maaş 12bin ve seneye firmanın biri kapmak için uğraşcak öğrencileri eğitim masraflarını karşılayıp yanlarına alcaklar dünyanın en güsel okulu diyebilirim başkaban halt etmiş anlıycağın ne mezunudur kendisi ???
valla doğrudur inanırım altı çizili odtü yanii oraya girmek çok zor bitirmekte öle benim kardeşim şu anda 2.sınıf petrol ve doğalgaz mühendisliği okuyor odtüde mezun olduktan sonra min alacağı maaş 12bin ve seneye firmanın biri kapmak için uğraşcak öğrencileri eğitim masraflarını karşılayıp yanlarına alcaklar dünyanın en güsel okulu diyebilirim başkaban halt etmiş anlıycağın ne mezunudur kendisi ???
10 bin tl miiiii?uyduruyor bence ya..basbakan bile 14 bin alıyordu... adam ülkeyi yönetiyor-gozluk
Nazoma gönderdiğim hediyeyi hediye topiğine ekledim
selamlar![]()
nasılsınız bugün?
geçmişi okuyayım neler olmuş
taşınacağımız
yemekhanenin olmayacağı
Bendede mide yanmasından çok mide bulantısı oluyor.. Sinir oluyorum ya..
Senle ilgili işten çıkarma felan olursa diye korkuyordun, neyseki böyle birşey olmamış