2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Eşim farklı sebeplerle haber vermek istemiyor; bebeğimle başbaşa kalmak istiyorum, belki ona sarılıp koklayıp ağlayacağım... O an bir kez olacak diyor. Ama sürekli gelgitler yaşıyor. Bi haber verelim diyor bi söylemeyelim kimseye diyor. Ben de aynı durumdayım... Ama artık bunun kararını net olarak verip kafamı rahatlatmak istiyorum...

Bence de... Hani böyle uzuuuun sağlıklı mutlu bi hayat yaşamış olsa belki düşünebilirdim ama, tam tersi bir hayat yaşamış kayınvalidem. Çocuğumun psikolojisinin olumsuz etkileneceğini düşündüğüm için tavrımı en baştan koymuştum isim konusunda...

Tabiki kayınvaldenin ismini koymak zorunda değilsin.. Bu konuda çok haklıısn..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Eşim, her eş gibi, ailesine laf söyletme taraftarı değil tabiiki... Diyor ki, biz onları ne kadar arayıp soruyoruz ki diyor.... Daaaaa maşallah hepsiyle her Allahın günü konuşuyor... Ona soruyorlarmış beni ve bebeği... Yalan mı bilmiyorum...

Azom, büyük ihtimalle ben de öyle yapacağım. Zaten karakter olarak lafını esigeyen biri değilim de sonra kötü olmak da var işin ucunda...

bu olayların içinde olan sensin en doğru kararı yine sen vereceksin bana göre yine söylüyorum tavrında haklısın eşinle aranı bozmadan halledersin umarım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canım kendi ailenedemi haber vermeyeceksin?

Bende olaya şöyle yaklaşmak istiyorum. Büyüklük sende kalsın onlara bir şans daha ver. Bebişin doğum zamanında haber ver bakalım belki onların tavrı değişir ve ilişkiler düzelir.

Mesela benim annemle halam hiç konuşmaz, haliyle ben ve kardeşim halamdan uzağız. Ama halam bizi sever biliyorum, anneme diyorum bizleri niye görüştürmedin halamla.

Kendi aileme haber vereceğim sanırım. Ama o konuda da emin değilim, çünkü eşim her ne kadar gelgitler yaşasa da kendi ailesine haber vermeyip benimkilere haber verirsem rahatsız olabilir. Ama benim ailem 2 günde bir arayıp hem beni hem bebeği hem de eşimi soruyorlar. Eşimi de arıyorlar nasılsın oğlum diye... Bu büyüklüğün bende kalması mevzuuna gelince; ben artık sıkıldım idareci pozisyonunda olmaktan. Bu sefer de yüz bulup bu sıkıntılı günlerimde ellerini taşın altına koymayıp, biz bebek sevmeye geldik diye zırt pırt gelmelerinden korkuyorum. Bunu hiç ama hiç istemiyorum, kendi kendimi yerim eğer böyle olursa...

Simuşum senin yerinde olsam aynı duygular içerisinden olurdum muhtemelen, şu an bile aynı şekilde hissettiğimi söyleyebilirim.
Ama senin koymak istediğin bu mesafenin durumunu da büyük ölçüde eşinin tavırları belirleyecektir. Yani eşin sana ne kadar hak verecek, o nasıl düşünecek, o ne yapmak istiyor bu da önemli.
Eğer o da senin düşündüğün gibi düşünüyorsa, doğuma giderken haber vermezsiniz. Onlar sormadığı sürece de söylemezsiniz.
Eşin ailesini düzenli arar sorar mı peki?

Hem de her gün arar. Allahın her günü...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bu olayların içinde olan sensin en doğru kararı yine sen vereceksin bana göre yine söylüyorum tavrında haklısın eşinle aranı bozmadan halledersin umarım

Umarım Laylam... Sağolasın...

ben geldimmm :acep:

selamlar :)
nasılsınız bugün?
geçmişi okuyayım neler olmuş :D

Hoşgeldiniz kızlar :)

kızlar yeni nesil uyku koltuğuymuş fiyatı da 450tl cik

Koltuk tepelerinde uyumaya alışmasın çocuuum, yatsın yatağında işte :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kendi aileme haber vereceğim sanırım. Ama o konuda da emin değilim, çünkü eşim her ne kadar gelgitler yaşasa da kendi ailesine haber vermeyip benimkilere haber verirsem rahatsız olabilir. Ama benim ailem 2 günde bir arayıp hem beni hem bebeği hem de eşimi soruyorlar. Eşimi de arıyorlar nasılsın oğlum diye... Bu büyüklüğün bende kalması mevzuuna gelince; ben artık sıkıldım idareci pozisyonunda olmaktan. Bu sefer de yüz bulup bu sıkıntılı günlerimde ellerini taşın altına koymayıp, biz bebek sevmeye geldik diye zırt pırt gelmelerinden korkuyorum. Bunu hiç ama hiç istemiyorum, kendi kendimi yerim eğer böyle olursa...

Hımmmm anladım canım.. Kendi ailene haber ver ya, senin yanında olmak isterler..Eşinde alınmaz bence..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Cidden çok para.
Ama p&g'nin politikası buymuş çok deli paralar verip, suyunu çıkarana kadar da çalıştırıyorlarmış.
Elemanın kaçmasını parayla önlüyorlar yani.
Kuzenim 83lü, Odtü iktisat mezunu, p&g çalışıyor.10 bin tl alıyormuş, uydurmuyorsa.

10 bin tl miiiii?uyduruyor bence ya..basbakan bile 14 bin alıyordu... adam ülkeyi yönetiyor-gozluk

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Amaaaaaaaaaaan neyse kızlar içime sıkıntı geldi düşündükçe... Kararımı verdim; HABER VERMEYECEĞİM... Alınıp bozulurlarsa da; Azomun dediği gibi, siz çok arayıp sordunuz ya, şimdi karşılığını mı bekliyorsunuz derim, inceldiği yerden de kopsun. Çok da tıııııııııııın!! Oh beee karar vermek bile rahatlattı :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar toplantı bitti konuşulanlar

taşınacağımız
servislerin ve ulaştırmanın azalacağı
yemekhanenin olmayacağı
ticket olacağı ama miktarının daha belli olmadığı
ve benim ne zaman doğuracağım :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Nazoma gönderdiğim hediyeyi hediye topiğine ekledim:)
göydüm göydümm çok cicikk teşekkür ederiz teyzeee :D nazoda güle güle giydirsin inşallah

hoşşşşş gellllllll dinnnnnnnnn

hoşbulduk bacımmm
hoşbuldukk midem hala yanıyoooo pufff yaaa niden geçmedi yemekten sonra geçerdi halbusem

simurcum malesef biz kadınlar her zaman için alttan almak zorunda kalıyoruz ne hikmetse erkek tarafı haklı lsun olmasın ne fena yaaa bu durum bazen bende isyanlara giriyorum sonra susuyorum öünkü bişi desem yine huzursuz ben oluyorum günlerce hemide en iyisimi içinde patlasın diyorum sus bari isim konusunu eşimin üstüne attım yoksa kayınvalidem bebeğe eyüp ismini takmıştı eşime dedim beni araya sokma kendin güsel bir isim bull banada söyletme bebeğimin ismini kim olursa olsun bizden başkası koymasın demiştim eşim istedi bende onayladım kayınvalidem ben buldum sandı ismi ama nayırr eşimde benim istediğim olcek dedi sustular seni iyi anlıyorum kuzucumm
kızlar yeni nesil uyku koltuğuymuş fiyatı da 450tl cik

heyy maşallah 1000tlnin değeri yokki artık bacımmm ondandır 450tl nedir ki pehhh

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar