2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar size bişe danışmak istiyorum... Ama lütfen bana açık yüreklilikle ve samimi cevaplar verin. (Her zaman olduğunuz gibi yani :) )

Şimdi, benim 3 tane görümcem var; biri 1 sokak diğeri 2 sokak aşağımda oturuyor. Ötekiyse 2 saatlik uzak bi ilçede. Kayın validem vefat edeli 3 sene oldu sanırım. Kayınpederim 4 ay kadar önce yeniden evlendi ve yeni eşinden hiç haz etmiyorum. Hem de hiç. Neyse bu başka bi mevzu, kayınpederimi de pek sevdiğim söylenemez ya gerçi...

Şimdi sorunum şu; eşimin ailesi, bebek ilk olduğunda yarım ağız hayırlı olsun dediler. Hamileliğimin en başından beri birinden biri de 1 kez olsun telefon açıp da; Nasılsın? Bebek nasıl? Var mı bir sıkıntın ihtiyacın demedi... Ben de bu sebeple kesin doğum tarihimi onlarla paylaşmak ve onları hastanede görmek istemiyorum. Bebeğimi görüp sevsinler sarılsınlar falan da istemiyorum... Ben şimdi kötü gelin miyim bu biiiiiiiiiiir... İkiiiii, bu mesafeyi nasıl koymalıyım???

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
4500 deli para.. o kadar maaş alsam 3 ayda bir arabamı değiştiririm tabi yanında kız arkadaşımı:D

Cidden çok para.
Ama p&g'nin politikası buymuş çok deli paralar verip, suyunu çıkarana kadar da çalıştırıyorlarmış.
Elemanın kaçmasını parayla önlüyorlar yani.
Kuzenim 83lü, Odtü iktisat mezunu, p&g çalışıyor.10 bin tl alıyormuş, uydurmuyorsa.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
sen yeni biri değilsin kıllanıyom ben senden açık sölemek gerekirse bence öte yanda senin başka bi adın vardı :lululu: :foto:

bak ben de benzettim kendimi birden ona.. o kadar iltifatı ardarda sıralayınca:D
bu arada ciddimi söylediğin şaka mı.. enson başka birine benzetmişştin de sevdiğin bi arkadaşına..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar dün demiştim ya bizim şirkette büyük değişiklikler olcak deyü
birazdan toplantı var sanırım bununla ilgili inşallah hayırlı haberler verirler
ne kadar süreceğini bilmiyorum umarım kısa sürer sıkılırım toplantılardan çünküm

Hayırlı kararlar verirler inşallah Hayatım....

evet aynen dediğin gibi ilk katı yaptı ikinci için bekliyo bizim pazardan beri devam ediyor oturma odasını boşaltık boyandı akşam büyüğün odayı taşıdık yerleştirdim şimdide küçüğün evde heryer heryerde

Evet biliyorum ben bu durumu :D Benim de ne kadar süre evi afedersin .ok götürdü de daha yeni yeni toparladım...

Hoş geldin simuşşşşşş

Hoşbulduk bebeeeeem :ask:

Selam canım, hosgeldin :)

Hediyen icin tekrar tekrar tesekkur ederiz oglumla :)

Rica ederim Dunyam :eek:ys:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar Nazoma gönderdiğim hediye eline ulaşmış, bilgisayarında sorun vardı ben aldığım ciciyi ekliyorum:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar size bişe danışmak istiyorum... Ama lütfen bana açık yüreklilikle ve samimi cevaplar verin. (Her zaman olduğunuz gibi yani :) )

Şimdi, benim 3 tane görümcem var; biri 1 sokak diğeri 2 sokak aşağımda oturuyor. Ötekiyse 2 saatlik uzak bi ilçede. Kayın validem vefat edeli 3 sene oldu sanırım. Kayınpederim 4 ay kadar önce yeniden evlendi ve yeni eşinden hiç haz etmiyorum. Hem de hiç. Neyse bu başka bi mevzu, kayınpederimi de pek sevdiğim söylenemez ya gerçi...

Şimdi sorunum şu; eşimin ailesi, bebek ilk olduğunda yarım ağız hayırlı olsun dediler. Hamileliğimin en başından beri birinden biri de 1 kez olsun telefon açıp da; Nasılsın? Bebek nasıl? Var mı bir sıkıntın ihtiyacın demedi... Ben de bu sebeple kesin doğum tarihimi onlarla paylaşmak ve onları hastanede görmek istemiyorum. Bebeğimi görüp sevsinler sarılsınlar falan da istemiyorum... Ben şimdi kötü gelin miyim bu biiiiiiiiiiir... İkiiiii, bu mesafeyi nasıl koymalıyım???
3 görümcende aramadımı eğer öylese sen çok haklısın bende olsam aynı şeyi yaparım mesafemide koyarım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ha bu arada şunu da ekliyim, hani bu 42 de hamile kalan görümcem var ya, oğlunun dediğine göre (kızı olacakmış) kızının ismini, vefat eden annesinin isminden koyacakmış. Ben koymadığım için... Bunu da duyunca iyice kıllandım acaba nazire olsun diye mi çocuk yapmaya kalkıştı diye... Çünkü aramızda 3 ay var ve o en baştan beri biliyordu benim hamile olduğumu... Kendisi halen bize söylemedi bu arada...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Kesinlikle kötü gelin olmuyorsun canım..Ben olsam ben de aramam.Eşin ne düşünüyor bu konuda? Yani mesafe zaten var herhalde var aranızda o kadar yakınken arayıp sormadıklarına göre...

Kızlar Nazoma gönderdiğim hediye eline ulaşmış, bilgisayarında sorun vardı ben aldığım ciciyi ekliyorum:)

Ekle canımcım :utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ha bu arada şunu da ekliyim, hani bu 42 de hamile kalan görümcem var ya, oğlunun dediğine göre (kızı olacakmış) kızının ismini, vefat eden annesinin isminden koyacakmış. Ben koymadığım için... Bunu da duyunca iyice kıllandım acaba nazire olsun diye mi çocuk yapmaya kalkıştı diye... Çünkü aramızda 3 ay var ve o en baştan beri biliyordu benim hamile olduğumu... Kendisi halen bize söylemedi bu arada...

Doğursun koysun..Mecbur değilsin, her çocuk adıyla yaşamalı, ölenin ismini koymak çok mantıksız bence.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

3 görümcende aramadımı eğer öylese sen çok haklısın bende olsam aynı şeyi yaparım mesafemide koyarım

Yok yavrum 1 kere yaaa 1 kere bile arayıp ne beni ne de bebeği sormadılar ne görümcelerim ne kayınpederim. Üstüne üstlük benim burda hiçbir akrabam yok. Anam babam kardeşim vs yok. Anca arada biz onlara eşimin zoruyla çaya falan gidersek o zaman sordular...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Yok yavrum 1 kere yaaa 1 kere bile arayıp ne beni ne de bebeği sormadılar ne görümcelerim ne kayınpederim. Üstüne üstlük benim burda hiçbir akrabam yok. Anam babam kardeşim vs yok. Anca arada biz onlara eşimin zoruyla çaya falan gidersek o zaman sordular...

eşin ne diyor bu duruma yani onunla konuştunmu?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Gaz vermek gibi olmasın da ben aramam sormam..Bi laf ederlerse de "siz benim halimi hatrımı sordunuz mu benden bekliyorsunuz" diye de lafımı söylerim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kesinlikle kötü gelin olmuyorsun canım..Ben olsam ben de aramam.Eşin ne düşünüyor bu konuda? Yani mesafe zaten var herhalde var aranızda o kadar yakınken arayıp sormadıklarına göre...

Eşim farklı sebeplerle haber vermek istemiyor; bebeğimle başbaşa kalmak istiyorum, belki ona sarılıp koklayıp ağlayacağım... O an bir kez olacak diyor. Ama sürekli gelgitler yaşıyor. Bi haber verelim diyor bi söylemeyelim kimseye diyor. Ben de aynı durumdayım... Ama artık bunun kararını net olarak verip kafamı rahatlatmak istiyorum...

Doğursun koysun..Mecbur değilsin, her çocuk adıyla yaşamalı, ölenin ismini koymak çok mantıksız bence.

Bence de... Hani böyle uzuuuun sağlıklı mutlu bi hayat yaşamış olsa belki düşünebilirdim ama, tam tersi bir hayat yaşamış kayınvalidem. Çocuğumun psikolojisinin olumsuz etkileneceğini düşündüğüm için tavrımı en baştan koymuştum isim konusunda...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

eşin ne diyor bu duruma yani onunla konuştunmu?

Eşim, her eş gibi, ailesine laf söyletme taraftarı değil tabiiki... Diyor ki, biz onları ne kadar arayıp soruyoruz ki diyor.... Daaaaa maşallah hepsiyle her Allahın günü konuşuyor... Ona soruyorlarmış beni ve bebeği... Yalan mı bilmiyorum...

Gaz vermek gibi olmasın da ben aramam sormam..Bi laf ederlerse de "siz benim halimi hatrımı sordunuz mu benden bekliyorsunuz" diye de lafımı söylerim.

Azom, büyük ihtimalle ben de öyle yapacağım. Zaten karakter olarak lafını esigeyen biri değilim de sonra kötü olmak da var işin ucunda...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Eşim farklı sebeplerle haber vermek istemiyor; bebeğimle başbaşa kalmak istiyorum, belki ona sarılıp koklayıp ağlayacağım... O an bir kez olacak diyor. Ama sürekli gelgitler yaşıyor. Bi haber verelim diyor bi söylemeyelim kimseye diyor. Ben de aynı durumdayım... Ama artık bunun kararını net olarak verip kafamı rahatlatmak istiyorum...

Bence de... Hani böyle uzuuuun sağlıklı mutlu bi hayat yaşamış olsa belki düşünebilirdim ama, tam tersi bir hayat yaşamış kayınvalidem. Çocuğumun psikolojisinin olumsuz etkileneceğini düşündüğüm için tavrımı en baştan koymuştum isim konusunda...

Canım kendi ailenedemi haber vermeyeceksin?

Bende olaya şöyle yaklaşmak istiyorum. Büyüklük sende kalsın onlara bir şans daha ver. Bebişin doğum zamanında haber ver bakalım belki onların tavrı değişir ve ilişkiler düzelir.

Mesela benim annemle halam hiç konuşmaz, haliyle ben ve kardeşim halamdan uzağız. Ama halam bizi sever biliyorum, anneme diyorum bizleri niye görüştürmedin halamla.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Simuşum senin yerinde olsam aynı duygular içerisinden olurdum muhtemelen, şu an bile aynı şekilde hissettiğimi söyleyebilirim.
Ama senin koymak istediğin bu mesafenin durumunu da büyük ölçüde eşinin tavırları belirleyecektir. Yani eşin sana ne kadar hak verecek, o nasıl düşünecek, o ne yapmak istiyor bu da önemli.
Eğer o da senin düşündüğün gibi düşünüyorsa, doğuma giderken haber vermezsiniz. Onlar sormadığı sürece de söylemezsiniz.
Eşin ailesini düzenli arar sorar mı peki?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar