2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ay çalışacaktım ama geceleri uyuyamıyorum, gündüz burda kafamı zor tutuyorum..Aslında 5te çıkıyorum işten belamı mı arıyorum :D Hayır ama, bi de sabah 32 masanın tozunu felan almak zor geliyor bana.

Dimi bence de..Aniden dün ağırlaştım baktım ki hala ağırlaşıyorum ayrılayım dedim :D

Önümüzdeki haftalar dersem bu hafta nasıl ayrılcam :D Bu hafta ayrılayım desem ayıp olmaz yani dimi, yüz üstü bırakmış olmam demi :D

anaa 32 masanın tozunu mu alıyon eyvah eyvahh

hee ağırlaştın artık halin kalmadı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo sen böyle hükümet gibi durursan adam nasıl inansın.. suratın asık acı çekermiş gibi yap.. adam sen demeden gönderir izne..

Hadi yaaaa :D:D Ay bi de ruj sürüp geldim ben bugün..Dur az yıpratayım kendimi, kötü moda sokayım..Vay zilli öyle yaptın da kaptın izni dimi :D
Gerçi ben izne ayrılmıcam tamamen ayrılcam ondan kasmamam lazım ama işte ayıp olmasın diyom :D

hoşbuldukkk kuşummm
yaaa söleyememmmm söylersemmm azelya kızarrrr yaaaaaa:ates::ates:

Yok daha kızmıyom :D Herkeş çözüyor baksana kişi azaldıkça :p

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azom deli mizin ya. ayrıl artık ağırlaştıysan. daha mı önemli patronon ne dıyecegı ne düşüneceği.

bu arada gece uykuları hepten bitti gercekten de :((

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kampanya biteli çok oldu ama elime geçmedi bi türlü. bugun buyuk ıhtımal. sağol canım benim. güle güle ve zevkle kullanacağım kesin.

aynen ya. ama ben bunu alt açma olarak kullanmam. kıyamam. yavrumu üstüne koyar isteyenin kucağına öyle veririm.

beğenmek ne kelime bayıldım yahu. ben bu alt açmaların bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum. bildiğin yatak gibi bişi bu. kıyılmaz ki buna bok bulaşsın diye yapmışlar bide :)))

şekerine ayrı bayıldım. kardeşim bademlere çok sulandı ama ı ıhhh laylam yedirtmedim. onlar bana kayradan hatıra... çok sağolasın çok makbule geçti ya.

beğenmene sevindim datlum sağlıklı günlerde kullansın o yapsın sen hediyemin üstünde değiştir bokta bulaştırsın ona herşey serbest annesi hatta altını bağlama malzemeyi yaysın yatsın yumuşak yumuşak:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay çalışacaktım ama geceleri uyuyamıyorum, gündüz burda kafamı zor tutuyorum..Aslında 5te çıkıyorum işten belamı mı arıyorum :D Hayır ama, bi de sabah 32 masanın tozunu felan almak zor geliyor bana.

Dimi bence de..Aniden dün ağırlaştım baktım ki hala ağırlaşıyorum ayrılayım dedim :D

Önümüzdeki haftalar dersem bu hafta nasıl ayrılcam :D Bu hafta ayrılayım desem ayıp olmaz yani dimi, yüz üstü bırakmış olmam demi :D
yok kız neden ayıp olsun bu cumartesi son olsun deee yerine birini bulur ne varmış ayıp değil yaaa
hoşbuldukkk kuşummm
yaaa söleyememmmm söylersemmm azelya kızarrrr yaaaaaa:ates::ates:

kızmazz bne biliyomm sana kim kaldı erkek analarından lilacs kaldı hediyesini almayan başka simurcum varrr kızlardan sana kız mı çıkyı de bakemmmm :lululu:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hadi yaaaa :D:D Ay bi de ruj sürüp geldim ben bugün..Dur az yıpratayım kendimi, kötü moda sokayım..Vay zilli öyle yaptın da kaptın izni dimi :D
Gerçi ben izne ayrılmıcam tamamen ayrılcam ondan kasmamam lazım ama işte ayıp olmasın diyom :D

Yok daha kızmıyom :D Herkeş çözüyor baksana kişi azaldıkça :p
ruj mu:D:D adamın seni ek işe göndermediğine şükret:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

günaydın pikem iyiyim diyelim evde boya var oğlanın odasını taşıdık bitti şimdi küçüğün odası boyanıyor sen nasılsın

iyiyim tatlım saol...kolay gelsin canım, biraz yorucu ama tatlı telaşlar bunlar..

azom deli mizin ya. ayrıl artık ağırlaştıysan. daha mı önemli patronon ne dıyecegı ne düşüneceği.

evet bende gece çok kalkıyorum ya; bi ihtiyac molası için, bide mide yanması cok fena yapıyor beni...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
eheheheh kızlar ben bırazdan son ıhtıyaçlarımı tamamlamak uzere çarsıya gıdem ya. hazır hedıyem daha gelmemişken bebeğin hediyesinin yanına annesı için de bişi almayı düşündüm. böyle ufak bişi. kırmızı don gibi yılbaşı konseptine uygun. yılbaşı tacı gibi. bı fıkır versenız?

Bence don al kırmızı, Yılbaşına kadar eline geçer mi ama?
Ya da terlik alabilirsin pembişli, kız anası ne de olsa, lohusa iken giyer :)

anaa 32 masanın tozunu mu alıyon eyvah eyvahh

hee ağırlaştın artık halin kalmadı

Evet :( Bi de kendi masam 33. Bi de insanlarla muhattap olmak, soru sorana da cevap vermek zor geliyor artık.

Doğru diyon..Ne bilim ayıp olmasın diye işte :D Ama konuşcam bu akşam karar verdim.
Gece benim herif bana kafa attı ya, nasıl tokuştuk yatakta canım acıdı, o da uyandı acıdan :D Bi bu eksikti yani.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leoşum sana cevap yazdım mı kız bilmiyom ama sağol yavruş.. gerçekten çok ince düşünülmüş bi hediye olmuş. layla teyzemiz oğlumun ipeksi pembelikteki kıçını düşünmüş de almış.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay ne bileyim nerdeyse adamın boynuna sarılıp ağlayacaktım:D
gözlerim falan doldu..çok duygusal bi andı..

Beni de öyle yollasa kendiliğinden ben de atlardım boynuna :hihh:
Hİç de kıskanmadım ki :hihh:

aynen ya. ama ben bunu alt açma olarak kullanmam. kıyamam. yavrumu üstüne koyar isteyenin kucağına öyle veririm.

Bi nevi tepsi gibi yani :)

kızmazz bne biliyomm sana kim kaldı erkek analarından lilacs kaldı hediyesini almayan başka simurcum varrr kızlardan sana kız mı çıkyı de bakemmmm :lululu:

Bana kızıyolar kendileri hesap yapıyolar :hihh:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlarr benimde kargom geldii..tansel teyzemiz cıkmıs bize.ellerine sağlık cok tesekkür ediyoruz.maalesef ben resim ekleyemiyorum.belki tansel ekler.eğer öle olmazsa bi şekilde baska pc den ekleriz minik hırkamızın resmini.yeniden cok tesekkür ederiz..

nazoom seninde hediyen gelmiş balım güle güle kullansın zilli kızın :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

beğenmene sevindim datlum sağlıklı günlerde kullansın o yapsın sen hediyemin üstünde değiştir bokta bulaştırsın ona herşey serbest annesi hatta altını bağlama malzemeyi yaysın yatsın yumuşak yumuşak:)

laylam ömürsün güldürdün kız beni malzemeyi yaysın yatır dedi yaaaa :D buna en çok onur enişte sevinir azonun eşi gibi pipi masajıda yapar üstünde :kahkaha:

babuş hadi beaaa gitcem bekliyorum adresini işimm gücüm varrr açıktım kız sanada süslü kokoş bişi gönderiyim ben

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kız azoş, ordaki masaların tozunu almıyon ama evde her yeri kaldırır atarsın bilmiyoz sanki seni -gozluk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tey gidin babuş kızdı bana tüstü ben didiyom ağlarım heee :aglayan: ben azodan isterim adresini madem vermiyon

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
laylam ömürsün güldürdün kız beni malzemeyi yaysın yatır dedi yaaaa :D buna en çok onur enişte sevinir azonun eşi gibi pipi masajıda yapar üstünde :kahkaha:

babuş hadi beaaa gitcem bekliyorum adresini işimm gücüm varrr açıktım kız sanada süslü kokoş bişi gönderiyim ben

Yok sen demete yolla :hihh:
Ahahahahaha :D:D
Sağol kız sağol, şaka ettim.
Herkes de demete yolluyo ne şanslı kızmış :vecihi:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Yeni farkettim çok ağırlaştığımı desen :D
E hani çalışcaktın kız biraz daha.
Şunlara bakın ilk ben aldım çalışabilir raporunu, en son ben çıkıyorum izne :ates:

yavrum hakketen birden farkediyor insan ağırlaştığını, ben de 37.ye kadar çalışcam deyip haftasına üstelik 2 hafta erken izne ayrılmamışmıydım :deli: tey tey. bir zamanlar ben de çalışırdım, şimdi ev danası oldum :eek:ky:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bence don al kırmızı, Yılbaşına kadar eline geçer mi ama?
Ya da terlik alabilirsin pembişli, kız anası ne de olsa, lohusa iken giyer :)

Doğru diyon..Ne bilim ayıp olmasın diye işte :D Ama konuşcam bu akşam karar verdim.
Gece benim herif bana kafa attı ya, nasıl tokuştuk yatakta canım acıdı, o da uyandı acıdan :D Bi bu eksikti yani.

evet evet güzel fikirmiş terlik bakalım hangisi hoşuma giderse bi bakınayım.

ben çıkıyorum hatunlar. azonun hazırladığı listeye bakınca dünya eksiğimin olduğunu anladım gidip tamamlıyım onları da.

çük kaşıyıcısından tut çorap tutucusuna, mavi beyaz tülden, balona kadar o o oooo bi dolu eksik...

öpuyorum sizi... siyu...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kız azoş, ordaki masaların tozunu almıyon ama evde her yeri kaldırır atarsın bilmiyoz sanki seni -gozluk

Ay yok kız valla billa öyle bi hale geldim ki, 2 gündür yatak odamda şifonyerin üstünde toz görüyom, kılımı bile kıpırdatmıyom, düşün ben "aaamannnnn alsam sanki yine olcak" dedim bıraktım :D Bulaşık yıkarken afakanlar basıyor :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

tuğbacım bebişin olsun göreceksin erkek bebekler bayılır altını açıp yayımaya ne şirinlikler yapıyolar o geldi aklıma:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar