- #18.181
kızlar kargom geldi azo teyzemizz neler neler göndermiş asyama bir görseniz deli kız bu yaa kaç tane şey almış kurban olurum ellerine sağlık hepsini çok ama çok beğendim kızımla...resmini akşam çekicem inşallah yarın çekiliş topiğine koyarım..AZOMMMMM CANIM BENİM ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZIMLA SANA ZEVKİNE HAYRAN KALDIK İKİMİZDE
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AZO TEYZECİM ÇOK BEĞENDİM HEDİYENİ HER GİYDİĞİMDE TEYZEM ALDI BUNU DİYE ZEVKLE GİYECEĞİM İNAN
Ayyy canımmm annem aradı az önce ben de hemen girdim foruma
çirkin azooo hiçte belli etmedi gcık suratlı teyze :hihh: yirim ben sizi güle güle kullanın tahmin edebiliyorum ne kadar güzel şeyler aldığını kesesine beraket bol gönüllü arkadaşım benim
Belli eder miyim kız
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kargomm geldi ama heyecandan açamıyorum çünkü kimden geldiğini çözemedim ama sanırım simurcum yolladı bi bakem gizliden
Ohhhhh bir bir geliyoır hedayeler
baktım ayyyyyyyçok güselll bişi bu yaaaaa
ys: simurcum canım benim yüreğine zevkine sağlık öğlen çekip eklerim fotoyu kızlar bir gömlek bir süveter almış koca adam gömleği klasik renk bittimmmmm oğlumda çok teşekkür ediyo öslem teyzesine zevkle giyip kızları tavlayacağım diyoyy
ayyy nazooo ankaradan geldiğini görünce tahmin ettim sümurcum göndermiş sağolsun çok beğendik zevkine sağlık muhteşem gerçekten
Güle güle giydirmek asip olsun Tubişim, heyecan bitti yeni heyecanlar bulmak gerek
azocum teşekkür etmek için aradım ama telefonunu evde bırakmışsın sımısıcak sesiyle anacığın açtı telefonuanneciğinle sohbet ettik biraz sesini duyarakte teşekkür etmek istemiştim canım umarım bir sakıncası yoktur senin içinde
Canım benim çok sağol çok incesin
Bu arada diğer mahallenin editöründen bana mesaj gelmiş.Muhtemelen otomatik bir mesaj, facebook sayfalarını inceleyip incelemeyeceğimi soruyor
Ben de kendilerine bir mesaj yolladım, cevaben.Belki okunmaz ama olsun
Neden böyle bir mesaj yazıp sayfanıza davet ediyorsunuz, 3 gün sonra üyeliğimi silmek için mi dedim.Geri davet etmeyi, 10 gün sonra gelir nasılsa deyip üyeliğimi silerken düşünecektiniz diye de ekledim.
He sahi 10 gün geçti değil mi biz ayrılalı diye sormayı da ihmal etmedim
Ha