2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın aslıcım.İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım...
Bu arada ben 7 kilo almışım, rekorum elden gidiyo mu yoksa, dasdasdarassssss

günaydın canımmmm...aminn inşallah bakalım 1de randevumuz var sanırım işe dönmem bugün yarın veririm artık gelişmeleri
valla hayatım rekor elinde gibime geliyor çünkü ben hızlı kg almaya başladım gibi bir his var içimde:D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlarr..geçmişe azcık baktım.babuş gözün aydın canım bebeğin iyi sağlıklı olmasına cok sevindim.darısı doğuma insallah..baska bebeklerinin güzel haberlerini alan varsa onlarada gözaydınları olsun.henüz tam okumadım. güzel bir hafta olsun insallah hepimize..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çirkin azooo hiçte belli etmedi gcık suratlı teyze :hihh: yirim ben sizi güle güle kullanın tahmin edebiliyorum ne kadar güzel şeyler aldığını kesesine beraket bol gönüllü arkadaşım benim:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar kargom geldi azo teyzemizz neler neler göndermiş asyama bir görseniz deli kız bu yaa kaç tane şey almış kurban olurum ellerine sağlık hepsini çok ama çok beğendim kızımla...resmini akşam çekicem inşallah yarın çekiliş topiğine koyarım..AZOMMMMM CANIM BENİM ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZIMLA SANA ZEVKİNE HAYRAN KALDIK İKİMİZDE:D
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AZO TEYZECİM ÇOK BEĞENDİM HEDİYENİ HER GİYDİĞİMDE TEYZEM ALDI BUNU DİYE ZEVKLE GİYECEĞİM İNAN:D:D:D

Güle güle kullanın canım benim,sağlıklı günlerde.
Neler almış azoş :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın canımmmm...aminn inşallah bakalım 1de randevumuz var sanırım işe dönmem bugün yarın veririm artık gelişmeleri
valla hayatım rekor elinde gibime geliyor çünkü ben hızlı kg almaya başladım gibi bir his var içimde:D:D

9-10la tamamlarım gibime geliyo aslıcım...Allahtan şirketteydim bugüne kadar evde olsam sağlam yerdim :D
Allah nasip eder de 37ye kadar çalışabilirsem, evde olacağım süre azalacağı için fırsatım olmıcak kilo almaya.-gozluk

günaydın kızlarr..geçmişe azcık baktım.babuş gözün aydın canım bebeğin iyi sağlıklı olmasına cok sevindim.darısı doğuma insallah..baska bebeklerinin güzel haberlerini alan varsa onlarada gözaydınları olsun.henüz tam okumadım. güzel bir hafta olsun insallah hepimize..

Günaydın nazom, çok teşekkürler.Darısı tüm kontrole gidecek teyzoşlara :utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar kargom geldi azo teyzemizz neler neler göndermiş asyama bir görseniz deli kız bu yaa kaç tane şey almış kurban olurum ellerine sağlık hepsini çok ama çok beğendim kızımla...resmini akşam çekicem inşallah yarın çekiliş topiğine koyarım..AZOMMMMM CANIM BENİM ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZIMLA SANA ZEVKİNE HAYRAN KALDIK İKİMİZDE:D
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AZO TEYZECİM ÇOK BEĞENDİM HEDİYENİ HER GİYDİĞİMDE TEYZEM ALDI BUNU DİYE ZEVKLE GİYECEĞİM İNAN:D:D:D

anamm cok heyecanlandım şimdikk..güzel günlerde kullanın aslıcım ya..dünürümünde ellerine sağlık...heyecanlandım bak yinee-rgulu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bak kız bak, merak ettim ben de :eek:ys:
baktım ayyyyyyy :utan: çok güselll bişi bu yaaaaa :eek:ys: simurcum canım benim yüreğine zevkine sağlık öğlen çekip eklerim fotoyu kızlar bir gömlek bir süveter almış koca adam gömleği klasik renk bittimmmmm oğlumda çok teşekkür ediyo öslem teyzesine zevkle giyip kızları tavlayacağım diyoyy
anamm cabuk ac cabuk bak kızz catlıcam meraktan ben sizden cok heyecanlandım.alan teyzosunda ellerinde sağlık..ne güselll yaa...

ayyy nazooo ankaradan geldiğini görünce tahmin ettim sümurcum göndermiş sağolsun çok beğendik zevkine sağlık muhteşem gerçekten

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Güle güle kullanın canım benim,sağlıklı günlerde.
Neler almış azoş :)
sağol canım valla neler almamışki kızz bir sürü şey almış az daha sürpriz olsun size yarın yüklyecem inşallah bugün evde fotolarım artık:D
anamm cok heyecanlandım şimdikk..güzel günlerde kullanın aslıcım ya..dünürümünde ellerine sağlık...heyecanlandım bak yinee-rgulu
sağol canım nazom benim ama çok farklı bir heycan ve paylaşımmış cidden yaa çok sevindim kutunun üstünde adını görünce azonun canım yaaaa...
anamm cabuk ac cabuk bak kızz catlıcam meraktan ben sizden cok heyecanlandım.alan teyzosunda ellerinde sağlık..ne güselll yaa...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kargomm geldi ama heyecandan açamıyorum çünkü kimden geldiğini çözemedim ama sanırım simurcum yolladı bi bakem gizliden

canımmm benim gözün aydın seninde kargon gelmiş..ellerine sağlık simurcuğun sende resmini ekle topişe:Deymen güle güle giysin inşallah canım yaaaaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azocum teşekkür etmek için aradım ama telefonunu evde bırakmışsın sımısıcak sesiyle anacığın açtı telefonu:D:Danneciğinle sohbet ettik biraz sesini duyarakte teşekkür etmek istemiştim canım umarım bir sakıncası yoktur senin içinde:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canımmm benim gözün aydın seninde kargon gelmiş..ellerine sağlık simurcuğun sende resmini ekle topişe:Deymen güle güle giysin inşallah canım yaaaaa

sağol aslım asyada güle güle kullansın çok zevkli bu teyzecikler yaaa tanselede tekrar teşekkür ediyorum böyle bir fikri düşünüpte paylaştığı için çok güsel oldu hepimizden hatıra saklamak bende öğlene doğru arycam simurcumu belki dinlediyodur :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada diğer mahallenin editöründen bana mesaj gelmiş.Muhtemelen otomatik bir mesaj, facebook sayfalarını inceleyip incelemeyeceğimi soruyor :)
Ben de kendilerine bir mesaj yolladım, cevaben.Belki okunmaz ama olsun :)
Neden böyle bir mesaj yazıp sayfanıza davet ediyorsunuz, 3 gün sonra üyeliğimi silmek için mi dedim.Geri davet etmeyi, 10 gün sonra gelir nasılsa deyip üyeliğimi silerken düşünecektiniz diye de ekledim.
He sahi 10 gün geçti değil mi biz ayrılalı diye sormayı da ihmal etmedim :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar hayırlı bir hafta olması dileğiyle tuğbacım,aslıcım hediyelerinizi güle güle kullanın

sağol laylacıom hayırlı haftalar hoşgeldin darısı hediyesine kavuşamayanlara çok güsel bir duygu hiç görmediğin birinden hediye almak birde içine not yazmış o kadar güselki duygulandımm
Bu arada diğer mahallenin editöründen bana mesaj gelmiş.Muhtemelen otomatik bir mesaj, facebook sayfalarını inceleyip incelemeyeceğimi soruyor :)
Ben de kendilerine bir mesaj yolladım, cevaben.Belki okunmaz ama olsun :)
Neden böyle bir mesaj yazıp sayfanıza davet ediyorsunuz, 3 gün sonra üyeliğimi silmek için mi dedim.Geri davet etmeyi, 10 gün sonra gelir nasılsa deyip üyeliğimi silerken düşünecektiniz diye de ekledim.
He sahi 10 gün geçti değil mi biz ayrılalı diye sormayı da ihmal etmedim :D
aferin kız iyi yazmışın cevabını
Lidoş ve aslıcım güle güle kullanın cicişlerinizi :)))

sağol babuş darısı sizlerin başına inşallah ama insanın gözleri doluyo merakla o kargoyu eline alırken helede açtıktan sonra o yazıyı okurken fena oldum :eek:ys:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Konuyu toplam 6 üye okuyor. (6 kayıtlı üye ve 0 misafir)
bblau, asliyrt+, calmdown+, leader+, nazo06+, _HaYaTiM_

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?

selam canım
bu arada bebeğin dönmüş gözünaydın canım kgsu da gayet iyi maşallah canım
bu arada senin sat 23 nisan mıydı?

Bu arada ben 36+3ken 37+0ım diye izne çıkcam inşallah. 3-4 gün zarardayım.

güle güle kullanmak nasip olsun canım

baktım ayyyyyyy :utan: çok güselll bişi bu yaaaaa :eek:ys: simurcum canım benim yüreğine zevkine sağlık öğlen çekip eklerim fotoyu kızlar bir gömlek bir süveter almış koca adam gömleği klasik renk bittimmmmm oğlumda çok teşekkür ediyo öslem teyzesine zevkle giyip kızları tavlayacağım diyoyy

ayyy nazooo ankaradan geldiğini görünce tahmin ettim sümurcum göndermiş sağolsun çok beğendik zevkine sağlık muhteşem gerçekten

sen de güle güle kullan canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar