2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bağada bi iş ver müyendis ya patladım masa bacışda oturmaktan seri bi adamım ben bana gelmez masa başı işler starter kültür hazırlıyım bennn laboratuvardayım ben bilgin olsunn kapı kitli hijyenik çalışayım :D

Veremem çünkü sana kıyamam..
içindeki enerjiyi de başka alanlarda kullan..
trekking yap jumping yap.. ne bileyim eşinin üstüne jumping yap:eek:ys:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Veremem çünkü sana kıyamam..
içindeki enerjiyi de başka alanlarda kullan..
trekking yap jumping yap.. ne bileyim eşinin üstüne jumping yap:eek:ys:

canım sıkılıyooo amaaa banane şu anda inanılmaz peynir kırasım varr(pıhtı) öyle bir kuvvet seziyorum kendimde üretime bizzat usta gibin katılasım varr tenis oynayasım buz pateni yapasım var ok atasım var :utan:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
büyük bir kısmını bitirdiğim bebek şekerlerimiz kızlaaaar. bakalım beğenecekmisiniz... -rgulu daha 10-15 tane yapmaya çalışcam ama artık pilim bitti :utan:

ay bayıldım yaaaa bu ne yetenektir Yarabbim hepsinini little'a mı verdin :(
Allah güle güle sağlıkla dağıtmayı nasip etsin inşallah

Kızlar 15 dakika önce arkadaşım doğum yaptı spinal sezeryan erkek ay çok heycanlandım yaaa işten erken çıkıp yanına gitcem :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
büyük bir kısmını bitirdiğim bebek şekerlerimiz kızlaaaar. bakalım beğenecekmisiniz... -rgulu daha 10-15 tane yapmaya çalışcam ama artık pilim bitti :utan:

kızlarrr herkesee günaydınn..
sekerler cok ama cok güzel olmuss..el emeği gibi var mı yaa.ellerine sağlık güzel günlerde dağıtın insallah..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben gönderdim maille bacımın istisnai durumu var geriyi göremyio kaç saatte bir sayfa açılmıyo timam sorun tunne :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bende hayatımın yöntemiyle gördüm bende gökçem...littlım çok güzel olmuş gerçektende ellerine sağlık canım benimmm yaaa maşallah ne güzel yeteneğin varmış böyle bayıldım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar