günaydın cümleten hayırlı cumalarrrr
günaydın ballı lokmam
lidilım onlardan(şeker süsü) ben de istiyorum ..süperler...
ya nasıl yapılıyor o figürlerin resmi var mı ya da boyutu..
anaokulu öğretmeni arkaasım var belki o yapar resimlerini görse..
bende öyle diyordum hep canımmm haahhaaa başım bile ağrımadı migrenim var üstelik dedim hep yeminle 2 gün geçmedi ağır gribe yakalandım ama hep eşimden geçti yazık okadar ayrı yattığı halde yüzüme bile bakmadıki geçer diyeama dikkat et valla bol bol c vitamini takviyesi al
günaydın canım, günaydın aslıııı...
calmişim teşekkürler ama ne yazıkki hepsi netten bakarak yaptığım modeller. ölçü, kalıp yokyaklaşık 4-5cm, göz kararı yaptım. keçe hayvanlar deyince birçok örnek çıkıyor gıgıl amcada. bir bakıver istersen
günaydın canım, günaydın aslıııı...
calmişim teşekkürler ama ne yazıkki hepsi netten bakarak yaptığım modeller. ölçü, kalıp yokyaklaşık 4-5cm, göz kararı yaptım. keçe hayvanlar deyince birçok örnek çıkıyor gıgıl amcada. bir bakıver istersen
Günaydın.. Hayırlı cumalar efem...
günaydınnn cnmgünaydın cicişler :d ıyk sabah sabah nerden geldiyse aklıma
akşam dediğimi denemedin mi bacım bende yok çok şükürr yanma baya fark ediyooo karbonatmidem çok yanıyor yine ya offf
madem günaydınlaşıyoruz o halde herkese günaydın pampişler...
büyük bir kısmını bitirdiğim bebek şekerlerimiz kızlaaaar. bakalım beğenecekmisiniz... -rgulu daha 10-15 tane yapmaya çalışcam ama artık pilim bitti
büyük bir kısmını bitirdiğim bebek şekerlerimiz kızlaaaar. bakalım beğenecekmisiniz... -rgulu daha 10-15 tane yapmaya çalışcam ama artık pilim bitti
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
B]
günaydın teknik adam
Canım süper olmuş bunlar ya marifetli hatunsun...
BAYILDIMMMM :bayil: süper olmuşşş litte eline sağlık bacımmmm güle güle dağıtt