2012 Şubat Anneleri

Tepki
56
teşekkürler limon teyzecik :utan:
ben de uyuyamıyorum. 2yi geçiyor hep. eşimi de uyutmuyorum öyle olunca. yazık sabahları geç kalıyor o da. alarmı duymuyoruz bile :D

Ay yok ben herife kıyamıyorum :D Zavallının gözler kızarıyor iyice uykusuz kalınca..:D Sabahları kalkıp kahvaltı edip hangi ara çıkıyormuş onu duymuyuyorum ama :S
Yatakta uyumaya çalıştım ama cıks yatmaktan bacağım ağrıyor resmen..:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
öncee benn gelmişimm yahuu.. sabahınn körü tabee.. günayydıınnnnn kendimm ve yeni gelecekler:D:D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydıııın. ağzım esnerken ayrılcak ama uyuyamadım bu sabah :(

ah cnmm ben her sabah öyleyim.. işin kötüsü olayın cözümü de yok.. dr a anlatıyorum sikayetlerin daha da artabilir ane olmak kolay degil vb iç karartıcı telkinler veriyo.. etraftakilere anlatıyorum bunlar iyi günlerin dogunca bunları arıcaksın diyo. ama sonucc olarakk ben uykusuzumm yani:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
uykusuzluk herkesin derdi bugünlerde..
ama Allah için ben dün daha iyi uyudum..
çünkü eşimi yataktan kovdum

aman yatak ona kalsınn ben koltuga transfer olurumm:D koltuk daha rahat cünkü sırtımı falan yaslıyorum ya ondan heralde..:utan: neyse ben cıkayım az ortalık toplayayım gelirim yine-gozluk-gozluk

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
canım Allah şifaa versin.. çok zordur sanırım hele hamilelikte..
ben çok şükür hasta olmadım ..yani ufak bi teğet geçti okadar..

bende öyle diyordum hep canımmm haahhaaa başım bile ağrımadı migrenim var üstelik dedim hep yeminle 2 gün geçmedi ağır gribe yakalandım ama hep eşimden geçti yazık okadar ayrı yattığı halde yüzüme bile bakmadıki geçer diye:)ama dikkat et valla bol bol c vitamini takviyesi al

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar