2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Bazen oyle bir posizyona geliyorum ki. Bir sorun cıksın da akılları basına gelsin diyorum beni dinlemedikleri icin. Ama Allah'ım sunlara bir ders vermek icin yardım etmiyor bana napıyım ben yaa offf :mendil:

aman Allah korusun kuzum. öyle deme. çok zor şeyler, inan değil yaşamak, şahit olmak bile istemezsin. ben 28.haftadan beri tetikte yaşıyorum. her sancıda yüreğim ağzıma geliyor. her hafta, bilemedin 2 haftada bir 100 km yolu git-gel yapmaktan bana gına geldi artık. biraz daha dinle bakalım kendini. bir sıkıntı olursa da bizimle mutlaka paylaş...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
aman Allah korusun kuzum. öyle deme. çok zor şeyler, inan değil yaşamak, şahit olmak bile istemezsin. ben 28.haftadan beri tetikte yaşıyorum. her sancıda yüreğim ağzıma geliyor. her hafta, bilemedin 2 haftada bir 100 km yolu git-gel yapmaktan bana gına geldi artık. biraz daha dinle bakalım kendini. bir sıkıntı olursa da bizimle mutlaka paylaş...

Esim o korkuyu bi yasasın istiyorum yoksa beni dinleyecegi ustume dusecegi yok..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Esim benimle sadece 1 kere geldi o da 14. haftasında cinsiyetini ogrenmeye gittigimizde onda da gostermemisti zaten bir daha da gelmedi. Benim gorumcem cag atlayamadı. Dotora verilen paralara acıyormus gerek yokmu bosuna para veriliyormus..

yuhhh yaaaa daha bu yaşta bu ne cahillik yeni nesil olcka bi de görümcen olcak karı kaç yaşında

Bazen oyle bir posizyona geliyorum ki. Bir sorun cıksın da akılları basına gelsin diyorum beni dinlemedikleri icin. Ama Allah'ım sunlara bir ders vermek icin yardım etmiyor bana napıyım ben yaa offf :mendil:

ay Allah korusun canım deme öyle

normal doğum gerçekten çok güzel bir duygu.kapkaranlık bir odadan çiçekli bahçeye geçmek kadar güzel bir duygu.şu yaşıma kadar keşke erkek olsam derdim.ama o duyguyu yaşadıktan sonra sadece bu duyguyu yaşamak için bile kadın olunur diye düşünüyorum.banada hep söylemişlerdi doğumdan sonra hiçbir ağrın kalmıyor diye kesinlikle doğru.ben suni sancıyla doğum yaptım.tarifini istersen elinin kapıya sıkışması gibi bir acı çekiyorsun bir süre 20 dakika falan ara ara buna sancı deniyor.geliyor gidiyor.sonra çıkma zamanı gelince bambaşka bir dünyada oluyorsun.bence sezeryanı hiç düşünme.

Arada gördüklerimi aktarıyom size :D

oy maşallah süpersin azelya

Esimle annem konusmuyolar ki.. Malum ben kacaak evlendigim icin annemlerle araları iyi degil..

işte işin boktan tarafı buymuş
kaçarak evlenmek
her şeyi yapmaya kendilerine hak görüyolar
kaçmasaydı, gelmeseydi
Annenlere bişey diyemezsin kaçarken bana mı sordun olur
annenler vermiyo muydu neden kaçmıştın?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Sosyal guvencemiz yok malesef. Olsaydı dibimde devlet hast. var oraya giderdim hemen. Devlete de gitsem para oduyorum malesef..

Ne her hafta cagırması gokce? Adam ocak ayında 1 kere gonderse op de basına koy.. Gecen ay bir dahaki ay gidersin dedi cunku yani ocak ayında gidersin dedi..

Allah'ım sabır ver :'( Sinirimden oturdum aglıyorum yaa

ağlama sakin ol sen. hayır işin komiği Allah'a havale et diyecem eşin yahu adam... şey yapsan bizim burda yapıyolardı bazen. başka birinin sigortasıya giriş yapsan. yok mu arkadaşın ablan kardeşin?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
yuhhh yaaaa daha bu yaşta bu ne cahillik yeni nesil olcka bi de görümcen olcak karı kaç yaşında

ay Allah korusun canım deme öyle

oy maşallah süpersin azelya

işte işin boktan tarafı buymuş
kaçarak evlenmek
her şeyi yapmaya kendilerine hak görüyolar
kaçmasaydı, gelmeseydi
Annenlere bişey diyemezsin kaçarken bana mı sordun olur
annenler vermiyo muydu neden kaçmıştın?

Gorumcem 22 yasında

Anneme anlatınca o da uzuluyor ben bu haldeyim diye..

Ben nisanlıyken kactım esime. 2 aile arasında sorunlar oldu bizimkiler 7 ay sonra vazgectiler esime vermekten beni falan derken oyle yani..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar eger gercekten birsey olmazsa bugun dayanıcam bu agrıya sızıya biraz daha.

Cuma gecesi tuvalete kalkıp bir sekilde kan bulastırıcam camasırıma. Esime acile goturturcem gecenin bir vakti kendimi..

Sizce yapıyım mı? :iyyyy:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar eger gercekten birsey olmazsa bugun dayanıcam bu agrıya sızıya biraz daha.

Cuma gecesi tuvalete kalkıp bir sekilde kan bulastırıcam camasırıma. Esime acile goturturcem gecenin bir vakti kendimi..

Ne desem bilemedim :( Doktorda birşey çıkmayınca bu kez kan gelse de önemsemicek işin kötüsü.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hamile oldugum icin yapamam. O kisi de hamile olarak gorunur bu sefer kayıtlarda.

o da doğru. hamile tanıdıgın yok mu? öfffff

açıkca çok adice bi davranış ama anam hakedıyor kocan ve aılesi. için el verıyorsa yap. ama bence sen böyle bişi değil de eşinin yanında yalandan ağla zırla, düş hatta bayıl... ama kan falan bilemedim o'nu :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Öyle deme dünyam...Allah korusun.
Kan bulaştırmak da çözüm değil bana sorarsan.
Doktora kanaman olmadığını nasıl söyleyeceksin eşinin yanında.
Bişey dicem, hamileler ve 18 yaşına kadar çocuklar güvenceleri olmasa dahi devlet koruması altında olmuyorlar mıydı?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Neyse kızlar dediginiz gibi yapıyım o zaman. Cok sevgili gorumcem geldi ! Ben cıkıyorum simdi. Sizi haberdar ederim olanlardan.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Öyle deme dünyam...Allah korusun.
Kan bulaştırmak da çözüm değil bana sorarsan.
Doktora kanaman olmadığını nasıl söyleyeceksin eşinin yanında.
Bişey dicem, hamileler ve 18 yaşına kadar çocuklar güvenceleri olmasa dahi devlet koruması altında olmuyorlar mıydı?

Hayır, sadece dogumu parasız yaptırıyor devlet hastanesi. Muayene olmaya gittiginde gene para alıyorlar.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

canım bence sen bul buluştur kendi çabalarınla git doktora..kana falan bulaşma derim zaten az kaldı doğumumuza..bidahakine gerçek kan gelince de inanmazsa o kötü olur..yani benim fikrim..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar