2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

geçmiş olsun canım ye iç yat dinlen bende seni öptüm

saol tatlım ya, evet yapacak baska bişi yok :huhuu:

Selam canım hoşgeldin..Uzan uzan, ne güzel valla ben de şimdi evde olaydım da uzanaydım :D
hosbulduk canım, :huhuu: ama yat yat nereye kadar, insanın canı sıkılıyor, annecim varken ne küseldi yaa..miykkkkkkkkk

Geçmiş olsun canım.
Bol bol dinlen, ılık şeyler iç iyi gelir.
Ben de çok halsizim bu ara. Yemeğe gidicem de yerimden kalkmaya üşeniyorum.
2 iki hafta da hayırlısıyla geçseydi de, dinlenseydim evde biraz....

Saol balımm :huhuu: az kaldı seker sende eve cıkınca bol bol dinlen insallah...o üsengeclik 1haftadır vaardı bende zati....

Ya kızlar bende biras sancılarda kıramlarda artıyo gibi esiye nazaran, sizler nasılsınız?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
maşallah annene benimkide zamnında dikiş nakış kurslar varmış orayı 1.cilikle bitirmiş ama azcık üşengeçtir toto üstüne oturmayı sevmezz hep ayakta sabah bi kalkar yatana kadar ayakta bu sene bir rahatsızlığı çıktı bu yüzden taban çökmesi ve topuk dikeni 45 senenin acısı çıktı ama hala ders almıyo devammm ben oturamam diyoo kurt var içinde otursa belkim yapcak örgüde... malum
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ben anneannemi annemden daha farklı tutarım fedakar kadınn bi okadarda çok severimm ölürüm onun için baş örtüsünü istedim geçenlerde kafasındakini versin dedim onun kokusu sinsin içine gelirken getirsin die annem getirmiş koklayıp koklayıp duruyorum misss cennet kokulumm benimmm :utan:

afiyet şeker olsun tatlımm

geçmiş olsun pikecanım kendine dikkat et hadi bakalım dinlen arada bi haber ett girip böleee

Ben de çok düşkündüm rahmetli anneanneme, bana hep o baktı.O büyüttü desem yeridir.Annem tek çocuk benim, başka kardeş filan yok.O yüzden bizi baş üstünde taşırlardı anneannemle dedem...Mekanları cennet olsun...
Senin anneannene de Allah sağlık selamet versin inşallah.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
:D Bi de son aylar hareket iyi derler..Nasıl yapcaz hareket bu halde..
Senin 2 haftan kalmış, ben de 15 Ocak gibi ayrılayım diyorum geç mi olur ki..Bebemin fotoğrafçı parasını çıkarıyım diyorum :D

azoo bu gidişle dogumuda iş yerinde yapayım diyecen önce kasımdı sonra aralık şimdi de ocakta ayrılıyım diyosun 15 geç degilmi yazık sana

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
saol tatlım ya, evet yapacak baska bişi yok :huhuu:

hosbulduk canım, :huhuu: ama yat yat nereye kadar, insanın canı sıkılıyor, annecim varken ne küseldi yaa..miykkkkkkkkk

Saol balımm :huhuu: az kaldı seker sende eve cıkınca bol bol dinlen insallah...o üsengeclik 1haftadır vaardı bende zati....

Ya kızlar bende biras sancılarda kıramlarda artıyo gibi esiye nazaran, sizler nasılsınız?

Ay valla şu an evde olsam hiç yat yat nereye kadar demem gibime geliyo ama :uyku:
Kramp ve sancılar nerdeyse hepimizde arttı pikoşum...Finale yaklaşıyoruz :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
merhaba arkadaşlar ben 2011 ağustos annesiyim aslında eylül annesi olcaktım ama miniğim 2 hafta erken geldi sitede dolaşırken size de ugramak istedim yazdıklarınızı okuyunca hamileliğim geldi aklıma Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. anne olmak bambaşka bişe:evet:

Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı doğumlar olsun bizler için de inşallah, darısı başımıza.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
geçmiş olsun pikecanım kendine dikkat et hadi bakalım dinlen arada bi haber ett girip böleee

saol tatlım, sen nasılsın?
geçmiş olsun :)

ben de gündüzleri genelde iyi olmama rağmen şu an ayakta duramadığımı fark ettim, pijamamı çıkarayım dedim ama zor değiştim üstümü, sanki alttan çıkacak benimki... :acep:

saol canım, evek hareket zorlugu bende de var , bazen bozuluyorum kendime cok mu mız mız oldum diye ama cıkkssss yanim bildigin hareket edemiyorum...
geçmiş olsun canımm

/B]

saol tatlım, senin keyifler ne alemde?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azoo bu gidişle dogumuda iş yerinde yapayım diyecen önce kasımdı sonra aralık şimdi de ocakta ayrılıyım diyosun 15 geç degilmi yazık sana

Yok kız ilk 26 Aralıkta bırakacaktım..2 hafta fazladan çalışıp yarım maaş daha mı alsam diye düşündüm iş yorucu olmadığı için :D Gerçi artık uyanmak bile zor geliyor.10u gibi çıkayım o zaman bende.5 gün indirdim bak :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sizce güzel mi?

lCHI-361880-26_1.jpg

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de çok düşkündüm rahmetli anneanneme, bana hep o baktı.O büyüttü desem yeridir.Annem tek çocuk benim, başka kardeş filan yok.O yüzden bizi baş üstünde taşırlardı anneannemle dedem...Mekanları cennet olsun...
Senin anneannene de Allah sağlık selamet versin inşallah.

ohhhh cnm benimm kim bilir ölümünü kabullenmek ne zor oldu rabbim benim ömrümden ksııp onlara versinn canlarım benimm bebek gibilerrr o kadar masum o kadar günahsız o kadar sevecenn
eee tek çocukları torunlar sizden başka yok rabbim huzurla yatırsın inşallah amin balım rabbim ömür versin cümlemizinkine inşallah

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ay valla şu an evde olsam hiç yat yat nereye kadar demem gibime geliyo ama :uyku:
Kramp ve sancılar nerdeyse hepimizde arttı pikoşum...Finale yaklaşıyoruz :utan:

valla haklısın tatlım, bu halimle işte olmak daha zorlardı babus, ama işte herseyin iki tarafı varya ben calışmaya alışkın bi insanım ondan sıkıcı geliyo, ama fizik olarak yapabilirmiydim o baska...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar