2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
çek çek resim çek ben çektim ekledim hepsini temin

Hafta sonu millet uyurken çekeyim bari üşenmezsem.

ohh ohh eline sağlık benim anamda iş yok anneanneciğim sağolsun öle bakıyo öğrensene diyincede kızıyo anamm
güle güle kullan şiyinleri :D nie kız lavanta mis gbin kokar

küçüğü geçtim minnacık ev şirinlerin evi gibi oldukca dar yani keşke alanım olsada sere serpe bişiler alabilsem odası bide nasıl olcak bebeğin hayal edemiyorum ortada 20cmlik bi boşluk kalcak galiba :S

benim annem çok beceriklidir el örügüsünde.
hırkalar, yelekler, patikler...elbise, jile bile örmüş.
ben örgüyü pek sevmem ama bu sefer hazır gibi olmuş valla beğendim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hafta sonu millet uyurken çekeyim bari üşenmezsem.

benim annem çok beceriklidir el örügüsünde.
hırkalar, yelekler, patikler...elbise, jile bile örmüş.
ben örgüyü pek sevmem ama bu sefer hazır gibi olmuş valla beğendim

yokkk balım nerde anneannem yapmasa annem gider ördürtür birine parayla o kadar anlamaz dantel filan bilirde örgü bilmezz
elde açma börek filan yapamaz anneme kızıyorum anneannem yanında öğren işte allah korusun yarın bigün kadına bişi olsa hasret mi kalalım diyorum hııı diyo işine gelmiyo bizimki çok güsel temizlik yaparrr kırklarrr ortalığı en iyi yaptığı iş buu :utan: sonrada tatlı konusunda beceriklidir giyinmeyi kuşanmayıo sever kokoşşşşş kokoş gezerrr

ellerine sağlık annenin becerikliymiş güle güle giydir ada hanıma

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yokkk balım nerde anneannem yapmasa annem gider ördürtür birine parayla o kadar anlamaz dantel filan bilirde örgü bilmezz
elde açma börek filan yapamaz anneme kızıyorum anneannem yanında öğren işte allah korusun yarın bigün kadına bişi olsa hasret mi kalalım diyorum hııı diyo işine gelmiyo bizimki çok güsel temizlik yaparrr kırklarrr ortalığı en iyi yaptığı iş buu :utan: sonrada tatlı konusunda beceriklidir giyinmeyi kuşanmayıo sever kokoşşşşş kokoş gezerrr

Benim annem danteldir, örgüdür çok iyi bilir, birinde bi model görse bi görmeyle çıkarır filan.
Mutfak işlerinde de çok iyidir.
Ama rahmetli anneannem daha iyiydi.Yemekleri üzerine tanımıyorum :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar selam nasılsınız? Bi halinizi hatrınızı sorayım diye geldim...
2 gundur pek bi halsiz hissediyorum kendimi galiba salı gunu hem biras yoruldum hemde yardımcıın hastalıgı bana gecti galiba :(
neyse evde uzanıyorum yanim............
sizleri de opuyorum sekerler..........:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Çok üşengeç oldum bugünlerde, eve gidince yayılıp kalıyorum:cicikadin:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
2 gundur pek bi halsiz hissediyorum kendimi galiba salı gunu hem biras yoruldum hemde yardımcıın hastalıgı bana gecti galiba :(

geçmiş olsun canım ye iç yat dinlen bende seni öptüm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Selam canım hoşgeldin..Uzan uzan, ne güzel valla ben de şimdi evde olaydım da uzanaydım :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Geçmiş olsun canım.
Bol bol dinlen, ılık şeyler iç iyi gelir.
Ben de çok halsizim bu ara. Yemeğe gidicem de yerimden kalkmaya üşeniyorum.
2 iki hafta da hayırlısıyla geçseydi de, dinlenseydim evde biraz....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sen beni sor.Tuvalete gitmeye, yemeğe gitmeye, herşeye üşeniyorum...
Telefon etmem lazım, ona bile üşeniyorum.Cümle kurasım bile kaçmış.

:D Bi de son aylar hareket iyi derler..Nasıl yapcaz hareket bu halde..
Senin 2 haftan kalmış, ben de 15 Ocak gibi ayrılayım diyorum geç mi olur ki..Bebemin fotoğrafçı parasını çıkarıyım diyorum :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende bundan öncelerinde taytlarımın üzerine giydiğim tunik tarzı şeylerimi tişört babında giyiyorum ne olmuş? dar mar oluyolar ya sen o'na bak.
annem almış bana incecik rahat penye pijamalar... evdeyken çok rahatım valla.

ben hiçbişi almadım aldırmadım hamilelik boyunca. bi tek hamile kotu aldım yazında sortu:D onun dısında herseyi normal kadın reyonunda bi büyük beden olarak temin ettim. bi pijama sıkıntısı olcaktı o da genelde herseyim ince oldugundan sıkıntı olmadı. kocişin dolabına dadandım bu ay sıgamıyorum artık cünkü:D:D
benim kocam da ya doğurursam dedikçe doğmaz o vaktini bekler deyip işine dönüyor....:sinir:

benim bebeğin başı aşağıda, ama son zamanlarda idrarda artış olur diye biliyom ben, gece hiç kalkmazsam 4 kez kalkıyorum.

ben kahvaltıda çok gerilirim, çok seçerim çünkü, belki seninki de öyledir ama misafirini sen tanıyorsun, ona göre seçim yap.

günaydın bu arada :)

işte bilmiyorum ki . kayınvalidem ayırmaz bence hala yenge falan da ayırmaz. ama kücük görümcemle hiç kahvaltı etmedim onu bilmiyorum bide onun bi büyügüyle damak tadımız uymuyo. o nedenle sıkıntıya düstüm.. ama ikram yapmaktn kolay olur tabe. olmadı 2_3 cesit koyarım peyniri az az:utan:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
merhaba arkadaşlar ben 2011 ağustos annesiyim aslında eylül annesi olcaktım ama miniğim 2 hafta erken geldi sitede dolaşırken size de ugramak istedim yazdıklarınızı okuyunca hamileliğim geldi aklıma Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. anne olmak bambaşka bişe:evet:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benim annem danteldir, örgüdür çok iyi bilir, birinde bi model görse bi görmeyle çıkarır filan.
Mutfak işlerinde de çok iyidir.
Ama rahmetli anneannem daha iyiydi.Yemekleri üzerine tanımıyorum :)
maşallah annene benimkide zamnında dikiş nakış kurslar varmış orayı 1.cilikle bitirmiş ama azcık üşengeçtir toto üstüne oturmayı sevmezz hep ayakta sabah bi kalkar yatana kadar ayakta bu sene bir rahatsızlığı çıktı bu yüzden taban çökmesi ve topuk dikeni 45 senenin acısı çıktı ama hala ders almıyo devammm ben oturamam diyoo kurt var içinde otursa belkim yapcak örgüde... malum
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ben anneannemi annemden daha farklı tutarım fedakar kadınn bi okadarda çok severimm ölürüm onun için baş örtüsünü istedim geçenlerde kafasındakini versin dedim onun kokusu sinsin içine gelirken getirsin die annem getirmiş koklayıp koklayıp duruyorum misss cennet kokulumm benimmm :utan:
yemek vakti. son zamanlarda en sevdiğim zaman dilimi bu..

yiyim gelıyorum.
afiyet şeker olsun tatlımm

geçmiş olsun pikecanım kendine dikkat et hadi bakalım dinlen arada bi haber ett girip böleee

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

geçmiş olsun :)

ben de gündüzleri genelde iyi olmama rağmen şu an ayakta duramadığımı fark ettim, pijamamı çıkarayım dedim ama zor değiştim üstümü, sanki alttan çıkacak benimki... :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Senin 2 haftan kalmış, ben de 15 Ocak gibi ayrılayım diyorum geç mi olur ki..Bebemin fotoğrafçı parasını çıkarıyım diyorum :D

Biraz geç mi sanki aceba?
6 Ocakta ben çıkıcam mecburi izne.
Ama bi 4-5 gün filan erken gösterdi doktor...
Aslında ona bakarsan çok geç de değil ama....
Zor geliyorum ben valla işe yalan değil.Ama fiziksel sıkıntıdan ziyade psikolojik olarak da zorlanıyorum.Bitse de gitsek mod on.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

geçmiş olsun canımm

canım diyelim normal doğum oldu ve geceyarısı fotocuyu o zaman nasıl yapıyoz?

merhaba arkadaşlar ben 2011 ağustos annesiyim aslında eylül annesi olcaktım ama miniğim 2 hafta erken geldi sitede dolaşırken size de ugramak istedim yazdıklarınızı okuyunca hamileliğim geldi aklıma Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. anne olmak bambaşka bişe:evet:

Teşekkürler Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

allah sağlıkla analı babalı büyütsün cnm zamnında gelsin bebişler darısıda bizlere olsun inşalllah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar