2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu arada dünkü rezilliğimi anlatmak istiyorum kaçılın.

dün kardeşim annem ben yemek yedik annem mutfagı süpürmenle aldı bende sileyım dedim. silerken mutfak bi anda karardı doğal olarak ampulü kesti sandım. kardeşim ampulu değiştirdi falan ı ıhhh olmadı. (bu arada diğer her yer yanıyor) çocuk takım çantasıyla birlikte (eşimin en sevdiği şey takım çantası oluşturmaktır. ama bi kere kullandığını kullanabildiğini görmedim o ayrı) avizeyi söktü kablolardan diye. annem altta avızeyı tutuyor ben onlara ışık tutuyorum bu arada espriler gırla gıdıyor falan. baya baya güldüm. en son kardeşim bişi dedi gülerken ben altıma işedim. bildiğiniz işedim ama bu sefer. o sıra kapım çaldı ben işediğmi unutarak kapıyı açtım. karşımda yan komşum. üstündekileri anlatıyorum sonradan benim üstümdekileri de anlatacam ki anlıyacaksınız aradakı farkı.

yakası pullu sıyah bı atlet, altına sıyah dar paça bi pantiş, onların üstüne de yakasındaki pulun renginden simli bi hırka gıymış kız. saçlar sapsarı fönlü... ben ise; açık gri bi pijama altı. üstünde göbeğimi kapatmayan soluk mavi, lekeli (yemek yerken önüme dökmmem moda bu aralar) şaftı kaymış bi tişört... dar ve kısa ama.

kız beni görünce direk; elektriğinizde bi sorun var mı dedi. evet edim. kızın birden tipi değişti. dedim ki içimden değişir tabi karı yılbaşı balosuna gider gibi giyinmiş bi de bana bak sokakta karton toplayan çocuklardan farkım yok falan derken kızın inatla aşaaa bölgeme odaklandığını gördüm.

kız bişeyler dedi iyi akşamlar dedi geçti evine. alla alla falan derken kardeşim "ahahahahha kapıyı o tipinle açmadın di mi dedi. dedim kızda bı garip baktı bana ama napayım hamıleyım ben dedım. annem kız önündeki koca ıslaklığa bakmıştır dedi. annemle ikisi yarıldı. ben zaten komaya girdim az daha doğruyodum uşağımı.

of offfff.. ne edeyim nerelere gideyim ben ya. KOCAMI ANAMI KARDEŞİMİ GEÇTİM artık komşularda işediğimi biliyo :(

ahahahahaha babuş şanın yürümüşşş desene -rgulu

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Dün kızkardeşim geldi.Bi sürü cici getirmiş bebişime.
Annem zaten 25-30 kadar örgü yapmış.
Ama foto çekmeye üşeniyorum...
Demin de şirinler siparişim geldi nihayet! 15 günde anca!
İçine lavanta koymuşlar kargo poşetini keserken kesesini kesmişim heryer leş gibi koktu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben de topladım ama buzak gibi oldu :(

Buzak ne ki :D

gülün gülün sanki hepiniz akşamları viktorya sıkrıt pijamalarıyla gezıyosunuz beee...

Ben pullu tişört giyiyom iki gündür, ama göbek aşağıdan sırıtıyor azcık dar, manav gibi geziyom evde..Daha da altıma işemedim naber :D

Ya kızlar bu arada dün farkettim benim hamilelik çizgim kukuma kadar inmiş ya resmen kuku çizgimin üstüne kadar devam ediyor çizgi..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aynı benim dertten muzdaripsin ben de yer dar diye aldım, kendi beşiği sığmaz çünkü, park yatak hiç sığmaz :D İlk zamanlarda da odaya gitmek zor olur dedim her ne kadar bitişik oda bile olsa..Kaç kere kalkıcaz gece.
Benim aldığım kraftın.İçinde kendinden şilte yatağı var ince..Onun üzerine bi de pufiş battaniye sericem yumuşak olsun diye.Öyle yatırcam ben..Genelde hepsinin yatağı yorganı içinde oluyor canım.
aynen senin durumundayım azoomm
gülün gülün sanki hepiniz akşamları viktorya sıkrıt pijamalarıyla gezıyosunuz beee...

benim gri bi eşofmanım var üstünede eski penyelerimden birini giymiştim akşam ama dap dar olmuş yapışmış karnıma göbek deliğim önden fırlamış çok komik hallerimiz ama biizm güldüğümüz kıyafetin değil önündeki halkaydı bacımm :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
seninki tam beşik çok kullanışlıyada benziyo laylam ama 10 m2 yatak odam ve 65cmlik bir boşluk var enden nasıl sığdırabilirim bu tarz bi beşiği bilmiyorum mecburen sepet beşiklerden almak drumundayım yoksa basit senin beşiğin yanında :lilav:
odan küçükse doğru diyosun basitlik değilde nerdeyse fiyatları yakınya onun için dedim balım
Günaydın layloş.
İyilik senden?
günaydın şekercim sen nasılsın bu arada

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İçine lavanta koymuşlar kargo poşetini keserken kesesini kesmişim heryer leş gibi koktu

Oh güle güle giydir, ben hala bekliyom siparişimi :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

valla ben cok ince yumusak bi takımım var elimdeyse onu giyiyorumm, o yoksa kocişinn sortuyla kendi tshirtlerimden birini giyiyorum. hiçbişi bulamazsamm kocamın bi sweetini elbise niyetine giyipp geziniyorum:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ben pullu tişört giyiyom iki gündür, ama göbek aşağıdan sırıtıyor azcık dar, manav gibi geziyom evde..Daha da altıma işemedim naber :D

Ya kızlar bu arada dün farkettim benim hamilelik çizgim kukuma kadar inmiş ya resmen kuku çizgimin üstüne kadar devam ediyor çizgi..

Buzağı= buzak :)

Benim de yumuşak pijamalarım kirlendi yıkanasıya kadar birkaç gündür kıçımdan düşüp duran bi eşofmanla,eşimin şirketinin logosunun üzerinde bulunduğu bi tişört giyiyorum.
Eşofman mavi, tişört kırmızı.
Göbek paso açıkta.
Çok uyumluyuz.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bende bundan öncelerinde taytlarımın üzerine giydiğim tunik tarzı şeylerimi tişört babında giyiyorum ne olmuş? dar mar oluyolar ya sen o'na bak.

bu arada o çizgim benim de kukumla birleşti.

aynen senin durumundayım azoomm

benim gri bi eşofmanım var üstünede eski penyelerimden birini giymiştim akşam ama dap dar olmuş yapışmış karnıma göbek deliğim önden fırlamış çok komik hallerimiz ama biizm güldüğümüz kıyafetin değil önündeki halkaydı bacımm :D

çok yakında bi de işersin tam olur :)))

valla ben cok ince yumusak bi takımım var elimdeyse onu giyiyorumm, o yoksa kocişinn sortuyla kendi tshirtlerimden birini giyiyorum. hiçbişi bulamazsamm kocamın bi sweetini elbise niyetine giyipp geziniyorum:D:D

annem almış bana incecik rahat penye pijamalar... evdeyken çok rahatım valla.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bilmiş çünkü apartmanda genel bi sorun varmış. onunda salonu kesmiş mutfak yanıyomuş sadece. işin garibi hadi ampul kesti sandık tamam. deilmiş. ulan insan buzdolabının fırının saatınden de mi anlamaz bi garıplık oldugunu onlarda kesmiş işte. bı baksana. hadı ben hamileyım kafam basmıyo annemle kardeşimin?

öffffff

hamileyken niye kafa basmıyo acıba :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ohh ohh eline sağlık benim anamda iş yok anneanneciğim sağolsun öle bakıyo öğrensene diyincede kızıyo anamm
güle güle kullan şiyinleri :D nie kız lavanta mis gbin kokar

odan küçükse doğru diyosun basitlik değilde nerdeyse fiyatları yakınya onun için dedim balım

günaydın şekercim sen nasılsın bu arada

küçüğü geçtim minnacık ev şirinlerin evi gibi oldukca dar yani keşke alanım olsada sere serpe bişiler alabilsem odası bide nasıl olcak bebeğin hayal edemiyorum ortada 20cmlik bi boşluk kalcak galiba :S

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

çek çek resim çek ben çektim ekledim hepsini temin

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın güzelim
şu oldu belime bi ağrı girdi..dedim eşime doğuruyorum..
adam sakince kalktı belimi ovaladı..iki üç mıncırdı daha doğrusu..sonra uyudu..
ben de doğurmayayım bari..eşim o modda değil bu gece dedim:D

benim kocam da ya doğurursam dedikçe doğmaz o vaktini bekler deyip işine dönüyor....:sinir:

dün bi yerde okudum. son günlerinizde bebek aşağıya indiğinden sürekli idrar yapma isteği, mide yanmaları falan hafifler diye. babuş yoksaaa????

benim bebeğin başı aşağıda, ama son zamanlarda idrarda artış olur diye biliyom ben, gece hiç kalkmazsam 4 kez kalkıyorum.

Slm kızlar bugün kontrolüm vardı. Çok berbat geçti.İlk etapta NST ye bağladılar.NST de ebe senin sancın var doğum başlamış olarak görünüyor dedi. Ben de çok acı hissetmiyorum ama bi rahatsızlık var dedim.Ayrıca bebek de hareket etmiyor dedi.tatlı bi şeyler yemedin mi dedi.Halbuki girmeden önce bitirmiştim çikolatamı.Beni başka yöne çevirdi yine hareket etmedi oğlum korktum.Neyse sonra doktorumun yanına girdim.NST yi gördü sonra ultrasona soktu.Karnın taş gibi hep böyle mi oluyor dedi.Ben de genelde dedim.Sancılarında çıkmış dedi.Ben de 2 hafta önce de vardı ddim.O da bir idrar tahlili yapalım belki idrar yolların enfeksiyon kapmıştır o da sancı verir dedi.Neyse idrarı verdikten sonra tekrar NST ye gireceksin.Meyve suyu filan iç öyle gir NST ye dedi.
Tahlili verdikten sonra tekrar girdim NST ye ve maalsef sancılarım daha da artmıştı.NST den çıktığımda idrar sonucumda belli olmuştu.Tekrar doktorumun yanına gittim.İdrarıma baktı normal dedi.Nst ye tekrar baktı senin sancılar düzenli halde idrarında normal dedi.doğum sancısı çekiyorsun bebek daha küçük bu sancıları durdurmamız gerekiyor.37. hftan dolsaydı serum vermezdik dedi.Sonra tam 2,5 saat serum yedim sonra tekrar NST ye girdim ve ne tuhaftır ki hala sancılarım vardı. doktor bile şaşırdı.Dindiremedik sancılarını dedi.Sen bir şey hissediyor musun dedi hayır dedim. Sonra neyse sen yarın ve cuma da çalış pazartesi gel seni izne ayıralım dedi.Bol bol dinlen kendini yorma bol su iç dedi.

İşte böyle öğlenden beri hastanedeydim berbattı. ayrıca oğluşum 36+1 de 3150 gr ve 48 cm.Allahtan bebeğimin kilosu iyi doğsa bile çok küçük olmayacak.

İşte böyle kızlar.Hala şakınım hiç bir hazırlığım yoktu öyle korktum ki bir an beni doğuma alacaklar diye.Aman kızlar hazırlıklı olun.Serum takılı iken sezeryan yapılmış bir bayan vardı.O da sezeryana gün almaya gelmiş NST de takılı iken azcık sancısı varmış ve birden suyu geliş.Hemen sezeryana almışlar.kadın permeperişandı bir de köyden gelmişti.Çok hazırlıksız yakalanmış.Biz de öyle olmayalım.Banyo temizlği falan tam olmalı bence.Çok kötü bir durum olur yoksa.Ayrıca bayanın göğüsleri doğum öncesinde yara olmuş ve krem falan kullanmamış.Sütü de hala gelmemişti.Zorla emziriyordu bebeğini sütü olmadığı halde.Sütü gelsin diye emziriyordu ama çok acı çekiyordu yazk benden bu kadar.Çok yorgun ve bitkinim şimdii oğluşuda çok yoruldu

bi tek ben sen olmadığını ilk cümlede anladım sanırım, çünkü okumuştum dün akşam :)

alıntı

teyyyy evdeyim bugünn:D bi kargo ya bi terziye bide yastıkcıya gidip gelicem ögleden sonra:D aldıgım hediyeyi yollucam,terziden kücülttügüm yastık kılıfını alcam,yastıkcıya da altın yastıgının kılıfını degistirtcem. temzlik yapayım bari salı günü misafirim gelcek. koca totosumla o güne kadan ancak tmizlerim. hala karar veremedim pişi yapıpp kahvaltımı kurayım yoksa ikram mı hazırlayayım.. peynir zeytin olayı da zevk meselesi ya strese soktu beni nedense:utan:

ben kahvaltıda çok gerilirim, çok seçerim çünkü, belki seninki de öyledir ama misafirini sen tanıyorsun, ona göre seçim yap.

günaydın bu arada :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar