Hayatım içimi kararttın heeee.
hayatım inan sen yazdın sandım bunu yaaaa. öfffffffffff
Hayatım içimi kararttın heeee.
günaydın
inan ilk etapta sensin sandım çok üzüldüm..
öğlene kadar ı okuyunca kendime geldim..
iyice saflaştım..
AFERİN KIZ ALAYDIN S BEDEN OLACAĞINA İNANIYORUM BEN
günaydın hayatım ne diyon sen ya bir anda senin sancıların geldi sandım nefes alışlarım değişti :bayil:

:sok:sok:sok
allahımmm sen bize normal zamanda doğurmayı nasip ettt :iyyyy:
hayatım inan sen yazdın sandım bunu yaaaa. öfffffffffff
ama bak kızın sancısı var farkında değil
hepimizin başına gelebilir bilgilenelim yani litfen
sağol yok ben 36da değilim ki zaten
heycanlandın mı len![]()
Aminnnnn
:dill:
yanma be mide yanma be.. bi gün yanma bariii.
gökçem akşam azonnun paylaştıı şey vardı ya bir çay kaşığı karnonatın üstüne bir su bardağı su için die denedim midede yanma filan kalmadı süper bir çare imişşşş tavsiye ederim
benim bi arkadaşım var... tam 9 ay boyunca her gün ağladı ben nasıl doğuracam diye. ama nasıl ağlama.
en son sancıları geliyor gdiyor hastaneye. dr. yalvarıyor ne olur beni sezeryana alın dıye. dr. dıyo gel benle...
bunu ilk sezoş yapanın odasına sokuyo kadın ayılmış ama ölü gibi yatıyo.
sonra normal yapanın odasına sokuyor kadın bebeğini emzirıyor gülüyor falan.
tabi bizimki yine komalarda yine de sezoş dıyor. alıyolar bunu normal doğuma inanır mısınız 10 dakikada doğurdu hatun. 10 dakıka ya. 3 kere ıkındım doğdu diyor))
nıye anlattım bilmem ama içimde kalmasın paylaşayım dedim.
benim bi arkadaşım var... tam 9 ay boyunca her gün ağladı ben nasıl doğuracam diye. ama nasıl ağlama.
en son sancıları geliyor gdiyor hastaneye. dr. yalvarıyor ne olur beni sezeryana alın dıye. dr. dıyo gel benle...
bunu ilk sezoş yapanın odasına sokuyo kadın ayılmış ama ölü gibi yatıyo.
sonra normal yapanın odasına sokuyor kadın bebeğini emzirıyor gülüyor falan.
tabi bizimki yine komalarda yine de sezoş dıyor. alıyolar bunu normal doğuma inanır mısınız 10 dakikada doğurdu hatun. 10 dakıka ya. 3 kere ıkındım doğdu diyor))
nıye anlattım bilmem ama içimde kalmasın paylaşayım dedim.
benimde yazlıkta komşum var gülüm abla oda sağolsun normalde normal die tutturmuş son ana kadar normalmiş bebek ama kız kan kaybetmeye başlamış ona ragmen istemiyorum sezeryan derken bayılmış mecbur sezeryana almışlar anlatır hala kendinizi çok şartlandırmayın die ölümden döndüm inadımın yüzünden dedi inşallah istediğimiz gibi bir doğum olur kızlar en çok buna dua ediyorum
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Ben hiç şartlamamaya çalışıyorum kendimi.