2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın kızlarr:beyazbayrak::beyazbayrak: allah ım gece uykumda dayak yemiş gibiyimm. her sabah böyle kalkmaktan usandım. dogurayım da uykusuz kalayım. kaliteli kalitelii 2 saat uyurum napim. böyle hiç uyuyamıyorum:böö: kocişimi göndereyim geliyorum. o arada bakalım bugün napcamm kargoya gitmek dısında:utan:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar buarada iyihaber dudaklarım dolgunlaşmış..çok seksi gördüm bu sabah kendimi..
acaba doğumdan iner mi:iyyyy:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hayatım içimi kararttın heeee.

ama bak kızın sancısı var farkında değil
hepimizin başına gelebilir bilgilenelim yani litfen :)

günaydın
inan ilk etapta sensin sandım çok üzüldüm..
öğlene kadar ı okuyunca kendime geldim..
iyice saflaştım..

sağol yok ben 36da değilim ki zaten :D

AFERİN KIZ ALAYDIN S BEDEN OLACAĞINA İNANIYORUM BEN :D

günaydın hayatım ne diyon sen ya bir anda senin sancıların geldi sandım nefes alışlarım değişti :bayil:

heycanlandın mı len :D :evet:

:sok:sok:sok

allahımmm sen bize normal zamanda doğurmayı nasip ettt :iyyyy:

Aminnnnn

hayatım inan sen yazdın sandım bunu yaaaa. öfffffffffff

:dill:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
benim bi arkadaşım var... tam 9 ay boyunca her gün ağladı ben nasıl doğuracam diye. ama nasıl ağlama.

en son sancıları geliyor gdiyor hastaneye. dr. yalvarıyor ne olur beni sezeryana alın dıye. dr. dıyo gel benle...

bunu ilk sezoş yapanın odasına sokuyo kadın ayılmış ama ölü gibi yatıyo.
sonra normal yapanın odasına sokuyor kadın bebeğini emzirıyor gülüyor falan.

tabi bizimki yine komalarda yine de sezoş dıyor. alıyolar bunu normal doğuma inanır mısınız 10 dakikada doğurdu hatun. 10 dakıka ya. 3 kere ıkındım doğdu diyor:)))

nıye anlattım bilmem ama içimde kalmasın paylaşayım dedim.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
benim bi arkadaşım var... tam 9 ay boyunca her gün ağladı ben nasıl doğuracam diye. ama nasıl ağlama.

en son sancıları geliyor gdiyor hastaneye. dr. yalvarıyor ne olur beni sezeryana alın dıye. dr. dıyo gel benle...

tabi bizimki yine komalarda yine de sezoş dıyor. alıyolar bunu normal doğuma inanır mısınız 10 dakikada doğurdu hatun. 10 dakıka ya. 3 kere ıkındım doğdu diyor:)))

darısı başıma..darısı başıma...ayşen gruda geldi aklıma...
o diyodu dimi..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

benimde yazlıkta komşum var gülüm abla oda sağolsun normalde normal die tutturmuş son ana kadar normalmiş bebek ama kız kan kaybetmeye başlamış ona ragmen istemiyorum sezeryan derken bayılmış mecbur sezeryana almışlar anlatır hala kendinizi çok şartlandırmayın die ölümden döndüm inadımın yüzünden dedi inşallah istediğimiz gibi bir doğum olur kızlar en çok buna dua ediyorum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benimde yazlıkta komşum var gülüm abla oda sağolsun normalde normal die tutturmuş son ana kadar normalmiş bebek ama kız kan kaybetmeye başlamış ona ragmen istemiyorum sezeryan derken bayılmış mecbur sezeryana almışlar anlatır hala kendinizi çok şartlandırmayın die ölümden döndüm inadımın yüzünden dedi inşallah istediğimiz gibi bir doğum olur kızlar en çok buna dua ediyorum

Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Ben hiç şartlamamaya çalışıyorum kendimi.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
teyyyy evdeyim bugünn:D bi kargo ya bi terziye bide yastıkcıya gidip gelicem ögleden sonra:D aldıgım hediyeyi yollucam,terziden kücülttügüm yastık kılıfını alcam,yastıkcıya da altın yastıgının kılıfını degistirtcem. temzlik yapayım bari salı günü misafirim gelcek. koca totosumla o güne kadan ancak tmizlerim. hala karar veremedim pişi yapıpp kahvaltımı kurayım yoksa ikram mı hazırlayayım.. peynir zeytin olayı da zevk meselesi ya strese soktu beni nedense:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Ben hiç şartlamamaya çalışıyorum kendimi.

dohturr normal dedi yaa ben sartlandım artıkın. zaten kızımda sıska safinaz kılıklı. bi ıkınmada cıkarcam gibi hissediyorum ama yanıma bi kurban bulmam lazım.. bi sekilde birini doguma sokmam lazım. nezahatime de denk gelemessem doguramam:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar