2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
slmm kızlarrr
nasılsınız bakalımmmm...
uzun bi aradan sonra girebildim yine
en son çekilişte bırakmıştım sizi
maşallahhhhhhh baya ilerlemişsiniz 200 sayfa falan
umarım herşey yolundadır...
biri bana kısacık özet geçerse varya acayippppppppp mutlu oluyummmm

bu arada hediyesigelenler varmı gönderdinizmi hediyeleri??

Ben gönderdim valla :D

hayatım ben beğendim şekrim.

kızlar bana bi yardım etseniz ya.. izne çıkınca bende evde yapayım bunlardan. bi fıkır versenız. babuşşşşş hadi be yavruş şunlar bence olur de. valla hiç anlamıyorum.

bu arada onur inceden inceden bana gönül koydu galiba. bebeğin ilk isminin haktan olmasını istiyor. aden'i sen koydun haktanı da ben koyayım ne olur diye yalvarıyor napayım?

"haktan aden" anlamı da harika.

Ben sana fikir verebilirim yavruş, şimdi gördüm yazdığını.
Hastaneye kutu bence iyi fikir.Çikolatadan da ucuza geliyo bence.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hee yaa bildiğim için anlayamadım ya zaten..espri kaldırdığımız için zaten bel altına kadar inebiliyorum azocum biz birbirimize rahatlıkla..gökçe sana naz yapıyor kızz bilmezmisin işte onun öyle yapması seni sevdiğinden

Ben espriye birşey demedim ki, onun yerine Gökçe'ye "sana yazdı cevap sen görmedin" notunu da ekleseydin keşke dedim..Hani beni görmüyor ya seni görüyor o bakımdan..Garnti olarak okusun diye yani...
Sevdiğinden de ben ciddiye alıp cevap veriyorum "sen beğendiğini ekle yardım edeyim" diyorum, e karşılığında bana hala yazsana yazsana derse, ben de kendimi ciddiye alınmamış hissederim, boşa cevap vermiş gibi anladın?
Çünkü ben ciddiye alıp cevap veriyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
son aylarda bol bol yürüyüş yapın diyorlar birde doktorlar baksana nasılda zorlaşmış yürümek kıyamam sana..ptt güvenilirdir canım yollamışlığım var sadece biraz diğerlerine göre 1-2 gün geç gider okadar

Aman iyi o zaman aslıcım. 2 güne alırsın hedayeni hadi iyisin :utan:

Evet baya işlem yapılıyor pttden.
Ama kıllık yapıyorlar işte hamile felan dinlemeden, kimse de vermiyor dimi sırasını..Öküzler işte.
[/QUOTE]

Üstümde panço vardı hamile olduğumu anlamadılar mı acabası...
Geçen bana minibüstede yer vermediler he,uyuz oldum...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

..

Ne alakası var aslıcım ya..Sanki beni tanımıyorsun espri kaldıramıyor muyum ben?

Ama yerimde sen de olsan gerilirsin yazıyom yazıyom görmüyor, haksız yere çemkiriyor sonra[/QUOTE]

ana; sayfanın en üstünde bu mesajı gördüm. sayfa geçişlerimde de problem var sanırım. kusura bakma ya pardon...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

Geçen bana minibüstede yer vermediler he,uyuz oldum...[/QUOTE]

bana da geçen yer vermediler..
ama ben pardesülüyüm de belli mi olmuyor anlamdım
..zoruma da gitmedi değil..çünkü bekarken bütün erkekler yer verirdi bana:lululu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bana da geçen yer vermediler..
ama ben pardesülüyüm de belli mi olmuyor anlamdım
..zoruma da gitmedi değil..çünkü bekarken bütün erkekler yer verirdi bana:lululu:

Valla bana kimse vermiyodu hala da vermiyolar :D
Gerçi çok binmiyorum otobüse filan ama...
Bi kere bi genç çocuk verdi hamileyken hepsi o...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben espriye birşey demedim ki, onun yerine Gökçe'ye "sana yazdı cevap sen görmedin" notunu da ekleseydin keşke dedim..Hani beni görmüyor ya seni görüyor o bakımdan..Garnti olarak okusun diye yani...
Sevdiğinden de ben ciddiye alıp cevap veriyorum "sen beğendiğini ekle yardım edeyim" diyorum, e karşılığında bana hala yazsana yazsana derse, ben de kendimi ciddiye alınmamış hissederim, boşa cevap vermiş gibi anladın?

tamam canım sorun yok..ve aman olmasın...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Geçen bana minibüstede yer vermediler he,uyuz oldum...[/QUOTE]

hee bende kız anasıyım bikerem bana yollayamazsın şekertosunum:lululu::lululu:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben uzun zamandır binmiyorum dolmuşa otobüse. okula hep dolmuşla gidiyordum çok da hızlı kullanıyorlardı travma oluştu bende dolmuşlara karşı.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben gönderdim valla :D

Ben sana fikir verebilirim yavruş, şimdi gördüm yazdığını.
Hastaneye kutu bence iyi fikir.Çikolatadan da ucuza geliyo bence.

di mi? vaz geçtim şekerden mekerden yapamam ben becerikli değilim. olmadı hazır alırım bişiyler.

yeahhhh. azo iyi misin? bu siteyle ilgili netimde problem olduğunu biliyosun. anladığım kadarıyla da sayfa geçişlerinde de sorun var bu mesajlarından bunu çıkardım. atıyorum senin 100. sayfandaki ilk mesaj bende başka sayfada çıkıyor zannımca.

"seni görüyor beni görmüyor, ciddiye almıyor???"... bilemedim bunlara ne diyeceğimi.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benn geldimmmm...:utan: azoooossss azoosss nerdesinn?? hediyemi aldım biriyle paylasıp fikir almam lazım.. sana atcam özelden:semsiye: bugün ptt ye yetisebilir miyim acaba? neyse yarın gönderirimm bende.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benn geldimmmm...:utan: azoooossss azoosss nerdesinn?? hediyemi aldım biriyle paylasıp fikir almam lazım.. sana atcam özelden:semsiye: bugün ptt ye yetisebilir miyim acaba? neyse yarın gönderirimm bende.

Ptt'ye sabah git sabah...Kimse olmasın.
Yoksa millet var ya maaş alıyo, para yolluyo, fatura ödüyo.
Kafayı yersin :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çekinerek soruyorum...

bu demin sorduğum şeyin adı nedir? alt açma gibi bişi o. ama bebeği kucağa verırken falan kullanılıyor genelde. bı de şu alt açma hala almadım. almalı mıyım?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ısmarladığım salebim geldi.gidiyimde içeyim boğazım acık rahatlasın bari yutkunamıyom yoksa artık iyice:ates:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Nasılsınız Kızlar;
Dün acayip kasık ağrım vardı ve karnım müthiş sertti.
Doktora gitmedim ama akşam iki tane magnezyum içtim.. Bugün çok şükür iyiyim..

Hediyeleri göndermeye başlamışınız. Bende aldım cumartesi kargo ile göndereceğim..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
çekinerek soruyorum...

bu demin sorduğum şeyin adı nedir? alt açma gibi bişi o. ama bebeği kucağa verırken falan kullanılıyor genelde. bı de şu alt açma hala almadım. almalı mıyım?

Valla ben adını bilmiyom onun....
Çok görmedim de öyle bişey....
Alt açma çok lazım bişey mi bilemedim ama tek kullanımlıkları var, onlarla bi dene istersen, eğer lazım bişi dersen normalini de alırsın?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar