2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben geldim kızlar.
Yemeğimi yedikten sonra hem biraz yürüyüş olur, hem kendime süt ve meyve alırım hem de hediyemi kargolarım diye çıktım.
Biraz yürüdükten sonra karnım sertleşmeye, regl tipi ağrılar oluşmaya başladı. MNG kargoya kadar gidemeyeceğimi anladım.
Baktım yan tarafımda PTT var ordan kargolayayım dedim. Saat 13:20ydi. Kapıda biraz sıra vardı. hadi dedim yürümekten iyidir, dikilmek.
Biraz sıra bekledim, kapılar açıldı. Millet hücüm etti. Sıram geldi, kargo gönderecektim dedim, şunu doldur gel diye bi kağıt verdiler, bi yere yolladılar.
Doldurup geldiğimde sırama millet üşüşmüştü.
Tekrar sıram geldi, görevli 10 dk.da anca yaptı işlemimi.
Poşetleseydik dedim, ben poşetlicem onu dedi.
İyi dedim. Yürüseydim sanırım daha kısa sürerdi işim, kargomun emniyetinden de emin olurdum.
Of memleketimin halleri ya….

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo seni yeminlen çıkışta sıkıştırırım bak. ohhhhh çok uğraştın çok kafa patlattın diye sana da almıştım hediye oğluna da. yollamıyom hedıye medıye. sana da almıştım vazcaydım aslıya verecem aldıgım hedıyeleri.

Valla kızıcam ama ciddi ciddi..Yazdım ben 1 sayfa önce cevap..
Hadi sen görmedin aslı da mı görmedi öyle yazdı bilmiyom.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben geldim kızlar.
Yemeğimi yedikten sonra hem biraz yürüyüş olur, hem kendime süt ve meyve alırım hem de hediyemi kargolarım diye çıktım.
Biraz yürüdükten sonra karnım sertleşmeye, regl tipi ağrılar oluşmaya başladı. MNG kargoya kadar gidemeyeceğimi anladım.
Baktım yan tarafımda PTT var ordan kargolayayım dedim. Saat 13:20ydi. Kapıda biraz sıra vardı. hadi dedim yürümekten iyidir, dikilmek.
Biraz sıra bekledim, kapılar açıldı. Millet hücüm etti. Sıram geldi, kargo gönderecektim dedim, şunu doldur gel diye bi kağıt verdiler, bi yere yolladılar.
İyi dedim. Yürüseydim sanırım daha kısa sürerdi içim, kargomun emniyetinden de emin olurdum.

Ana yeniden sıraya girmek zorunda kaldın yani :(
Neyse sorun etme pttde güvenilirdir babuşum.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ana yeniden sıraya girmek zorunda kaldın yani :(
Neyse sorun etme pttde güvenilirdir babuşum.

He ya. Devlette bi iş yapcaksan zor bebişim.Orda doldursam ne var...Niye başka masaya geçiyorum.
Bu arada öğrendim ki, millet ptt.de fatura ödüyo, maaş alıyo, havale yolluyo.
Sonra bi kartları var k.kartı gibi onu çekiyolar, bi yerden para yatmışsa onu alıyolar.
Süpermiş....

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
tamam canım eliyorum

işte ben de çiko vercem de hastaneye gelene böle süslü olsun dedim gerçi atıp gitcekler ama

evet, atıp gitcekler boşa para, boşa emek bence.

lilacs haklı. hastanede ne gerek var. alırım bi kutu çikolata yesin dursunlar... tanıdığım tanımadığım gelecek hiç uğraşamam.

mevlütte dağıtmalık yapın bence de. eş dost akraba alır saklar da.

işte ben de saklasınlar istiyorum, o yüzden eşe dosta verecem bebek şekeri, daha yaptırmadım ama, doğum tarihimiz adımız belli olsun diye bekliyorum. yavrumun daha bir adı bile yok :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız babuş gördüm yazdığını. bi öküz sen ikinci defa sıraya girdiğinde demedi mi hamilesiniz buyrun diye.

yok anam insanlarda hiç saygı yok... 2 kere dolmuşta ayakta dikildim ikisinde de en son kalkıp kadınlar yer verdi bana. hatta bi tanesinin 5 aylık oğlu vardı "sizi çok iyi anlıyorum buyrun oturun "dedi kadın :(((

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben geldim kızlar.
İyi dedim. Yürüseydim sanırım daha kısa sürerdi işim, kargomun emniyetinden de emin olurdum.
son aylarda bol bol yürüyüş yapın diyorlar birde doktorlar baksana nasılda zorlaşmış yürümek kıyamam sana..ptt güvenilirdir canım yollamışlığım var sadece biraz diğerlerine göre 1-2 gün geç gider okadar

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azo hala 40 yaşında nasıl o şeye ara vereceğini düşünüyor gökçe kolay değil alıştıra alıştıra demedinki küt diye dedin kıza şimdi napsamda zamanı durdursam 39da kalsam planı kuruyor kendince o:):)

haaa azo bu yazdığımı diyooo geçmişe gittim ve geldim anladım:D
kız ben orda sana ithafen espirik yaptım şekerle ne bağlantı kuruyon haaa süyle bana haaaaaa:sinir::sinir:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben ne yazdım azo?

Benim 40 yaşında sevişme yasağı olayı hakkında düşündüğümü yoğun olduğumu yazmışın tatlım ama ben zaten senin cevabının hemen üstünde vermişim cevabımı..Benim yazdıklarımı inatla görmüyor ya hani bari sen söleseydin diyom azo sana cevap vermiş diye..

He ya. Devlette bi iş yapcaksan zor bebişim.Orda doldursam ne var...Niye başka masaya geçiyorum.
Bu arada öğrendim ki, millet ptt.de fatura ödüyo, maaş alıyo, havale yolluyo.
Sonra bi kartları var k.kartı gibi onu çekiyolar, bi yerden para yatmışsa onu alıyolar.
Süpermiş....

Evet baya işlem yapılıyor pttden.
Ama kıllık yapıyorlar işte hamile felan dinlemeden, kimse de vermiyor dimi sırasını..Öküzler işte.

[/QUOTE]

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Benim 40 yaşında sevişme yasağı olayı hakkında düşündüğümü yoğun olduğumu yazmışın tatlım ama ben zaten senin cevabının hemen üstünde vermişim cevabımı..Benim yazdıklarımı inatla görmüyor ya hani bari sen söleseydin diyom azo sana cevap vermiş diye..

Evet baya işlem yapılıyor pttden.
Ama kıllık yapıyorlar işte hamile felan dinlemeden, kimse de vermiyor dimi sırasını..Öküzler işte.
[/QUOTE]

görmemiştim kardeş kızdın sanırım pekela daha da yapmam esprik:ninni::ninni:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya bu hani bebek doğunca altına bişi koyuyolar nedır onun adı ya? ince oluyo..

böyle oturunca bebeği onunla beraber alıyoruz kucagımıza... ne o?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
[/QUOTE]
görmemiştim kardeş kızdın sanırım pekela daha da yapmam esprik:ninni::ninni:

..

Ne alakası var aslıcım ya..Sanki beni tanımıyorsun espri kaldıramıyor muyum ben?

Ama yerimde sen de olsan gerilirsin yazıyom yazıyom görmüyor, haksız yere çemkiriyor sonra

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

kızlar hastaneye geleceklere vermek için
bunlar nasıl içine çiko yada badem şekeri

bi de o nazar boncuklarını nasıl kullanabilirim?

güzeller mi acil fikir
alcam

Bence güzeller canım.Ama kutular burda göründükleri kadar kaliteli değiller onu da diyeyim.....
Nazar boncuklarını silikonla yapıştırabilirsin bence.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

..

Ne alakası var aslıcım ya..Sanki beni tanımıyorsun espri kaldıramıyor muyum ben?

Ama yerimde sen de olsan gerilirsin yazıyom yazıyom görmüyor, haksız yere çemkiriyor sonra[/QUOTE]

hee yaa bildiğim için anlayamadım ya zaten..espri kaldırdığımız için zaten bel altına kadar inebiliyorum azocum biz birbirimize rahatlıkla..gökçe sana naz yapıyor kızz bilmezmisin işte onun öyle yapması seni sevdiğinden

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar