2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gıdıyom ben. bana da layla çıkmadı şaka yaptım. babuş çıktı. hatta bu azo bana bi kaç isim soyledı. ecrın sende varsın bunların içinde. nazom da var.

neymiş kendısı alamıyomuş o'na da el atar mıymışım. çok borca girmiş. yok çorap tutucu, yok çük kaşıyıcı çok sarsmış bütçesini falan fılan.

tee allam ya zengın olmak zor.

ıyı akşamlar.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
keşke yaaa aman neyse beklesinlerr gıcıklık değil mi :D sabırları çatlamassa tabe sen eksiğini yazmışmıydın görmedim seni niloşşşum sen doğum fiyatarını sordurtcaktın ne oldu ya arkadaşın çıktı hastaneden demi bebikle küvezde kalmış ekstra bin tl almışlar galiba hakan enişte öle bişiler demişş emreye
:

canım akşam ordaydık
bebeişi küvezden çıkardılarr ama çoookk minik yaa görmen lazımm insan tutmaya korkuyo hastane çıkışı kocaman gelio yavrumun kolu boynundan dışarı çıkıo :)) incecik bacakları kollarıı oyuncak bebek gibi

ama onların durumu fena nerdeyse her akşam hastanedeler 4 yaşında kızı var o baya hastalandı sürekli ateşi çıkıo 40 a falan
hemen acile götürüolarr serumlar falan yani her akşam ordalar diyebilirim

doğum için 900 lira verdiler cnm bildiğim kadarıyla
daha fazla istemişler ama onlar o kadar verdi

bu arada avrasya inanılmaz pahalı yaaa gecesine 350 tl istiolar herşeye para diolar

bide bebek yeni doğunca bütün küvez masraflarını devlet karşılıo sarılık tadavisi falann

amaaa bebeişi çıkardılar diyelim ertesi gün sarılığı yükseld, götürdün geri o zaman ışık tedavisini falan uçuk fiyatlara yapıolarmışş yaaaa

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
gıdıyom ben. bana da layla çıkmadı şaka yaptım. babuş çıktı. hatta bu azo bana bi kaç isim soyledı. ecrın sende varsın bunların içinde. nazom da var.

neymiş kendısı alamıyomuş o'na da el atar mıymışım. çok borca girmiş. yok çorap tutucu, yok çük kaşıyıcı çok sarsmış bütçesini falan fılan.

tee allam ya zengın olmak zor.

ıyı akşamlar.

Allahım bu kız beni krize sokuyor ya sen çok yaşa gökçe:hihi:sanada iyi akşamlar

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canımcım ben Konyadayım..
Burda her cadde başında etli ekemk fırınları var.
ben ıspanak- peynir karışımını hazırlıyorum, eşimde yaptırıp gelcek.
aslında ıspanak yemeği yapmak istiyordum ama çok hastayım halim yok..

Ispanağı kavurup üzerine yumurta kırmak....
İşte buna bayılırım.Ama fazla bahsetmiyim canım istemesin.
Konyaya 2 sene evvel geldim bi düğün için, çok meşhur dedikleri bi yerde etli ekmek yedim, pek hoşuma gitmedi.
Lahmacun gibi geldi bana...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ne kadar iyi demişim kız ne kadan düşünceliyim...
Ben sana kırmızı don alacam yılbaşında giy diye..
Ana iyi fikir kız bana çıkana kırmızı don da yollıyım ben :D Acaba totosu ne kadan büyüdü..Sen çıksaydın bana tahmin ederdim ama şimdi tahmin edemiyom :D

Azom, ben en son xl almıştım. Yanlış anlaşılmasın totom büyüdü falan diye değil, ben öyle geniş geniş ferah ferah giyinmeyi seviyom. :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: (Ahahahhahaha yalana gel yalanaaaaa)

Zuahahah :D Dansöz iyidir iyi..:p
bebikommm gelmezse ne etcez dedimdi :D

Valla ben de FACE i olanları eklemek istiyom diyom ama kimse beni iplemiyo. SİZ BENİ BEĞENMİYONUZ, SEVMİYONUZ... :mendil: :mendil: :mendil: :mendil: :mendil: :mendil:

valla mı ?benimde rüyamda çekilişten ecrin çıkıyodu size anlatmayı unuttum hemde ben çekiyodum kırmızı bi torbadan

Anam siz hep bebekle, o gün konuştuklarımızla ilgili rüyalar görüyonuz. Ben de ilgisiz alakasız saçma sapan rüyalar görüyom. Mesela dün New Yorka gitmişim, Türk mahallerinde gezip cami fotosu çekiyodum...

niye kız msnden kamera açıp totomu mu gösterdim de bılıyon? hayret bişi. kendıne al sen.

paraşüt beden dıye bi beden çıkmış azo sana özel. ondan al. hıhhhh...

Zuhahhahahahhaha

anammm lahana dolması ha diyince olmuyoki datlum hazırlıgı var ıspanağım va onunla ne yapayım acaba yemeğini yemiyorlar

Heee doğru didin onu. Ispanaklı börek yap o zaman. Hazır yufkadan, şöyle üstüne de yoğutrlu sos dök, ooooh mis mis...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
canımcım ben Konyadayım..
Burda her cadde başında etli ekemk fırınları var.
ben ıspanak- peynir karışımını hazırlıyorum, eşimde yaptırıp gelcek.
aslında ıspanak yemeği yapmak istiyordum ama çok hastayım halim yok..

anladım etli ekmekte süper oluyo ya geçen nazomla yedik ama konyadaki gibi değildi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar