yok aslım sen bana çıktın.
niye bana; "sen zengınsın gokçe kızları ezme sana kımse bişi almasın" dedıgını demıyon burda.
yok layla bana çıktı
niye bana; "sen zengınsın gokçe kızları ezme sana kımse bişi almasın" dedıgını demıyon burda.
akşama ne yemeğiniz var dostlar
ne iyi patronmuş o yaf, ne güzel düşünmesi
bence kulağa hoş gelen bi isim. anlamı kötü sel miymiş? taşkın su olarak düşün bence
Ben bana çıkana bi süpriz yapıcam.
Hediye paketinden dansöz gibi bişiler çıkarttırıcam.
Yada böyle şey olabilir, paketin kapağını kaldırınca bi yumruk filan yaylı
Ne kadar iyi demişim kız ne kadan düşünceliyim...
Ben sana kırmızı don alacam yılbaşında giy diye..
Ana iyi fikir kız bana çıkana kırmızı don da yollıyım benAcaba totosu ne kadan büyüdü..Sen çıksaydın bana tahmin ederdim ama şimdi tahmin edemiyom
yok layla bana çıktı
Zuah
Dansöz iyidir iyi..
![]()
bebikommm gelmezse ne etcez dedimdi
Ne kadar iyi demişim kız ne kadan düşünceliyim...
Ben sana kırmızı don alacam yılbaşında giy diye..
Ana iyi fikir kız bana çıkana kırmızı don da yollıyım benAcaba totosu ne kadan büyüdü..Sen çıksaydın bana tahmin ederdim ama şimdi tahmin edemiyom
heeeeemmmm bak sen görcez bakalımŞimdi ben çamura yatmıyorum ama benim durumumda bişi var, hediyeler verilince sölicem sen bana hak vercen
Ben bana çıkana bi süpriz yapıcam.
Hediye paketinden dansöz gibi bişiler çıkarttırıcam.
Yada böyle şey olabilir, paketin kapağını kaldırınca bi yumruk filan yaylı
Düneyin Babuşumun tarifiyle yaptığım enfes lahana dolmam var yeaevruuumYanına da yoğurt. Başka da bişe yok valla.
valla mı ?benimde rüyamda çekilişten ecrin çıkıyodu size anlatmayı unuttum hemde ben çekiyodum kırmızı bi torbadan
Gelir o akşam üzerileri geliyo genelde.
Dün akşam da 6 gibi geldi...
anammm lahana dolması ha diyince olmuyoki datlum hazırlıgı var ıspanağım va onunla ne yapayım acaba yemeğini yemiyorlar
Düneyin Babuşumun tarifiyle yaptığım enfes lahana dolmam var yeaevruuumYanına da yoğurt. Başka da bişe yok valla.
anammm lahana dolması ha diyince olmuyoki datlum hazırlıgı var ıspanağım va onunla ne yapayım acaba yemeğini yemiyorlar
ayy cnmmm dimekk gönlündenn benn gectimmm gece gece:lilav::lilav: