2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sanki milli piyangıo çektık ansını satayım. bu gizlilik bu merak uyandırmak neden?

ben soyluyom ya banane..

ayrıca ihtiyaç topiğine bende bişi yazmadım. ihtiyacım olan bişi yok çünküsü. niye bana hiçö demıyon nıye yazmıyon gokçe ne alacak sana çıkan dıye.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayykkkkk miğdem felaket felaket kocaya tel açtım gel al beni dedim geliyo yolda ben gidiyom bugün erken çıkıcam ayyyyy gidiyom ben:Dhala gülebiliyom yaaa valla bravo bana:D
hadi iyi akşamlar hepiciğinize bacılar yarın görüşürüz inşallah

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tanselcim; ıhlamur, varsa tane yoksa toz karabiber, 1 dilim limonu kaynat, içine de bal kat iç bebişim. Sütlü nescafe de içebilirsin. Her ikisi de vücut direncini artırır. İnşallah şifa olur...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam kızlar ben geldim ne olmuş burda roman havalarında oynanmış çaylar börekler yenmiş tabisi ben yine yokum büyükburça bağlanıyorum az kaldı:)

bağlan kız bağlan. ben bayılıyom senin o haline. bana sen çıktın laylam. onu soylıyım de.

Bakıııın. İşte dediğim şey oluyo. :D :D Ahahahhaa çatlar kız bu ekip 15 güne benden söylemesi :cokkomik:

ıvıt bak dedım bile...

ayrıca azo benlen hiç ilgilenmediği için cezalandırdım onu.söyledim oh olsun. bana hiç sormuyo sımoş, gokçecım aden'in neyı eksik dıye.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ayy büyük patronum çağırdı dedim işten çıkarcak beni zaar öyle sert bi ses tonuyla çağırdı neyse otur dedi oturdum
kızım dedi baban yerine olamam imkan yok ama baban gibi gör beni her an gece-gündüz yengen ve ben herzaman yanındayız her durumda telefon aç bize gece sancın olur herhangi bir sıkıntın olur kimseye diyemediğin ayyy ağlayacaktım zor tuttum kendimi sağolsun yaaaa canım benimmm:utan:

ne iyi patronmuş o yaf, ne güzel düşünmesi :)

simdiye deginn kızınn adıı güzel anlamlı olsun deyii cırpındım durdumm. ismin ugruna inanırım benn.. bizim dügünde bir hatun vardıı. her albüme bakısımda gözüme carpar hala. son 1 ayda 3 defa gördüm kendisini. allah ım o ses tonu, o fizik (2 cocuga ragmen) o bakımm, o yüz güzelligi.. hemide esmerr ben gibi.. kadına hayran ola olaa didim ki en son bari kızıma bunun adını vereyim.. adı selen. anlamı kötü sel gibi taskın olan demekmişş ama:( neyse nasıl sizce?? kulaga da hos geliyor aslında

bence kulağa hoş gelen bi isim. anlamı kötü sel miymiş? taşkın su olarak düşün bence :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sanki milli piyangıo çektık ansını satayım. bu gizlilik bu merak uyandırmak neden?

ben soyluyom ya banane..

ayrıca ihtiyaç topiğine bende bişi yazmadım. ihtiyacım olan bişi yok çünküsü. niye bana hiçö demıyon nıye yazmıyon gokçe ne alacak sana çıkan dıye.

Sana kimse bişe almıcak :lilav:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayykkkkk miğdem felaket felaket kocaya tel açtım gel al beni dedim geliyo yolda ben gidiyom bugün erken çıkıcam ayyyyy gidiyom ben:Dhala gülebiliyom yaaa valla bravo bana:D

İyi akşamlar yavrum kendine dikkat et muckkkkkk :beyazbayrak:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
inşşş yapılırda sana çıkar canım inşşşş

oyyy cnmmm ya keşeke dün bende burda olsaydımmm sana destek çıkardımm:evet:
keşke yaaa aman neyse beklesinlerr gıcıklık değil mi :D sabırları çatlamassa tabe sen eksiğini yazmışmıydın görmedim seni niloşşşum sen doğum fiyatarını sordurtcaktın ne oldu ya arkadaşın çıktı hastaneden demi bebikle küvezde kalmış ekstra bin tl almışlar galiba hakan enişte öle bişiler demişş emreye

ben soyluyom ya banane..

sabırsız selami akşam farketmez ben herkese uyarım diyen bendim demiii?
yazaydın bişiler yazmamı dedi sana azoo :dill: nazlı bebekkkk senii yirim o güleç suratını

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ADA'nın ANNESİ;

bU grip bebişime çokmu zarar veriyor..
ayy çok korkuyorum ya...
sürekli hareketlerini dinliyorum..

tanselim çok geçmiş olsun korkma bebişine bişey olmaz sen kendine iyi bak bol c vitamini özellikle kivi ye yada suyunu iç kuşburnu kaynatırsan oda iyi geliyor

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Noooldu kıııııız?

Güle güle tatlım, görüşmek üzre :heyo:

bağlan kız bağlan. ben bayılıyom senin o haline. bana sen çıktın laylam. onu soylıyım de.

ıvıt bak dedım bile...

ayrıca azo benlen hiç ilgilenmediği için cezalandırdım onu.söyledim oh olsun. bana hiç sormuyo sımoş, gokçecım aden'in neyı eksik dıye.

Hhhhhh senin yenge herbişeyi tamamladı diye düşünüyodur zaar :D Niye sormuyon Azoş Gökçeye nesi eksik diye :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
konuşcam tabe çamur bunlar azoşş bilmek istemiyolardı gari artık öğrenmek isteselerde sölemem ben :hihh: sen sordun o zaman deselerdi demiii seni uğraştırdılar burda

Şimdi ben çamura yatmıyorum ama benim durumumda bişi var, hediyeler verilince sölicem sen bana hak vercen :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar