2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben çok mutluyum hiç bir zaman aklımdan geçenden yanılmadım sanırım çok saftaloşum alacağım kişi şimdiden diyorum benim bebek şekerimi isteyen var mı var ise bir kaç gün geçikmeli yollıyım onuda gönderiyim kargoyla ok mı kız anaları

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Saol Azoşum organizatörüm :D

Kızlar benim bebek şekerim yok bilginiz olsun. Yaptırıp yaptırmama konusunda da çok kararsızım çünkü hastaneye giderken kimseye haber vermeyi düşünmüyorum, haber versem hastanede düğün yerine döner, benim iş yerimden gelenler, eşimin iş yerinden gelenler, aileleler vs vs. O yüzden yaptırmayı en azından şimdilik düşünmüyorum. Şimdiden söyliiiim istedim... :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bebek şekeri sorun değil bence olanlar yollasın, olmayanlar da sıkıntı yapmasın bence..Önemli olan kutuyu açarken ki heyecan :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Eveeeeeeet... Ellerimin ısısı normale döndüğüne göre, bendeniz şimdilik mutfağa doğru yollanıyorum... Çooook işim var çooooooook :D

Aslıcan, kuku yarışması için beni unutma bebişim taaaam mı, yaz hora beni de :D

Hepinizi öper, çekilişimizin hayırlara vesile olmasını dilerim :D Muaaaaaaaaah

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
azoş ellerine sağlık canım.biz talihlimizi öğrendik.darısı öğrenemeyenlere.kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum..herkes ağzını sıkı tutsun süprizler bozulmasın mucuk mucuk kocaman sizeee..biz bugun erken cıkıcaz biraz.dikkat edin kendinizee cok kaynatmayın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar