2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sen 1 kerede anlayaydın hayatım hayatım blu o fotoyu koymayacaktı taamıııııı:D
haşlamıyor haşlamadan ham patatesi küp küp yapıyor allam yaaaaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben de hastasıyım olsa da yesek ya.

ben yaparım babuş. sen çıkarsan bana yapar yollarım kız kargoyla :)))

araya son aldığım cicilerimizide sıkıştırayım dedim

annem olsa şoyle dedi; maşallah eli de pek düzgün. muntazam örmüş... güle güle kullansın bebişin laylam. ellerine sağlık...

küstü zaar o ogünden sonra..ben mesajda attım cvp vermiyor ne deyim

küsmesi için sebp yok. arada hepimizin acaba ciddi mi şaka mı yapıyor diye kaygılandığı anlar oluyor. hepimizin fevri çıkışları, karşıdakinin ne hssedeceğni düşünmeden söylediği cümleler kurabiliyoruz. önemli olan uzatmamak kin gütmemek bişey olmamış gibi birbirimizin nazını çekebilmek, hatalarını kapatmak.

buda yazlıklarımız

ehehehhehe kıçını başını ısırdığımın...
süperler.

yeminle aklıma geldiydi...

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlaarr:heyo: dün biras keyifsizdimm,tocamla tartışmıştık birascık biliyorsunuz 2 haftadır ankaradayımm,özlemiştimde birazz...babamız süpriz yaptı bizee taa samsundan kalktı geldi görmeye bizi...işi bitince basmış gelmişş,sabahta işi olduğu için erken saatte yolladıkk onuu...canım aşkımm yaa:utan: o kadar yolu bizle uyumak için geldii...bi bal kızım var zaten bide kaymak kocamm:ask:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
pardon özür dilerim diyerekten aletini soktu dediydimde ogünden beri gıcık oldu adama:D:D:Dneyse edebimi bozmayın benim şurda 2 dakka yaa:D:D
hee dermi der bir ki bir ki hadi çıkcak bir ki kafası gözüktü bir ki:D:D
puhahaaha:kahkaha:
evetttttt istiyoruzzzzzzz :)
Layla kız bi de etimek tatlısı geldi aklıma ondan yapsana.

Ekli dosyayı görüntüle 9874

aha ben bu tatlının ğstğne beyaz krem şanti koymuyorum çikolatalı koyuyorum daha güsel oluyo ;)
ben pazara gidiyorum evden yazıyodum sizlere mucuxxx

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlaarr:heyo: dün biras keyifsizdimm,tocamla tartışmıştık birascık biliyorsunuz 2 haftadır ankaradayımm,özlemiştimde birazz...babamız süpriz yaptı bizee taa samsundan kalktı geldi görmeye bizi...işi bitince basmış gelmişş,sabahta işi olduğu için erken saatte yolladıkk onuu...canım aşkımm yaa:utan: bi bal kızım var zaten bide kaymak kocamm:ask:

Hoşgeldin canım, ne güzel liseli aşıklar gibi tartışınca atlamış gelmiş :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar