2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ecrin 1 ve 2 arasında kalmıştım o zaman
şimdi de ikisi arasında kaldım
1 seninkiymiş ama gerçekten hangisine verdiğimi hiç hatırlamıyorum :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evett cnmm subeden.

Olur canım nasıl istersen..Oranın adresini verirsin, senin çıktığın kişi şubeye gönderir..

Herkes nereye gelmesini istiyorsa oranın adresini versin..Misal ben en çok işyerimde olduğumdan iş adresimi vericem.

Bugün mü çeksek kurayı, canım atraksiyon çekti.
Ama beklediğimiz arkadaşlar vardı dimi.

Evet maalesef beklemedeyiz..Olsun Cumaya birşey kalmadı :)

azo ben goremıyorum yazılanları. naptınız çekiliş işini hallettiniz mi? çalışmayan analarımız belirledi mi limitleri?

bana kim çıktı? ben kime çıktım?

İnşallah bunu görür de sonradan çemkirmezsin Gökçem :D
Henüz 2 kişiden cevap bekliyoruz..Cuma'ya kadar cevap gelmezse Cuma sabahtan herkes burdayken yapıcaz çekilişi..
Herkeş cuma günü girsin ulen tamam mı :D
Limiti kimse belirlemedi herkes ben uyarım dedi..Ben de öyle denilince alt limit 20 olsun dedim..
Yani zaten aslında içimizden kimse ağzı burnu bi tarafta olan birşey alıp yollmaz da, yine de belirleyelim dedik..
Kargoları yollarken ücretini de ödicez unutmayalım :D Hedaye yolladığımız arkadaşa ayıp olmasın, üstüne para ödemesin :D
Diceklerim bu kadar..
Cuma günü sırayla numara söliceniz, ben evde yarın akşam hepinizi numaralandırıcam.
En son kalan kişi de bana kalacak, kendim numara sölemicem :D Ne kadar fedakarım ben yaaaa..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ee o zaman niye epi yaptırıyon

ben kullandım oy ama hatırlamıyorum kime verdim du bi bakayım görünce hatırlarım belki
birincililğin de hayırlı olsun canım

ayyy iğrençççç yazık kadınaaaaaa

ben de prostat okumuştum :evet:

hadi kolay gele canım afeyit de olsun bye byeeee

saol balımmm bak bakayım kime vermissin:ajan:

benimde gözümden kaçmış yemek yarışmasını ilk defa duydum bilseydim kullanırdım oyumu

aslında anasayfada ilk yarısmalar yazıyo yukarda ama algıda secicilikk cnm. ben siteye ilk üye oldugumda gece kurcalarken gözüme carpmıstı. nk83 e sordum anlattıı.. a eglence ossun didimm katılıverdim:D simdi hepsine bakıpp oy kullanıyorum gerci. :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
saol balımmm bak bakayım kime vermissin:ajan:

aslında anasayfada ilk yarısmalar yazıyo yukarda ama algıda secicilikk cnm. ben siteye ilk üye oldugumda gece kurcalarken gözüme carpmıstı. nk83 e sordum anlattıı.. a eglence ossun didimm katılıverdim:D simdi hepsine bakıpp oy kullanıyorum gerci. :D

tebrik ederim birinci olmuşsun şimdi baktım yemeğinde güzelmiş marifetli hatun:teytey:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben yemeğe gidiyorum yaaa offf offff iştahımı açtı şu yemek yarışmasındaki görüntüler ama bizim menüde ne var yıkanmamış ıspanak pehhhhhhhhhh:(:(:(
ekmek peynire talim hoşçakalın dostçakalın:(:(:(:(:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Olur canım nasıl istersen..Oranın adresini verirsin, senin çıktığın kişi şubeye gönderir..

Herkes nereye gelmesini istiyorsa oranın adresini versin..Misal ben en çok işyerimde olduğumdan iş adresimi vericem.

Henüz 2 kişiden cevap bekliyoruz..Cuma'ya kadar cevap gelmezse Cuma sabahtan herkes burdayken yapıcaz çekilişi..
Limiti kimse belirlemedi herkes ben uyarım dedi..Ben de öyle denilince alt limit 20 olsun dedim..
Yani zaten aslında içimizden kimse ağzı burnu bi tarafta olan birşey alıp yollmaz da, yine de belirleyelim dedik..
Kargoları yollarken ücretini de ödicez unutmayalım :D Hedaye yolladığımız arkadaşa ayıp olmasın, üstüne para ödemesin :D
Diceklerim bu kadar..
Cuma günü sırayla numara söliceniz, ben evde yarın akşam hepinizi numaralandırıcam.
En son kalan kişi de bana kalacak, kendim numara sölemicem :D Ne kadar fedakarım ben yaaaa..

Ben bilemedim evi mi versem işi mi.6 Ocakta mecburi izne ayrılcam, o zamana kadar tamamlanmış olursa işi veririm.
Aslında annem de evde olcak evi de versem olur.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar ben ağdaya gidiyorum kaş bıyık ne varsa yolduracam güzelleşip gelecem haberiniz ola

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

Diceklerim bu kadar..

10 numara benım...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

Diceklerim bu kadar..

simdii azoscumm cuma günü cekilcek yaa teslim süresi ne kadann? hemen bile verilebilir mi o gün postaya??

ikincisii bana kesin erkek mi cıkıcekk acaba.. bakınayım ben o vakte kadar. yoksam kız da olabiler mi?

ücüncüsü cuma günü katılıp katılmıcaklarını mı söylücekler yoksa cumaya kadar girmiyolar da mı ögrenemiyoruzz..

bu üçününn cevabınıı bekliyrum senden:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
simdii azoscumm cuma günü cekilcek yaa teslim süresi ne kadann? hemen bile verilebilir mi o gün postaya??

ikincisii bana kesin erkek mi cıkıcekk acaba.. bakınayım ben o vakte kadar. yoksam kız da olabiler mi?

ücüncüsü cuma günü katılıp katılmıcaklarını mı söylücekler yoksa cumaya kadar girmiyolar da mı ögrenemiyoruzz..

bu üçününn cevabınıı bekliyrum senden:D

1) Teslim süresi 31 Aralıkta elimizde olacak şekilde..Yani son gün 31 Aralık :D

2) 6 erkek var, 8 kız..Yani kızı olan bir kişi, diğer kızı olana alıcak..Bu kişi sen de olabilirsin başkası da..Onun içün bence sen bekle derim cuma belli olana kadar :D

3)Pazartesi çekicektik normalde..Beklemek zor geldi :D Cuma gününe kadar beklicez, cevap gelse de gelmese de çekilişi yapıcaz.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yaa ben 2 gündür lavoboya giriyorumm.. güzelcede kuruluyorum sonra. ama camasırım su gibi ıslanıyo.. sızıntı mı yapıyo acaba farkında degil miyim ??

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bence kimin çıktığını bilseydik ya. belki ben hile yapıp özelden soracaktım neye ihtiyacın var kız diye... halla halla..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
1) Teslim süresi 31 Aralıkta elimizde olacak şekilde..Yani son gün 31 Aralık :D

2) 6 erkek var, 8 kız..Yani kızı olan bir kişi, diğer kızı olana alıcak..Bu kişi sen de olabilirsin başkası da..Onun içün bence sen bekle derim cuma belli olana kadar :D

3)Pazartesi çekicektik normalde..Beklemek zor geldi :D Cuma gününe kadar beklicez, cevap gelse de gelmese de çekilişi yapıcaz.

erkek cıksın bana bea.cikom cikosa döndügünden beri içimde kaldı erkek kıyafetleri birine hediye edeyim bari. :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar