2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

heeee değil ilk sezaryanımda hemşire krem tüpü gibi bişey verdi tuvalete gidip popoma sıktım bağısaklarım boşaldı keşke herşey lavman gibi olsa:)

aaa korkarım ben bi anda mı boşalıyo :iyyyy:

yaaa öylemi bilmiyodum iyi oldu dediğin bakalım sancı tutnca dayanıp daynamıycağımı anlarım heralde hayatim demi?

bilmem ki canın nasıl tatlı mı :)

operasyon geçiriyorsunya canım sadece sezaryan için değil bütün batın bölgesi ameliyatlarında yani bağırsaga yakın ameliyatlarda boşaltmak gerekiyor ayrıca sonda takıyorlar ben ondan nefret ediyorum

sondayı nası takıyolar ya çiş yaptığımız yeri mi sıkıştırıyolar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

heeee değil ilk sezaryanımda hemşire krem tüpü gibi bişey verdi tuvalete gidip popoma sıktım bağısaklarım boşaldı keşke herşey lavman gibi olsa:)

aynen. hamileliğimin 2 ayında inanılmaz kötü kabız oldum ben. doktorumu aradık eşime lavman alıp gelmesini söylemiş. tabi her şeyi abartan kocam lavmanı da abartıp 20 kutu alıp gelmiş.

jel gibi bişi. incecik ucu var. çömeliyosun makat açılıyor zaten sık kurtul. ki bence sezoş olacaklar dikişleri acımasın diye doğumdan sonra da evde bulundursunlar. benim kuzen çok rahat etmişti lavman sayesinde.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

operasyon geçiriyorsunya canım sadece sezaryan için değil bütün batın bölgesi ameliyatlarında yani bağırsaga yakın ameliyatlarda boşaltmak gerekiyor ayrıca sonda takıyorlar ben ondan nefret ediyorum

hım şimdi anladım tatlım sonda ne yaçok mu cahilim ben :acep:
Günaydın layla hoşgeldin :)

34 günüm var benim..15 Ocak diye hesap ediyom :D

İyi de anlaşılmasın diye adresler bende olcak ben yollıcam adresi herkese :D Herkes birbirine adres yollarsa o zaman herkes kime çıktığını bilir o zaman da heyecanı kalmaz bence..Ama azo sana adres yollamam bana kim çıktıysa ona yollarım diyene de hay hay deriz ne edek :D

2 dk.da mideye indirdim resim yalan oldu :D Valla mantının yarısında doymaya başladığımda aklıma geldi resim :D
gıcık suratlı yimiş bitrirmişte aklına o saman gelmiş aboo 34 gün heee düşüp bayılcemmm

canım tatlı değildir katır gibiyim maşallah canlı canlı kesseler sesim çıkmaz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

İyi de anlaşılmasın diye adresler bende olcak ben yollıcam adresi herkese :D Herkes birbirine adres yollarsa o zaman herkes kime çıktığını bilir o zaman da heyecanı kalmaz bence..Ama azo sana adres yollamam bana kim çıktıysa ona yollarım diyene de hay hay deriz ne edek :D

2 dk.da mideye indirdim resim yalan oldu :D Valla mantının yarısında doymaya başladığımda aklıma geldi resim :D

hee ben böyle olduğunu bilmiyordum şimdik öğrendim bacıııı:Dhe vermem sana adresimi allah korusun bir gece ansızın gelebilirsin:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nahaaaaa yemekk yarısmasııı biti kızlarrrrr-kop simdi itiraf edin bakemm kim hangi yemege oy verdiii.. :ajan: azosss sen bana verdinn kızzz biliyodum emmee diyemedim:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarrrrrrrrrr günaydın şekerler napıyosunuz bakem ? bu gün hava nasıl karanlık iç sıkıcı tam uyku havası

Günaydın layla bacı.

Acıyo mu sonda da.Benim arkadaş istememiş taktırmamış sondayı.

Ben o kremi de uygulayamam sanki beeee...Acır.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
nahaaaaa yemekk yarısmasııı biti kızlarrrrr-kop simdi itiraf edin bakemm kim hangi yemege oy verdiii.. :ajan: azosss sen bana verdinn kızzz biliyodum emmee diyemedim:D

Ben hiç hatırlamıyom kime verdim.
Ama senin katıldığını sonradan öğrendiğim için başkasına vermiş olabilerim :acep::ayk:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

azoss benimkii postrestant olsa olur mu?? hatta bende öyle göndereym.. cünkü ben kapı acmıyorum kimseye yada bi anda evden cıkmam gerekiyo falan?? sorun olmaz heralde dimi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ay sana mı vermişim çok sevindim kız :D
İçlerinde en çok o gözüme hitap ettiydi :) Kim kazandı peki?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

korma kız ishal olmuşsun gibi öyle birden değil sondayı çiş yaptığın deliğe takıyorlar sonra hiç hissetmiyosun çişinin geldiğini o kendiliğinden gidiyor torbaya durun size sonda hikayemi anlatıyım ameliyat önlüğümü giydim sedyeye yattım doktorumda yanımda birde hemşire beni normal dogum yapılan yere aldılar gerizekalılar kadının biri doğum yapmış çatalda bacaklar açık kan revan içinde yatıyor sanki bayılmış gibi bana sonda takacaklarya hastanenin başka odası yokmuş gibi ben hem kadına bakıyorum hem doktora ne rahatlar neyse hemşire sondayı takıyor benim çiş heyecandan olsa gerek takarken hemşirenin suratına fışkırdı tabii doktor varya sadece gülümsedi doktorla biz krize girdik hemşire sinir küpü oldu bu anlattıklarım sikorta hastanesinde oluyor hani sikortalıların devlet hastanesinde bakılmadığı zamanlarda o zamanlar hastaneler çok kötüydü yavv

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar