2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
dünyam çok katılmak ister katılamaz ve üzülür. hassas bi kız o. söylemeyınce de üzülür ama. :( iki ucu boklu değnek dıyebılırz bu duruma.

kocan ahahahahahahaha atlayıp zıplıyodu falan. sahildeydik azom. senin vucut taş saçlar sapsarı upuuzun örülmüş yandan öne sarkmış böyle. üstünde bikini... bronz ten... ama bi ortapedi lafı dönüp dolaşıyordu aramızda.

daha doğrusu kocanın ayagı mı incinmişti bi ortapediste göstersek falan dıyosuk. o da naz yapıyodu ayy ayy acıyo durun ellemeyınd iye. (ama ruyanın başında atlayan zıplayan da oydu) senin suratta 5 karıştı ama.

doğumdan sonra saçımı pilatin yaptıracam.. çok özledim sarı saçı...

bencede yeliz katılmak ister yanlız evdeki şartlardan dolayı pekte imkanlı gözükmüyor..duyuncada üzülür dediğin gibi 2 ucu şeyli deynekten:Damannnn gusulsüzmü yatıyonuz arkadaş ne biçim rüyanlar görüyonuz beeeee ipe sapa gelmez alla alla:D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dünyam çok katılmak ister katılamaz ve üzülür. hassas bi kız o. söylemeyınce de üzülür ama. :( iki ucu boklu değnek dıyebılırz bu duruma.

kocan ahahahahahahaha atlayıp zıplıyodu falan. sahildeydik azom. senin vucut taş saçlar sapsarı upuuzun örülmüş yandan öne sarkmış böyle. üstünde bikini... bronz ten... ama bi ortapedi lafı dönüp dolaşıyordu aramızda.

daha doğrusu kocanın ayagı mı incinmişti bi ortapediste göstersek falan dıyosuk. o da naz yapıyodu ayy ayy acıyo durun ellemeyınd iye. (ama ruyanın başında atlayan zıplayan da oydu) senin suratta 5 karıştı ama.

doğumdan sonra saçımı pilatin yaptıracam.. çok özledim sarı saçı...

Abooooo kız mikemmelmişim o zaman desene :D AYYYY bayıldım rüyana :D
Ben de platin röfle yaptırcem çok özledim :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yazdım mail görürse cvplar cumaya kadar görmessede artık ne diyim

evet canım çok hassas ve kırılgan kıyamıyorum hiç ona aslında kim bilir nne problemleri var giremiyo internete bile allah yardımcısı olsun:acep:

ben geçen uzun uzun konuştum canım onunla inşallah biraz faydam olmuştur çok yanlız hissdiyor kendini kıyamam ona

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben sana dedim mi eşleri almıyorlarmış doğuma diye, sordum ben. şimdi sonda olayına taktım, uyuşturduktan sonra mı takıyorlar acaba, lütfen öyle olsun :uzgun:

uyuşturulduktan sonra takar mısınız diyince öyle takıyolarmış ben hep doğum hikayelerinde öyle okuyorum

bi de bişey sorcam ama gülmeyin sakın haaaaaaaaaaaa

bu sonda denen şey öne mi takılıyo arkaya mı :acep:
yazdım mail görürse cvplar cumaya kadar görmessede artık ne diyim

evet canım çok hassas ve kırılgan kıyamıyorum hiç ona aslında kim bilir nne problemleri var giremiyo internete bile allah yardımcısı olsun:acep:

Amin, ben de çok üzülüyorum yeliz'e Allah sabır versin gerçekten ve kocasına da akıl fikir

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
uyuşturulduktan sonra takar mısınız diyince öyle takıyolarmış ben hep doğum hikayelerinde öyle okuyorum

Amin, ben de çok üzülüyorum yeliz'e Allah sabır versin gerçekten ve kocasına da akıl fikir

çiş kanalına takılıyor bacım:D
arkadanda lavma yapıyolar doğum eğer normalse ben sondadan değilde lavmadan korkuyorum:acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bencede yeliz katılmak ister yanlız evdeki şartlardan dolayı pekte imkanlı gözükmüyor..duyuncada üzülür dediğin gibi 2 ucu şeyli deynekten:Damannnn gusulsüzmü yatıyonuz arkadaş ne biçim rüyanlar görüyonuz beeeee ipe sapa gelmez alla alla:D:D
nasip tatlım soralımda bakalım en azından ayırmadığımızı bilsin
Abooooo kız mikemmelmişim o zaman desene :D AYYYY bayıldım rüyana :D
Ben de platin röfle yaptırcem çok özledim :(
anamm taşsın işte kbl ett azoo çekilişte kim kim varız sayarmısın?
ben geçen uzun uzun konuştum canım onunla inşallah biraz faydam olmuştur çok yanlız hissdiyor kendini kıyamam ona

allah senden razı olsun cnm yaşı küçük eşi biraz çocuk gibi büyümesi lasım evlerini ayırmaları şart mutlu olmaları için çok zorr be

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bir kuku ancak bu kadar lezzetli anlatılırdı :D zuahahaha :D

ahahahaha afiyet olsun azom...

ya işte dr da boyatabilirsin diyo ama boyattırmıyolar bana :(
eft, moral olması açısından çok lazım gerçekten :)

doğumdan sonra da süte geçer diyecekler, bak ben sana diyeyim. ben doğumdan önce boyatmak istiyorum.

peki boyalarınızı alıp mı gittiniz, yoksa kuaförlerdeki bitkiselleri mi tercih ettiniz? :acep:

ben boyattım bebişim. ama ben diplere boyat sürdürtmedim. zaten 7-8 cm uzamıştı kendi rengıne boyadı kufaorum. organık boya kullandı. ama sen beyazlarını kapatmak için dıyosunm. yani dipten işlem uygulatacaksın... o na bişi dıyemem işte.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nasip tatlım soralımda bakalım en azından ayırmadığımızı bilsin

allah senden razı olsun cnm yaşı küçük eşi biraz çocuk gibi büyümesi lasım evlerini ayırmaları şart mutlu olmaları için çok zorr be

evet canım haklısın kesinlikle...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çiş kanalına takılıyor bacım:D
arkadanda lavma yapıyolar doğum eğer normalse ben sondadan değilde lavmadan korkuyorum:acep:
bunun açılımını bilen varmı nsl oluyo yani ilaç veriptemi büyük abdeste yollanıyo çok merak ediyorum aslı
ama benim basurum var yaaa bişey sokmuyolar dimi lavman yaparken :iyyyy:

çok fena yaa bende bu doğumdan sonra olursam şaşmıycam

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben sana dedim mi eşleri almıyorlarmış doğuma diye, sordum ben. şimdi sonda olayına taktım, uyuşturduktan sonra mı takıyorlar acaba, lütfen öyle olsun :uzgun:

aa dimednn niye almıyolarmıss yaaa.. ege saglık ta almıyo. ne gıcık yaa.:(
ya işte dr da boyatabilirsin diyo ama boyattırmıyolar bana :(
eft, moral olması açısından çok lazım gerçekten :)

aile durumuna dicek bişi yok tabe:D

canım artık dikiş yokmuş galiba yapıştırma

bende öyle umuyorum ama sormadım gidince sorayım.. bence de dikmesin yahu yapıstırsınn..
ben ben ben.. benim şişti... etli etli yumoş yumoş olmuş...

neden oluyomuss acaba.. daha önemlisi eskisi gibi olcak mıı?
Kuku sarkması 3. veya 4. doğumdan sonra olmaz mı?
İlkinde sanmıyorum olsun..

dur yazıyı bulayım da yazayım buraya bakayım dogum sayısı veriyo mu.
Röfle de yapılabilir bence, çünkü normal boya gibi saç derisine değmiyor, bir parça geriden yapıyorlar hep röfleyi.

röflede ve perma da falan kullanılan maddeler zararlıymıs cnm. bana dr kagıt vermişti yasak serbest diye. boya serbestti röfle perma vb kesinlikle yasaktı. onun yalancısıyım:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Kız Anneleri ;
bebikommm
ecrinnn
bblau
Nazo06
Aslıyrt
Simurganka01
demetmania
mannak

Erkek anneleri
leader
layla55
azelya55
adengokce
tansel
lilacs

Liste böyle....

Lavmandan korkmayın kızlar, totonuza şırıngayla su salıyorlar, siz de koşa koşa tuvalete :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Lavman yapıyolar...
Arkadaşımın da basuru var, ama ona normal tuvalete çıkamadığı için hep yaptılar hamileliğinde de lavman...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ahahahaha afiyet olsun azom...

ben boyattım bebişim. ama ben diplere boyat sürdürtmedim. zaten 7-8 cm uzamıştı kendi rengıne boyadı kufaorum. organık boya kullandı. ama sen beyazlarını kapatmak için dıyosunm. yani dipten işlem uygulatacaksın... o na bişi dıyemem işte.

beyazları kapatmak istiyorum evet ama bir iki santim kalabilirler :hihi: çünkü baya uzadılar :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kız Anneleri ;
bebikommm
ecrinnn
bblau
Nazo06
Aslıyrt
Simurganka01
demetmania
mannak

Erkek anneleri
leader
layla55
azelya55
adengokce
tansel
lilacs

Liste böyle....

Lavmandan korkmayın kızlar, totonuza şırıngayla su salıyorlar, siz de koşa koşa tuvalete :D
hımm bi littesunshine gremedim burda sanırsam pikecan ve sshooma muydu o arkidiş bunlardan ses varmı azomm liste güsel

lavman içinde şu anda fena oldum benim totom çok hassastır afedersinzi bebeklikten beri fitil bile kabul etmez :acep: ağlarım ben yaa ilaç gibi bişi içsem öle gitsem wcye olarmı acaba :uzgun:
bacım bildiğim ilaç verip bişeyle çektikleri ben öyle biliyorum yanıltmış olmayım ama

inşallah öledir aslıcan

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hımm bi littesunshine gremedim burda sanırsam pikecan ve sshooma muydu o arkidiş bunlardan ses varmı azomm liste güsel

lavman içinde şu anda fena oldum benim totom çok hassastır afedersinzi bebeklikten beri fitil bile kabul etmez :acep: ağlarım ben yaa ilaç gibi bişi içsem öle gitsem wcye olarmı acaba :uzgun:

lidıl katılmak istemediğini belirtti sordum ona..
Pikecan Kıbrısta oturduğu için kargo tuzluya patlar dedik..Yine de online olsa sorucaz ama..
sshumo ne zamandır girmiyor, cumaya kadar bekliyelim, olmadı napalım kısmet..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aa dimednn niye almıyolarmıss yaaa.. ege saglık ta almıyo. ne gıcık yaa.:(

röflede ve perma da falan kullanılan maddeler zararlıymıs cnm. bana dr kagıt vermişti yasak serbest diye. boya serbestti röfle perma vb kesinlikle yasaktı. onun yalancısıyım:D

sorma, çok hayal kırıklığına uğradım ben de :(
dr mu verdi sana o kağıdı???

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aralık annesi yazmış;

Merhaba tatli annecikler
Oglum dun aksam saat 6 da dunyaya geldi. 3.710 gr. Adi mustafa erdem.Epidural Normal dogum oldu.dogum ani kisa surdu cok sukur problemsiz bi sekilde atlattik. Epidurali siddetle tavsiye ederim. Darisi sizlerin basina dogum hikayemi en yakin zamanda yazacagim.

İçime su serpildi :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar