2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblaucum akşam 4 tane yapabildim. benim sıpa rahat durmadı. uzanmak zorunda kaldım.

hayvan figürleri ve görmeyenler için kapı süsümüz ... :utan:

Öyle ağzım açık ekrana bakıyorum şu an.
Maşallah sana kuzum ya beceri olayını aşıp geçmişsin, ayrı bi kategorisin sen :)
Çok güzel olmuşlar yaaaaa...Bayıldım...
Ben görümceye bu kapı süsünü gösterdim, ki kendisi güzel sanatlar mezunu.
Ayrıca birkaç sene organizasyon şirketinde çalışmış, yüzlerce çeşit nikah şekeri, süstür, vs.dir yapmış.
Bu süs elde yapılmaz, mümkün değil diye beni yedi.
Göstermezsem ben de bunları ona :durbun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kız şeysi değil mi bu?

günaydın herkese

Günaydın kuşum..Ne kız şeysi be trençkot len bu buna bi de flar takıcan böle entel dantel gezincek :D

ben bunu beğendim azocan.. ama nisanda bebklerimiz çok küçük olcakmış gibi geliyor bana.. ben mi hesaptan anlamıyorum acep..

Nisanda 3 aylık olmuş olacaklar inşallah..Kilolu olursa anca giyer zaten :D

hosbulduk kuzum..anamm tam herif olur bunu giyincee.all all cok güzel.nisan da mayısda giyer.gecen sene hazirana kadar hava ısınmadıki.

Haklısın nazom fazla dombili olmazsa giydirebilirim :D

bu azo bana nıye pas vermii... kıskanç olduğundan bence. :sila:

Niye sen selam verdin hoşgeldin dedin de ben mi pas vermedim :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
cok güzel olmuslarr.ellerine sağlık.

çok güsel olmuş cnm eline koluna sağlıkk :utan:

mersi şekerleer...

bunlar çok güzel şeyler cnm.nerde kullanacaksın bunları.. bi de kapı süsüne bittim hazırlar yanında halt etmiş..

hazırdan kopya çektim zaten :cokkomik: çok pahalıydı, ama çok da beğenmiştim. minikleri de artan keçelerden şöyle 20-25 tane bebek şekeri yapayım dedim ama hala karar veremedim. can sıkıntısı işte

bunları sen mi yaptın kız? vay anasına arkadaş alayı marifetli bunların ya. hep kendinize yapıyonuz hiç beceriksiz olan anne adaylarını düşündüğünüz yok ama.

yeni kapı süsü çıkarcak keçem kalmadı kuzum ya :( elde kalanlarla, artıklarla yapıyorum bu minik hayvanları. yoksa aklıma gelmedi değil. 2 günde bitirdim çünkü o kapı süsünü. hediye de yapabilirdim -rgulu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Niye ağlıyonuz kızlar siz ya.
Hafta sonu arkadaşıma gittim 15 haftalık hamile, bişeye çok güldü, gülerken katıldı sandım bi baktım ağlamaya bağladı, sonra da gitti kustu :acep:

babuş :( geçen cuma gecesiydi sanırım tv de bişi yok bi kanalda ferdi tayfur'un filmine rastgeldik. başladık izlemeye ama yarılıyoruz izlerken. bi sahnede ferdi nejla nazırın üstüne kapaklanmış kızı öpüyor. arkalarında da erol taş var. erol başlıyor ferdiyi öldüresiye dövmeye...

ahahahaha onur da "iyi de eroltaşhaklı " dedi. sonra kelimeyi anladı ve yine "eroltaşhaklııııı" diye bağırmaya başladı... gülmekten kanepeden düşüyodum az daha. en son deli gibi ağlamaya başladım. ama gülmekle ağlamak arasında delice bi sinirle geldi o.

öffffffff kafayı yedik hepten yaaaa...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ciddimisn ya senin halini merak ettim ben asıl .. hamdolsun o kadar erken baslamdı bizimkiler..

Biz eşimle harbi harbi korktuk kızcağız gülerken biz de gülüyoduk, sonra bi tipi kaydı, gülmeye devam ediyo sandık, ama baktık gözünden yaş geliyo, sesler tepkiler değişti, sonra öğürerek lavoboya koştu
Biz dehşet içinde arkasından baktık tabi.
Eşim şükretmiştir haline :D
Ben hiç kusmadım.Çok bulantım vardı ama kusamam zaten oldum olası.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
azoooooo didim amaaaa...
küsmüş azo sanaa..öp de barışın hadii:beyazbayrak:
Günaydın kuşum..Ne kız şeysi be trençkot len bu buna bi de flar takıcan böle entel dantel gezincek :D

Nisanda 3 aylık olmuş olacaklar inşallah..Kilolu olursa anca giyer zaten :D

Haklısın nazom fazla dombili olmazsa giydirebilirim :D

Niye sen selam verdin hoşgeldin dedin de ben mi pas vermedim :)

bence kesin dombili olacak o.yanaklarıı tombik tombik.bacakları kolları boğum boğum olacak..ıssırasım geldii....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
babuş :( geçen cuma gecesiydi sanırım tv de bişi yok bi kanalda ferdi tayfur'un filmine rastgeldik. başladık izlemeye ama yarılıyoruz izlerken. bi sahnede ferdi nejla nazırın üstüne kapaklanmış kızı öpüyor. arkalarında da erol taş var. erol başlıyor ferdiyi öldüresiye dövmeye...

ahahahaha onur da "iyi de eroltaşhaklı " dedi. sonra yine eroltaşhaklııııı diye bağırmaya başladı... gülmekten kanepeden düşüyodum az daha. en son deli gibi ağlamaya başladım. ama gülmekle ağlamak arasında delice bi sinirle geldi o.

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D Mikemmel :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Öyle ağzım açık ekrana bakıyorum şu an.
Maşallah sana kuzum ya beceri olayını aşıp geçmişsin, ayrı bi kategorisin sen :)
Çok güzel olmuşlar yaaaaa...Bayıldım...
Ben görümceye bu kapı süsünü gösterdim, ki kendisi güzel sanatlar mezunu.
Ayrıca birkaç sene organizasyon şirketinde çalışmış, yüzlerce çeşit nikah şekeri, süstür, vs.dir yapmış.
Bu süs elde yapılmaz, mümkün değil diye beni yedi.
Göstermezsem ben de bunları ona :durbun:

:cokkomik: çok basit aslında. ölçülü bir şekilde kestikten sonra dikmekten başka birşey kalmıyor geriye. gemiyi dikiş makinesinde dikildi sadece. çok büyük elle uğraşamazdım. sanırım o sitede de öyleydi. kızlar için pembe ve mor vardı buna benzer. hasta oldum. görümcene bir gaz var, Allahın ingilizce öğrtmeni oturmuş yapmış, sen mi yapamıycan de :deli:

HayaTıM vallaha ben yaptım kız

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bilmiyorum ya bi üzüntüm var ama ne ben de bilmiyorum

Ben 13-14. haftaya kadar öyleydim.İçimde bi sıkıntı, bi üzüntü vardı, sürekli mutsuzdum ama neye üzüldüğümü de bilmiyodum.Hatta midem mi bulanıyo moralim mi bozuk anlayamıyorum diyodum.Sonra geçti bulantıyla birlikte o ruh hali de terketti beni.

ahahahaha onur da "iyi de eroltaşhaklı " dedi. sonra yine eroltaşhaklııııı diye bağırmaya başladı... gülmekten kanepeden düşüyodum az daha. en son deli gibi ağlamaya başladım. ama gülmekle ağlamak arasında delice bi sinirle geldi o.

He işte bizim arkadaş da aynı öyle oldu babuş. Bişeye yarıla yarıla gülüyodu.Gülüyoduk yani.
Böyle yerlere yatarcasına.Sonra baktım yüzünü kapadı, mimikler değişti.Hönkürmeye başladı.Anam ağlıyo, benim sırıtış suratımda dondu,noldu ki dedim şimdi.Naptık biz, ne dedik ki :D
Biz eşimle buza kestik tabiri caizse, kalakaldık öyle.Sonra da öğürmeye başladı...
Eşi dedi bikaç kez oldu böyle diye de olaya uyandık.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

puhaha bir ben sanıyorum hep. sonra bakıyorum burda benden biiiiir sürüüüü vaaaar :cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr bişiy sorcam size bilgisayardan anlayan birileri bana yardımcı olsa cok sevinirim.şimdi ben daha önce cep telefonumu yada makinamı bilgisayara bağladığımda resimleri videolar al diye bişiy cıkıyodu resimleri aktarıyodum.ama artık yok öle bişey cıkmıyo.resimleri aktaramıyorum.tanımıyo salak pc ne telefonu ne makinayı.o resimleri bilgisayarıma aktarabilmek için indirebileceğim bi program biliyomusunuz? ağlıcam artık yaa..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Biz eşimle harbi harbi korktuk kızcağız gülerken biz de gülüyoduk, sonra bi tipi kaydı, gülmeye devam ediyo sandık, ama baktık gözünden yaş geliyo, sesler tepkiler değişti, sonra öğürerek lavoboya koştu
Biz dehşet içinde arkasından baktık tabi.
Eşim şükretmiştir haline :D
Ben hiç kusmadım.Çok bulantım vardı ama kusamam zaten oldum olası.

Allah eşine yard. etsin..eşim dedin de emre geldi aklıma.. kaç kere kustuktan sonra çaresizce beni lavabodan yatağa taşımıştı..çok korkuyordu ben kusunca..hep geçecek diyordu da kızıyordum ona..hey gidi günler geçti cidden..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:cokkomik: çok basit aslında. ölçülü bir şekilde kestikten sonra dikmekten başka birşey kalmıyor geriye. gemiyi dikiş makinesinde dikildi sadece. çok büyük elle uğraşamazdım. sanırım o sitede de öyleydi. kızlar için pembe ve mor vardı buna benzer. hasta oldum. görümcene bir gaz var, Allahın ingilizce öğrtmeni oturmuş yapmış, sen mi yapamıycan de :deli:

HayaTıM vallaha ben yaptım kız

Yok yok sende marifet var Allah vergisi.
Ölçülü şekilde kesmek diyosun da işin marifeti o zaten.Ben bi papatya, bi kalp kesemedim ayol doğru düzgün taç yaparken :)
Sen maymun yapmışın, aslan yapmışın :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Allah eşine yard. etsin..eşim dedin de emre geldi aklıma.. kaç kere kustuktan sonra çaresizce beni lavabodan yatağa taşımıştı..çok korkuyordu ben kusunca..hep geçecek diyordu da kızıyordum ona..hey gidi günler geçti cidden..

Ben normalde de kusmam, korkuyorum kusmaktan.Hayatımda 1-2 kez kustum.
Bebekken bile kusmaya direnirmişim annem der.
Çok bulantım oldu hamileliğimde, diğerinde de olmuştu ama hemen sırtüstü yatıyorum derin derin nefes alıp geçirmeye çalışıyorum.
Eşim de görmedi tabi öyle şeyler, bi afalladı.
Arkadaşım ilk çocuğunda 9 ay kusmuş. Eşi alışmış.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlarr bişiy sorcam size bilgisayardan anlayan birileri bana yardımcı olsa cok sevinirim.şimdi ben daha önce cep telefonumu yada makinamı bilgisayara bağladığımda resimleri videolar al diye bişiy cıkıyodu resimleri aktarıyodum.ama artık yok öle bişey cıkmıyo.resimleri aktaramıyorum.tanımıyo salak pc ne telefonu ne makinayı.o resimleri bilgisayarıma aktarabilmek için indirebileceğim bi program biliyomusunuz? ağlıcam artık yaa..

Bilgisayarım'a tıklayınca da gözükmüyor mu c, d, sürücülerinin yanında?

azo seni köşede kuytuda sıkıştırır etlerini kopartırım haaaaaaa...

dün yine rüyamdaydın...

Toton açıkta kalmış :D Ne yapıyordum yine?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

benimde telefonun hafıza kartını tanımıyordu program indindim ama ne programı bulamadım hala bakmaktayım bulursam haber veririm yada google bak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar