2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben geldimmm. cok yoruldum. sanırım 1 saat falan postahane de oturdum sıra bekledim.. sonra yorgan baktım bebege.. allah ım 100 e 150 yorganlara kıran gelmiş:acep: neyse sonunda kendime bi pijama tk aldım. siyah beyaz oldu ama napim artık. ya cok cart renkler cıktı karsıma ya cok desenliler. bende kus böcek olayı saplantı halinde oldugundan bulabildigim en göze batmaz seyi aldım:D bide kalıbı cok güzel oturdu beklenmeyen bi performans yani. cantaya koycak donumu falan da tamamladım. böylelikle canta içinn bebek bezim, biberonum, ıslak mendil,kagıt havlu kaldı eksikk.. normal eksiklerden de
bebek sampuanı
alt acma(cok mu lazım bu ya)
küvet,sünger
sekerler ve süs
yorgan ve 1 tanede yastık ihtiyacımız kaldı. ayyy bitmiş valla aklıma baska eksik gelmiyo-kop

geri dönüste resmen sünnet cocukları gibi geldim sancıdan.. cok cnm yandı ve cok baskı oldu. hiç keyfi kalmadı artık:böö:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yerimm seniii dünürüm benimm.:lululu:sen kuzeyin cicikleri eklediğinde kızları tavlıcaz dediğinde ben bişiy dedim mii:dill: kız anası gibi uslu uslu durdum hahaha :)
şaka bi yana bulursak hemencek yollarım bee ben hepinize.o bahsettiğim komsu yan binada iremi almaya giderken bi uğrayayım yanına söleyeyim.oralardan getirtebilirsek cok güzel olur.burda baska çiçek neyim verirler kukumuz acılır kapanmaz sonra neyim..:iyyyy:

Eheheheh koptum deli açılır kapanmaz heeeee:zonk::kahkaha:
ben de arkadaşa haber saldım bakim, bikaç kişi daha var aklımda onlara da diyeyim hele.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yerimm seniii dünürüm benimm.:lululu:sen kuzeyin cicikleri eklediğinde kızları tavlıcaz dediğinde ben bişiy dedim mii:dill: kız anası gibi uslu uslu durdum hahaha :)
şaka bi yana bulursak hemencek yollarım bee ben hepinize.o bahsettiğim komsu yan binada iremi almaya giderken bi uğrayayım yanına söleyeyim.oralardan getirtebilirsek cok güzel olur.burda baska çiçek neyim verirler kukumuz acılır kapanmaz sonra neyim..:iyyyy:

Vay vay vayyyyy ba ba baaaaa hiçte unutmamış :D
İnşallah birimizden biri bulur şu muhterem otu :D O otu doğumdan gelince sudan çıkarıyormuşsun kapanıyormuş, yine çiçekle beraber kuku da kapanıyormuş :)

mutlaka haber ver nazomm olarmı bakalım kızlar harbiden faydası olacak mı resmini bulan var mı bu otun

Çok aradım ama bulamadım.

ben geldimmm. cok yoruldum. sanırım 1 saat falan postahane de oturdum sıra bekledim.. sonra yorgan baktım bebege.. allah ım 100 e 150 yorganlara kıran gelmiş:acep: neyse sonunda kendime bi pijama tk aldım. siyah beyaz oldu ama napim artık. ya cok cart renkler cıktı karsıma ya cok desenliler. bende kus böcek olayı saplantı halinde oldugundan bulabildigim en göze batmaz seyi aldım:D bide kalıbı cok güzel oturdu beklenmeyen bi performans yani. cantaya koycak donumu falan da tamamladım. böylelikle canta içinn bebek bezim, biberonum, ıslak mendil,kagıt havlu kaldı eksikk.. normal eksiklerden de
bebek sampuanı
küvet,sünger
sekerler ve süs
yorgan ve 1 tanede yastık ihtiyacımız kaldı. ayyy bitmiş valla aklıma baska eksik gelmiyo-kop

geri dönüste resmen sünnet cocukları gibi geldim sancıdan.. cok cnm yandı ve cok baskı oldu. hiç keyfi kalmadı artık:böö:

Hoşgeldin yavru..Ben de doğum çantama kağıt havlu koydum 1 rulo..Annem o ne işine yarayacak dedi..Apışıp kaldım, ne işimize yarayacak senin bir cevabın var mı :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İnşallah birimizden biri bulur şu muhterem otu :D O otu doğumdan gelince sudan çıkarıyormuşsun kapanıyormuş, yine çiçekle beraber kuku da kapanıyormuş :)

Hoşgeldin yavru..Ben de doğum çantama kağıt havlu koydum 1 rulo..Annem o ne işine yarayacak dedi..Apışıp kaldım, ne işimize yarayacak senin bir cevabın var mı :D

Heee ben de koydum yaramaz mı işe :D

bebek sampuanı
küvet,sünger
sekerler ve süs

Güle güle kullan canım pijamanı :)
Alt açma lazım diyolar ben de halen lazım diil diyorum ama bakalım kim haklı çıkcak :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
mutlaka haber ver nazomm olarmı bakalım kızlar harbiden faydası olacak mı resmini bulan var mı bu otun
haber vermem mi kuzum haber alır almaz veririm.

unutmam benn :dill: aman allah verede sudan cıkartmayı unutmasak..düşünsene acık kuku kaldı ölee..yazıkk.ot falan derken gümbürtüye gitmeyek :D kızlar beni kovalarmısınız lütfen evi süpürmem lazım..kovalayın benii gitt deyin bana:lululu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Alt açma lazım diyolar ben de halen lazım diil diyorum ama bakalım kim haklı çıkcak :D

Bilmem ki babuş şöyle bir düşündüm neye lazım olabilir diye :D Çocuğun totosunu silemeyiz malum sert, kusmayız hani kusmuğumuzu sileriz dedimdi :D Bebek kussa zaten ağız mendili var, kıçımızı silebiliriz ancak ki onun içinde hastanede tuvalet kağıdı var :D
Ben geri çıkarcam ya selpak koycam onun yerine çok yer tutuyor zaten :D

Alt açma lazım şu sebebple;
Misafirliğe gittin alt açman lazım :D Milletin halısına koltuğuna bulaşmasın diye alt açmayı sericen :D
Bu arada al taçma HaYaTiM sevgiler :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nazo kopardın kız beni :D kuku açılır kapanmaz haaa muhteşemsin valla

bende bakıyorum yok görsellerde filan resim filan neden ki aceba?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bulunurr bi iş beaaa:D adettendirr hep ameliyat cantalarına konur ya. benn bulurum silcekk biyer:D hiçbişi silemessem burnumu silerim kıssss:D

Güle güle kullan canım pijamanı :)

aslında benim bebeminn bi odası olsa belki yarar da. yani simdi sifonyer soguk odada oraya koysam da acamıcam orda.. dısarı bi yere giderken cantama mı koyarım acaba ne bilim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bilmem ki babuş şöyle bir düşündüm neye lazım olabilir diye :D Çocuğun totosunu silemeyiz malum sert, kusmayız hani kusmuğumuzu sileriz dedimdi :D Bebek kussa zaten ağız mendili var, kıçımızı silebiliriz ancak ki onun içinde hastanede tuvalet kağıdı var :D
Ben geri çıkarcam ya selpak koycam onun yerine çok yer tutuyor zaten :D

Alt açma lazım şu sebebple;
Misafirliğe gittin alt açman lazım :D Milletin halısına koltuğuna bulaşmasın diye alt açmayı sericen :D
Bu arada al taçma HaYaTiM sevgiler :D

Evet düşündüm de ben de bulamadım silecek bişi :)
Komidine filan bişi dökersek onu silerdik belki :lululu:
Ben misafirliğe gittim mi kıllığına bulaştırcam koltuklarına, halılarına perdelerine :D
Nihahahaha :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
az önce gelen geceliği, pijamaları eşime gösteriyordum da birşey farkettim. ince alcam derken abartmışım az, içim belli oluyor sanki. iç çamaşırım kabak gibi ortada :deli:

eşim ve annem manyak mısın sen, millet doğurma doğurtma derdinde kim bakcak bizden başka sana dediler ama içim rahat etmedi. etsin mi? siz de bu iki naziyle aynı fikirdemisiniz?

o ot ne ya? tırsarım ben onu kullanırsam. ama bakayım bir aktarda var mı

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Şimdi tam anlamadım..Zıbın seti dediğin beyaz minik japon kimanosu gibi olanlar mı? Yoksa hastane çıkışı mı? Eğer ilk dediğimse onu en alta giydircez.

Sıkıcı değilsin o nerden çıktı :D
Çekiliş meselesine gelince sen bilirsin tabisi, ama karar netleştirince söyle karışıklık olmasın.
canım ben hediye olayını çok ciddiye alıyorum..yani aldığım da verilen de mutluluk versin isterim.. anlayacağın stres yaparım kendime.. ee durumum ortada..stresi kaldıramam..
gecen de hicri yılbası için hediyeleştik bi grupla bi hafta düşün ne alcam diye nasıl alacam bu halimle diye sonunda o kara cumartesiye denk geldi.. alamdım Allahtan bana çıkan yabancı değil ablamdı para verdim de ben almış gibi kendi aldı..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
az önce gelen geceliği, pijamaları eşime gösteriyordum da birşey farkettim. ince alcam derken abartmışım az, içim belli oluyor sanki. iç çamaşırım kabak gibi ortada :deli:

eşim ve annem manyak mısın sen, millet doğurma doğurtma derdinde kim bakcak bizden başka sana dediler ama içim rahat etmedi. etsin mi? siz de bu iki naziyle aynı fikirdemisiniz?

Odandan çıkınca sabahlık giyersin bişolmaz bence.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Bence de sabahlık giyersin birşey olmaz..
Tırscak birşey yok kız, sancı gelince suya koyucan onu açıcak o sen doğururken..Kimi yerde için diyor ama ben içmem.

canım ben hediye olayını çok ciddiye alıyorum..yani aldığım da verilen de mutluluk versin isterim.. anlayacağın stres yaparım kendime.. ee durumum ortada..stresi kaldıramam..
gecen de hicri yılbası için hediyeleştik bi grupla bi hafta düşün ne alcam diye nasıl alacam bu halimle diye sonunda o kara cumartesiye denk geldi.. alamdım Allahtan bana çıkan yabancı değil ablamdı para verdim de ben almış gibi kendi aldı..

Anladım canım, stres olma o zaman sileyim mi peki?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
uykum geldiiii :uyku:öğlen yemek bulaşığımda duruyo dün akşamki çay bulaşğıda bugn annem gelcek ıspanak yapmam şart artık üşeniyorum akşam olsun istemiyorum şu anda

bu arada aslı nerde msndede yok haberi olan duyan bilen var mı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayatım üşengeçlik var sanrım dimi banada bazen oluyo hiçbişi yazasım gelmiyo ama bu sende 3 gündür devam ediyo şaşırtıcı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar