ben geldimmm. cok yoruldum. sanırım 1 saat falan postahane de oturdum sıra bekledim.. sonra yorgan baktım bebege.. allah ım 100 e 150 yorganlara kıran gelmiş:acep: neyse sonunda kendime bi pijama tk aldım. siyah beyaz oldu ama napim artık. ya cok cart renkler cıktı karsıma ya cok desenliler. bende kus böcek olayı saplantı halinde oldugundan bulabildigim en göze batmaz seyi aldım
bide kalıbı cok güzel oturdu beklenmeyen bi performans yani. cantaya koycak donumu falan da tamamladım. böylelikle canta içinn bebek bezim, biberonum, ıslak mendil,kagıt havlu kaldı eksikk.. normal eksiklerden de
bebek sampuanı
alt acma(cok mu lazım bu ya)
küvet,sünger
sekerler ve süs
yorgan ve 1 tanede yastık ihtiyacımız kaldı. ayyy bitmiş valla aklıma baska eksik gelmiyo
geri dönüste resmen sünnet cocukları gibi geldim sancıdan.. cok cnm yandı ve cok baskı oldu. hiç keyfi kalmadı artık:böö:
bebek sampuanı
alt acma(cok mu lazım bu ya)
küvet,sünger
sekerler ve süs
yorgan ve 1 tanede yastık ihtiyacımız kaldı. ayyy bitmiş valla aklıma baska eksik gelmiyo

geri dönüste resmen sünnet cocukları gibi geldim sancıdan.. cok cnm yandı ve cok baskı oldu. hiç keyfi kalmadı artık:böö: