2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anam o neymiş ölee ilk defa duydum nerden bulcaz bunu şimdi.fatma anamızın eli diye mi arıcaz aktarlarda?

valla güselim fatma anamızın eli bitkinin adı bu ama ben dolu aktara sorduttum yok fatih çarşamba semtinde olduğunu söylediler bi tek ora genelde çarşaflı kesimin olduğu bölgeler onlarda genelde zorda olmadıkça evde ebe yardımıyla doğum yapıyolar onlara kolaylık olsun die o tarafta çok fazla satılıyomuş nazo isterseniz gerçekten temin edebiliriz babuşumla isteyene kargolarız yeteri faydasını görelim müthiş bişi yaaa düşünsene sancın gecek ama acı çekmeden doğum yapcan çatı darlıpı olmadan açılcak rahim düşününce bile tuhaf oldum şimdi adaşım olan TUĞBA hocaya selamlarr izmirden 4 tane bebeğini evde bu bitki sayesinde çok rahat doğurmuş tavsiye ediyo

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azooo gerçekten doğruymuş dur bacım çok istiyosan illede olsun die uzakta olanlar için eşime buldurtayım kargolayım sizlere çok kişiden duydum bunu yaaa 1 değil 2 değil yani demekki faydası var ki o bitkinin niyet edip suya atınca rabbim acı çektirtmeden doğumunu gerçekleştiriyo

Şimdi nette bakındım az satan yer yok net üzerinden :D Halbusi satsa iyi para kazanır..
Mekke ve medine de bulunuyormuş, umreye hacca giden olsa da istesek 10 tane kızlar herkese de yollardık.

yok azoş içinde bildiğin köpük parçacıkları var. ben de ondan almıştım. puf puf. beyaz bir filenin içinde hepsi...

12581149022.jpg

Bu mu kuşum? Bende ki bu dediğin gibi köpük parçaları var, ama su yiyince şişip kabarıyormuş.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bence beyzadeler ve hanımefendiler nasıl buyururlarsa öyle giydircez :lululu:
sıcağı sever sevmez... duruma bakıcaz artık

Benim evim çok sıcak oluyor ince giydireceğim..Yurdışında 6 ay kaldığım sürede ordaki çoçukları o kadar ince ve rahat giydiriyorlardıki, çoçuklar hiç de hasta olmuyordu..
Ben küçükken çok iyi hatırlıyorum.. Annem kaşgolumu ağızdan öyle bir sıkı bağlardıki servise bindiğimde ölcem sanırdım..:sok

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben de sana inanıyorum kız lidoş, gaza geldim valla, cidden bak.Doğuracam en normelinden.
O bitkiden de alıcam, ama Fatih bana çok uzak,Anadolu yakasında bulaman mı ki.
Bulsam Azoşa da alıcam hem.Ben bi soruşturiiim.

eğerr o ottan bulur alırsan bide azoşada yollarsan banada yollamamıs olursan ha o zaman varya dua ederim doğururken babuşun sıla adası görümcesine benzesin diye.bak ben o kadar diyom babuş-kop

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben de sana inanıyorum kız lidoş, gaza geldim valla, cidden bak.Doğuracam en normelinden.
O bitkiden de alıcam, ama Fatih bana çok uzak,Anadolu yakasında bulaman mı ki.
Bulsam Azoşa da alıcam hem.Ben bi soruşturiiim.

inan herşeyin başı inanmaktan geçiyo babuşum
ben bayrampaşadayım aslında fatih tarafına en yakın hayatım var ama şimdi onu bu sorumluluğun altına sokmak ayıp olabiler ben bi eşime sordurtayım aktarlarda ne kadarmış isteyen olursa kızlar burdan adlarınıza birer tane derhal temizn eder yollarım babuşum sanada

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Şimdi nette bakındım az satan yer yok net üzerinden :D Halbusi satsa iyi para kazanır..
Mekke ve medine de bulunuyormuş, umreye hacca giden olsa da istesek 10 tane kızlar herkese de yollardık.

12581149022.jpg

Bu mu kuşum? Bende ki bu dediğin gibi köpük parçaları var, ama su yiyince şişip kabarıyormuş.

hee bu şeker. ama bana kabardığını dimedileeeeeer :mendil:

bblau annenle var epey benzerliğimiz :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
valla güselim fatma anamızın eli bitkinin adı bu ama ben dolu aktara sorduttum yok fatih çarşamba semtinde olduğunu söylediler bi tek ora genelde çarşaflı kesimin olduğu bölgeler onlarda genelde zorda olmadıkça evde ebe yardımıyla doğum yapıyolar onlara kolaylık olsun die o tarafta çok fazla satılıyomuş nazo isterseniz gerçekten temin edebiliriz babuşumla isteyene kargolarız yeteri faydasını görelim müthiş bişi yaaa düşünsene sancın gecek ama acı çekmeden doğum yapcan çatı darlıpı olmadan açılcak rahim düşününce bile tuhaf oldum şimdi adaşım olan TUĞBA hocaya selamlarr izmirden 4 tane bebeğini evde bu bitki sayesinde çok rahat doğurmuş tavsiye ediyo

hii saol canım valla bulursanız bana da yollayın.bende bi sordurtayım.komsumun kocası diyanette mevkili bi yerde umreden birilerinede söyleriz olmazsa.herkese getirtirim varsa eğer.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

12581149022.jpg

kızlar bgün yarın eşim fatih civarındaki eczane taraflarında olur göndertir sordurturum bakalım ne kadarmış çok pahalımı ki aceba?? bulursam size söyleyeceğim ok nette baktım evet yok ama bilindik bişi kutsal topraklarımızda yetişiyomuş hay rabbim herşeyin bir kolaylığınıda sunmuşsun bize şükürler olsun sana
eğerr o ottan bulur alırsan bide azoşada yollarsan banada yollamamıs olursan ha o zaman varya dua ederim doğururken babuşun sıla adası görümcesine benzesin diye.bak ben o kadar diyom babuş-kop

kız babuş epey uzakta nazom ben bir sordurrayım size bilgi vercem tamam mı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben bayrampaşadayım aslında fatih tarafına en yakın hayatım var ama şimdi onu bu sorumluluğun altına sokmak ayıp olabiler ben bi eşime sordurtayım aktarlarda ne kadarmış isteyen olursa kızlar burdan adlarınıza birer tane derhal temizn eder yollarım babuşum sanada

Ay ne iyi olur kız sen sordurt bize de söyle öğrenince, pttden de karşı ödemeli yollasanız valla süper olur he :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ağlama kııııı, iyi şişmesi, kabarıyor yani yastık gibi oluyor :D
Ben de almışım babuşun annesi 1, sen 2, ben 3 litfen hakkımı yimeyin :D

hii saol canım valla bulursanız bana da yollayın.bende bi sordurtayım.komsumun kocası diyanette mevkili bi yerde umreden birilerinede söyleriz olmazsa.herkese getirtirim varsa eğer.

Çok heveslendim umutlandım :D
Nette pahalı olmadığı yazmış inşallah öyledir.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bgün yarın eşim fatih civarındaki eczane taraflarında olur göndertir sordurturum bakalım ne kadarmış çok pahalımı ki aceba?? bulursam size söyleyeceğim ok nette baktım evet yok ama bilindik bişi kutsal topraklarımızda yetişiyomuş hay rabbim herşeyin bir kolaylığınıda sunmuşsun bize şükürler olsun sana

kız babuş epey uzakta nazom ben bir sordurrayım size bilgi vercem tamam mı

sen bi sordurt bakalım kuzum her türlü ödemesini halederiz.insallah vardır.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Kız deli misin, riske eder miyim, boşver azoşu önce sana yollarım ben aman diyim :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Göbeği düşmeden önce sanırım çıtçıtlı değil de kimono gibi olanları giydiriyormuşuz içine...
Ben de şeyi düşündüm, uzun kollu çıtçıtlı badiler var ya, onları direkt mi giydircez yani onlar atletmi, yoksa üst kıyafet mi?
Altına bi de kısasını mı giydircez, nasıl olcak?

Şimdi tam anlamadım..Zıbın seti dediğin beyaz minik japon kimanosu gibi olanlar mı? Yoksa hastane çıkışı mı? Eğer ilk dediğimse onu en alta giydircez.

kimano gibi olanladan bahsediyorum ama hepsi sade beyaz değil ki, 5li zıbın seti olarak satılıyorlar ya desenleri var, e doğal olarak da içten dikişleri var... :acep:

daha yıkama küveti de almadım ben ya, hiç sevmedim onları ben.:sigara:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

valla sendende haber bekliorum o saman bende izmirde hafızlık yapan karı koca birileri var ismail ağa cemiyetinden onlardan duydum yane yoksa kimin aklına gelir

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

du bakalım bende heveslendim dünürümm.bulursam ben normal doğurma ihtimali olan herkese yollarız bee.sevaba gireriz.hemen arastırıcam bu olayı.
Kız deli misin, riske eder miyim, boşver azoşu önce sana yollarım ben aman diyim :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
-kop hıhh şöleee önce banaa..azoş doğursun ilk daha onunki.anlamaz zaten ne olduğunu.ben basıma ne geleceğini biliyom hem anestezide alamıyom acılsın benim kukumm çiçek gibin :dill:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benim evim çok sıcak oluyor ince giydireceğim..Yurdışında 6 ay kaldığım sürede ordaki çoçukları o kadar ince ve rahat giydiriyorlardıki, çoçuklar hiç de hasta olmuyordu..
Ben küçükken çok iyi hatırlıyorum.. Annem kaşgolumu ağızdan öyle bir sıkı bağlardıki servise bindiğimde ölcem sanırdım..:sok

Aynen annem öyle bi giydirirdi ki, hareket edemezdim resmen :acep:

Ben de bi Anadolu yakası taraflarında soruşturayım.
Bi de karşıda oturan arkadaşım var pek bilir böyle şeyleri, dur bi de ona diyeyim de baksın.

Evet evet, annem de çok beceriklidir sen gibi.
Aynı kategoriye koydum sizi :D

Hadi yine iyisin azoş yırttın :D
Dereceye girdin.
Eğer bu zımbırtıdan senin olmasaydı, dilime düşmüştün ama, neyyysssseeeee :lululu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
du bakalım bende heveslendim dünürümm.bulursam ben normal doğurma ihtimali olan herkese yollarız bee.sevaba gireriz.hemen arastırıcam bu olayı.

-kop hıhh şöleee önce banaa..azoş doğursun ilk daha onunki.anlamaz zaten ne olduğunu.ben basıma ne geleceğini biliyom hem anestezide alamıyom acılsın benim kukumm çiçek gibin :dill:

Öhhüüüü Öhhüüüüüü :durbun::durbun::sok:sok

Dünürrrrrr :saskin::saskin:

Azoş ama napim çok sağlam yerden vurdu valla.
Görümce diyo Ada diyo, benzesin diyo….Vırrrrrrrrrr
:acep::acep:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Öhhüüüü Öhhüüüüüü :durbun::durbun::sok:sok

Dünürrrrrr :saskin::saskin:

yerimm seniii dünürüm benimm.:lululu:sen kuzeyin cicikleri eklediğinde kızları tavlıcaz dediğinde ben bişiy dedim mii:dill: kız anası gibi uslu uslu durdum hahaha :)
şaka bi yana bulursak hemencek yollarım bee ben hepinize.o bahsettiğim komsu yan binada iremi almaya giderken bi uğrayayım yanına söleyeyim.oralardan getirtebilirsek cok güzel olur.burda baska çiçek neyim verirler kukumuz acılır kapanmaz sonra neyim..:iyyyy:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

mutlaka haber ver nazomm olarmı bakalım kızlar harbiden faydası olacak mı resmini bulan var mı bu otun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar