ahh ah o ikinci cizgi demi insana ne hissedicegini sasırtıyo, ne güzel..
aynen öyleee yaaaaa ne gündü varmı yokmu yok yaaa yoktur nerden olacak ama ya varsa dur sigara içmeyim amannnn neden içmeyim beee yaa sanki varda tüm gün bunları dedim
ahh ah o ikinci cizgi demi insana ne hissedicegini sasırtıyo, ne güzel..
Benim pek romantik olmadı canım![]()
Ben 2günde bir düzenli mekik çekiyordum, korunmuyorduk bu arada.
Nedense son 1 ay mekiği bıraktım..Eşim "hayırdır niye sporunu bıraktın" dedi, "ne olur ne olmaz belki bebiş vardır" dedim![]()
Bu arada evde sürekli Hürrem Sultan taklidi yapıyorum "bir şehzade geliyurrr" diye dolanıyorumİçime doğmuş demek malum olmuş.
Neyse daha adet günüm geçmeden test alayım yapayım dedim, adet olmama 1 gün var..
Girdim banyoya yaptım, annem eşim evdeler.ikinci çizgi silik.
Tabi inanmadık, 2 test daha aldık yine aynı..
Diğer mahalleye koydum gebelik testi resimlerimi "hamile miyim" diye sordum, insan inanamıyor çünkü...
Her gelen cevap "tebrik ederim, hamilesin" şeklinde...
Eşimle okuyoruz cevapları tek tek ama yok inanmıyoruz halaSonradan üzülmemek için sevinemiyoruz..
Neyse ertesi gün kan testi yaptırmaya karar verdik..Eşim işe gitti, annemle biz hastaneye..Verdim kanımı sonucu bekliyorum..Sonuç kağıdını elime aldım, yanımda duran bayan "tebrik ederim hamilesiniz" dedi kağıdıma bakınca...İşte o an kayış koptu ben de...
Ağlıyorum ama nasıl hüngür hüngür...Annem bana sarıylıyor "ağlama kız deli" diyor![]()
Koşarak çıktım hastaneden hemen eşimi aradım...Ben heyecanlı tipim ya akşama kadar bekleyemedim, ağlaya ağlaya "ben hamileyim" dedim, "hadi canım" diyor telefondan banaİnanamıyor herüf
![]()
Akşamı zor ettik, akşam onu gördüğümde sarılıp ağlamaya devam ettim, böyle sıradan bir hikaye bizimkisi...O gece zor uyumuştuk
bakacaz artıkın yavrum akşam ola hayır ola yarn akşamda gülibikler gelcek yemeğebacım faydalı ama pratik şeyler yap mesela yoğurt çorbası salata gibi derim yazık sana o işin içinde yemekle uğraşma hatta kız dışardan söyleyin haaaa valla bak
harbiden içine doğmuş bacım ağladım sonunda kopardın beni seni öyle hayal ettim çok fena koptum :aglayan: babam bana bakıyo şu anda delimi bu die:lilav:Benim pek romantik olmadı canım![]()
Ben 2günde bir düzenli mekik çekiyordum, korunmuyorduk bu arada.
Nedense son 1 ay mekiği bıraktım..Eşim "hayırdır niye sporunu bıraktın" dedi, "ne olur ne olmaz belki bebiş vardır" dedim![]()
Bu arada evde sürekli Hürrem Sultan taklidi yapıyorum "bir şehzade geliyurrr" diye dolanıyorumİçime doğmuş demek malum olmuş.
Neyse daha adet günüm geçmeden test alayım yapayım dedim, adet olmama 1 gün var..
Girdim banyoya yaptım, annem eşim evdeler.ikinci çizgi silik.
Tabi inanmadık, 2 test daha aldık yine aynı..
Diğer mahalleye koydum gebelik testi resimlerimi "hamile miyim" diye sordum, insan inanamıyor çünkü...
Her gelen cevap "tebrik ederim, hamilesin" şeklinde...
Eşimle okuyoruz cevapları tek tek ama yok inanmıyoruz halaSonradan üzülmemek için sevinemiyoruz..
Neyse ertesi gün kan testi yaptırmaya karar verdik..Eşim işe gitti, annemle biz hastaneye..Verdim kanımı sonucu bekliyorum..Sonuç kağıdını elime aldım, yanımda duran bayan "tebrik ederim hamilesiniz" dedi kağıdıma bakınca...İşte o an kayış koptu ben de...
Ağlıyorum ama nasıl hüngür hüngür...Annem bana sarıylıyor "ağlama kız deli" diyor![]()
Koşarak çıktım hastaneden hemen eşimi aradım...Ben heyecanlı tipim ya akşama kadar bekleyemedim, ağlaya ağlaya "ben hamileyim" dedim, "hadi canım" diyor telefondan banaİnanamıyor herüf
![]()
Akşamı zor ettik, akşam onu gördüğümde sarılıp ağlamaya devam ettim, böyle sıradan bir hikaye bizimkisi...O gece zor uyumuştuk
her konuştuğumuzda gene tazeleniyor anılar yaaa ne günlerdi tuğbam yaaaaa..benim hamile olduğumuda sürekli sen diyordun bana yok ama hiç belirtim yok adet belirtim var demiştim sana eee tamam işte adet belirtileri gibi oluyor demiştin var sende eminim demiştin banada melek63 te destek vermişti çokne günlerdi
Bebikommm iyi bari kız sen sabredip paketleyebilmişinBen çok pişmanım hemen her otu moku anında yetiştirdiğim için
benimde hamile kaldıgımı ogrendigimin oncesindeki 2 ay adetim gecikmisti bende yapmıstım test negatif cıkmıstı tabi o zaman bende esimde moral olarak biraz yıkılmıstık da caktırmıyoduk neyse kendi kendime dedimki bidaha sadece adet gecikmesinden suphelenip yapmicam test fln baska belirtilerde olursa yapcam dediydim..o ay,4 gün gecikmisti ama ne sivilce ne bel kasık agrısı hicbise yoktu ecz.onunden gecerken aldım bi tane oflaya puflaya eve gittim zate hava sıcak,banyoda yaptım koydum kenara ustumu degısmeye gıttım sonra bi girdim kiiii....:sok ikki cizgii amannn
evn icini bi turladım yarı guler yarı aglar vaziyette ılk anneme soyledım o heycanla..aksam da esime hediye paketi yaptım cubugubabalar günü hediyen al dedim,actı baktı anlamadı once flash disc fln sanmıs hatta
sonra ben ona melul melul bakınca dank etti,sarıldık kaldık oyle iste..vay bee
Yaşasın kız gitti ben bi işiyim
ayyy süper 3 aşağı 5 yukarı aynı şekilde öğrenmişiz kızlar ama mükemmel bişi hala testini saklayan kaç kişi var??? ben saklıyorum mesela
bakacaz artıkın yavrum akşam ola hayır ola yarn akşamda gülibikler gelcek yemeğe
harbiden içine doğmuş bacım ağladım sonunda kopardın beni seni öyle hayal ettim çok fena koptum :aglayan: babam bana bakıyo şu anda delimi bu die:lilav:
süperdi aslı o gün en az 5 sayfa tebrik almıştım sizleri çok seviyorum biliyosnuz dimi o gün ne kadar sevildiğimi bana hissettirdiniz seninkini ii hatırlıyorum aslıcan çok iyi kalıbımı basarım bakta gör dediydim ama sen daha öncede böyle oldu karnım ağrıyo kesin hastalancam demiştin ama ne oldu asya can el salladı bana sen dörmedin-rgulu
benimde hamile kaldıgımı ogrendigimin oncesindeki 2 ay adetim gecikmisti bende yapmıstım test negatif cıkmıstı tabi o zaman bende esimde moral olarak biraz yıkılmıstık da caktırmıyoduk neyse kendi kendime dedimki bidaha sadece adet gecikmesinden suphelenip yapmicam test fln baska belirtilerde olursa yapcam dediydim..o ay,4 gün gecikmisti ama ne sivilce ne bel kasık agrısı hicbise yoktu ecz.onunden gecerken aldım bi tane oflaya puflaya eve gittim zate hava sıcak,banyoda yaptım koydum kenara ustumu degısmeye gıttım sonra bi girdim kiiii....:sok ikki cizgii amannn
evn icini bi turladım yarı guler yarı aglar vaziyette ılk anneme soyledım o heycanla..aksam da esime hediye paketi yaptım cubugubabalar günü hediyen al dedim,actı baktı anlamadı once flash disc fln sanmıs hatta
sonra ben ona melul melul bakınca dank etti,sarıldık kaldık oyle iste..vay bee
canımsın benimmmayy evet yok yaaa valla yok tubişim dediydim sana sende ısrarla var demiştinnn ciddende yaaa allahım şükürler olsun bize onları verenebilmemmi bende seni çok seviyom can dostum
süper yaa iyi beklemişsin en azından ben gibi olmamışsın mal gibiydik biz resmen o gün karı-kocabende saklıyorum hala o testi atamadım atmayacamda hatıra kaldı kızımdan
ilerde aklı erdiğinde gösterecem bak kızım diye
canımsın benimmm
bizim komşu bebeğin 1 yaş doğum gününde slayt gösterisine koymuştu testini mükemmeldi:lilav:
aaaa güzel bir fikir bacım aklımızda bulunsun sende atmadın demi
bende 3 test yan yana duruyoobencede güsel fikir
kesinlikle yapalım allah ömür verirse bacım sen dur hatırlatalım birbirimize