2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslıcan bence sen babuşla yarışma aranızda 5-6 hafta var bacımm sen onun haftaya gel öyle yarış :D bakalım formu koruycan mı babuşun rekoru kimse kıramaz gibime geliyo sen 2.sıradasın ben 3.sıradayımmm :evet:

heee yarışmayı terk ettim bende ama genede havamı atayım dedim tubişim:Dnapim kendimi böyle mutlu ediyorum :utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
iyiyiz iyiyiz elhamdülillah halimize doğumumuz kolay olsun inşallah :lilav: mutlu olmıycak bişi yok işte :sila: max10 kg ile pırtlatırız inşallah

bende öyle düşünüyorum bilemedin 12 kg ile atlatırız biz bu işi valla tubişim:Dgeçen memleketten arkadaşım aradı 2.ye hamile kendisi daha 3.ayında 5 kg aldım diyor şok oldu benim aldığım kg ile aynı olduğunu duyunca bende içten içe sevinmedim değil yaniiii saklamayım bariiii:evet::evet:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bende öyle düşünüyorum bilemedin 12 kg ile atlatırız biz bu işi valla tubişim:Dgeçen memleketten arkadaşım aradı 2.ye hamile kendisi daha 3.ayında 5 kg aldım diyor şok oldu benim aldığım kg ile aynı olduğunu duyunca bende içten içe sevinmedim değil yaniiii saklamayım bariiii:evet::evet:

ben de hamile arkadaşlarımla kendimi kıyaslayınca seviniyordum az aldım diye ama son ayda çok aldım ben, 12 ile tamamlamam zor görünüyor, artık dikkat etcem napayım :sinifsinif:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

şimdi bünye meselesi aslında aslım bu durum çokta sevinmemek lasım bu arada benimde bi arkadaşım var 5.ayına yedi girdi 8 kilo almış oda ama fena yiyo alması normaldir ben doğru dürüst yimek yiyemiyorum elimde değil midem daraldığı için tıkıyo beni kusacak gibi oluyorum bırakıyorum bide maşallah içimde bişi durmuyo devamlı wcdeyim ondan almıyorum sanırsam yoksa gündelik hayatta hamile değilkene ne yesem şişerdimm eritemediğim için wcye çıkamadığım için ama şükür oğlum bana yaradı:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hımmm maşallah gayet iyisin babuş max 8 kg la tamamlıycan aferin sana
bende hesabıma göre 79,3-73,5=5,8 kg almışım 6 de yuvarlak hesa bende 10kg ile tamamlasam hadi 12 de iyi bir başarı sanırım umarım hemencik atarız kglaları

9-10 Filan olur sanırsam lidoşum.Sezoş olursam hemen veremem diye korkuyorum ama herhalde yarısı gider en azından.Bu hamilelik benim nefsim için iyi bi imtihan oldu.Önceden olsa verebileceğime hiç inanmaz,kendime de güvenmezdim ama şimdi güveniyorum.

Kar yağışlı bir Ankara sabahından hepinize günaydıııın... :utan:

Kahvaltımı edip gelicem inşallah...

Bu arada kızlar dün gece başlığımızı şöyle bi dikizleyeyim dedim, bi baktım önce 36 misafir, sonra 43 misafir, sonra 55 misafir ohaa dedim nooluyoruz. Sonra uykum vardı gittim yattım :cokkomik: :cokkomik:

Günaydın canım.Eskişehirde de kar yağıyormuş…Burda da yağsa ya, özendim…
Diğer taraftakiler de 5-6 misafir olunca bizim dikizlediğimizi ima ediyorlarmış :D
55 misafiri görseler, dipleri düşer herhalde.

babuş biliyonmu bende 5 kg aldım toplamda ama kıyafetlerimle tartılmıştım hemşire tam yazıyorum ama 1 kg çıkartmak lazım dediydi:):)yanii = ne oluyor 4 kg demi hesabım doğru demi:D:D:D:cokkomik::evet::evet::evet:

Biz de cıplak tartılmıyoruk yavrum :D
Hem lidoşun dediği gibi arada level farkı var,hafta açısından :D

aslıcan bence sen babuşla yarışma aranızda 5-6 hafta var bacımm sen onun haftaya gel öyle yarış :D bakalım formu koruycan mı babuşun rekoru kimse kıramaz gibime geliyo sen 2.sıradasın ben 3.sıradayımmm :evet:

Aslan lidoş yürü be :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hamile olduğunun farkına varmayan kırk dört yaşındaki kadın sokakta doğum yaptı. Alışverişe çıkmış olan diğer insanların karşısında doğum yapmak üzere olduğunu fark eden kadına o sırada yanında bulunan yirmi üç yaşındaki kızı yardımcı oldu.

İngiltere'nin Derby kentinde yaşanan olayda, alışverişe çıkmış olan Jane Eadie kendini iyi hissetmeyerek bir banka oturdu.

Doğum sonrasında yaşadıklarına inanamadığını söyleyen anne, bebeğini kucağına alana kadar hayal gördüğünü sandığını belirtti.

Üçüncü çocuğunu doğuran anne Jane Eadie, son dokuz aydır bazı ilaçlarını almayı bırakması sebebiyle kilo aldığını sandığını söyledi.

Hamile olduğundan haberdar olmayan anne sağlıklı bir şekilde hayata gelen çocuğuna James adını verdi.

Jane Eadie sokakta doğum yaptıktan sonra herkesin yanına gelip destek olmasından ve kendisini tebrik etmesinden çokd uygulandığını belirtti.

(Şekerpare paylaşmış) :cokkomik:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuşum iyi de, o mahallede biz yazarken 20-30 misafir kesin oluyordu. Şimdi 3 e 5 e mi düşmüş onu da bizden mi biliyolarmış ahahahhahahhahahaaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben de hamile arkadaşlarımla kendimi kıyaslayınca seviniyordum az aldım diye ama son ayda çok aldım ben, 12 ile tamamlamam zor görünüyor, artık dikkat etcem napayım :sinifsinif:
evet aslında bünyeden bünyeye değişiyor kg alımı hayırlısı bakalım napalım
şimdi bünye meselesi aslında aslım bu durum çokta sevinmemek lasım bu arada benimde bi arkadaşım var 5.ayına yedi girdi 8 kilo almış oda ama fena yiyo alması normaldir ben doğru dürüst yimek yiyemiyorum elimde değil midem daraldığı için tıkıyo beni kusacak gibi oluyorum bırakıyorum bide maşallah içimde bişi durmuyo devamlı wcdeyim ondan almıyorum sanırsam yoksa gündelik hayatta hamile değilkene ne yesem şişerdimm eritemediğim için wcye çıkamadığım için ama şükür oğlum bana yaradı:utan:
evet canım benimmm sen çok yiyemiyorsun gerçektende anlattığına göre ama ben sömürüyom resmen valla sanırım bana yaramıyor yediklerim dirk kıza gidiyor yemem göre almam yavaş maşallah:D:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hamile olduğunun farkına varmayan kırk dört yaşındaki kadın sokakta doğum yaptı. Alışverişe çıkmış olan diğer insanların karşısında doğum yapmak üzere olduğunu fark eden kadına o sırada yanında bulunan yirmi üç yaşındaki kızı yardımcı oldu.

İngiltere'nin Derby kentinde yaşanan olayda, alışverişe çıkmış olan Jane Eadie kendini iyi hissetmeyerek bir banka oturdu.

Doğum sonrasında yaşadıklarına inanamadığını söyleyen anne, bebeğini kucağına alana kadar hayal gördüğünü sandığını belirtti.

Üçüncü çocuğunu doğuran anne Jane Eadie, son dokuz aydır bazı ilaçlarını almayı bırakması sebebiyle kilo aldığını sandığını söyledi.

Hamile olduğundan haberdar olmayan anne sağlıklı bir şekilde hayata gelen çocuğuna James adını verdi.

Jane Eadie sokakta doğum yaptıktan sonra herkesin yanına gelip destek olmasından ve kendisini tebrik etmesinden çokd uygulandığını belirtti.

(Şekerpare paylaşmış) :cokkomik:

eee kadına yuhh diyorum yani haaa türkiyede olsa gerikalmışlık derler hangi kadın bünyesinde olan bu kadar yoğun değişikliği anlamaz acaba yaaa valla aptal olması lazım:D:Den başta bebiş kımıldıyor onuda bağırsak hareketi sandı zaar bu kadın delimi nee:D:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ben de neredeyse 17-18 haftalara kadar hiç kilo almadan geldim.24 haftalık filanken 2,5-3 kilo almıştım ama, iştahım da yoktu, diyette öyle zorlanmıyordum, listeme göre yediğimde doyuyordum.
Ama ne zaman 6.ayı aştım, işte o zaman hem kilo alışım hızlandı hem de iştahım açıldı.
Her bünye bir olmamakla birlikte kilolu gebe kalanlar daha yavaş ve az kilo alarak tamamlıyorlar hamileliklerini.

benim arkadaşım 16 haftada 12 kilo almıştı.
16-18 kiloyla tamamladı ama diyet yapmak zorunda kaldıydı.
1.78 boy ve 68 kiloyla hamile kalmıştı, öyle aşırı zayıf da değildi. Ama bünyesi ihtiyaç duyuyomuş sanırım ki, çok aldı.
Ben de gebelikten önce azıcık ipin ucunu kaçırsam hemen alırdım çok meyilliydim. Ama gebelikte fazla almadım. Sebebi de gestasyonel diyabet çıkacağımı önceden fark etmemiz ve baştan diyet uygulayarak 24. Haftaya erişmemiz oldu.
Aslında 20li yaşlarımın başında çok kolay kilo verirdim ben ama yaş 25’İ geçince zorlaşmaya başladı…

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tamam bluşum öünde düğmelerimi ilikledim saygıyla sevgiyle eğiliyorum:eek::eek::eek::cicek::cicek::cicek::cicek:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eee kadına yuhh diyorum yani haaa türkiyede olsa gerikalmışlık derler hangi kadın bünyesinde olan bu kadar yoğun değişikliği anlamaz acaba yaaa valla aptal olması lazım:D:Den başta bebiş kımıldıyor onuda bağırsak hareketi sandı zaar bu kadın delimi nee:D:D:D

Dimi yaaa bi de 3. çocuğumu ne. Bence yalan o haber :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
HAYATA KÜSTÜM YEMİNLEN YAAA. dünde fatmagülle kerime küstüm...

burayı da izlemıcem o diziyi de izlemıcem. odada bi yaşar abi var adam anfi yutmuş yeminle. o nasıl bağırarak konuşmak lan?

öfffffff. kılım herşeye kılll...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuşum iyi de, o mahallede biz yazarken 20-30 misafir kesin oluyordu. Şimdi 3 e 5 e mi düşmüş onu da bizden mi biliyolarmış ahahahhahahhahahaaa

Züğürt tesellisini bilin mi simuşum :D
Eskilerden kim var Allasen orda hepsi hiç ismini duymadığım yeni tipler.
Bir iki tane eskiden kalan var işte. Onlar da ya buraya gelemeyenler yada bizim ağırlığımızdan hazzetmeyenler.
E tabi seviye biraz yükselince herkes ayak uyduramaz, ya alıngan yaparlar karşılarındakini ya çok bilmiş :D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tamam bluşum öünde düğmelerimi ilikledim saygıyla sevgiyle eğiliyorum:eek::eek::eek::cicek::cicek::cicek::cicek:

Aferin :D Gel bağrıma basiim seni bi, gel gel :D

HAYATA KÜSTÜM YEMİNLEN YAAA. dünde fatmagülle kerime küstüm...

burayı da izlemıcem o diziyi de izlemıcem. odada bi yaşar abi var adam anfi yutmuş yeminle. o nasıl bağırarak konuşmak lan?

öfffffff. kılım herşeye kılll...

Fatmagüle ben de küstüm.Oynatıyo resmen kerimcaazı elinde.
İstediğin zaman elini tut, işine gelmeyince kapıyı kilitle.
Uyuz.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Gökçeeee Gökçeeeee senin yavrun şuanda ficudunun tam olarak neresinde de göbeğin düşmüş didiler saaaa? Benimki mesela tam göbek deliğimin hizasında. Ama zaten hiç daha yukarı da çıkmadı ki...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar