2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gözümün önünde dura dura nasıl sahip çıkacam irademe alla alla deseydin ben yemiyorsam seninde yemeğe hakkın yok deseydin bu bebeği ben kendimmi yaptım ama bak kendim taşıyorum deseydinn:sinir::sinir::sinir:
puhahaa :kahkaha: demi yaa doğru diyosun benim gece dürtükleyip eşime bağırdığım gibi düngün yaat yüz üstü yatmayı aşeriyorum öldürürm seni dediğim gibi :D
ay ne biliyim. eşi o ben bi kaç kişi daha sahildeyiz. azo 40 kilo falan ama. ahahahahahha. işte o sıra anladım rüya olduğunu zati.:)

kız benımkı baya tepedeydi... şimdi baya aşağıda hakkat ..
azo duymasın seni öldürebilerrrr
Tabi kıyafetler ve sabah aç karnına tartılmamış olmak değiştirir canım kilonu.
1,5 kg filan düşmek lazım o tip durumlarda.
Ben 5 kg almıştım en son.

Günaydın canım.Bence de eve alınmasın, yoksa biz nasıl irademize sahip çıkalım ama dimi :D

hımmm maşallah gayet iyisin babuş max 8 kg la tamamlıycan aferin sana
bende hesabıma göre 79,3-73,5=5,8 kg almışım 6 de yuvarlak hesa bende 10kg ile tamamlasam hadi 12 de iyi bir başarı sanırım umarım hemencik atarız kglaları

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kar yağışlı bir Ankara sabahından hepinize günaydıııın... :utan:

Kahvaltımı edip gelicem inşallah...

Bu arada kızlar dün gece başlığımızı şöyle bi dikizleyeyim dedim, bi baktım önce 36 misafir, sonra 43 misafir, sonra 55 misafir ohaa dedim nooluyoruz. Sonra uykum vardı gittim yattım :cokkomik: :cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
puhahaa :kahkaha: demi yaa doğru diyosun benim gece dürtükleyip eşime bağırdığım gibi düngün yaat yüz üstü yatmayı aşeriyorum öldürürm seni dediğim gibi :D

azo duymasın seni öldürebilerrrr

hımmm maşallah gayet iyisin babuş max 8 kg la tamamlıycan aferin sana
bende hesabıma göre 79,3-73,5=5,8 kg almışım 6 de yuvarlak hesa bende 10kg ile tamamlasam hadi 12 de iyi bir başarı sanırım umarım hemencik atarız kglaları

ayyyyyyyyyy yüzüstü yatmakmı o neydi acabasıııı bilemedim şimdi öyle bir yatış vardı demi kızzz unuttukta:D:D
ohhhhhh sende iyi yapmışsın kız yatmasınlar biz yatamıyoz yemesinler biz her önümüze geleni tüketemiyozzz aaaaaaa başlarım valla haksızlıkkkkk:sinir::sinir:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Bu arada kızlar dün gece başlığımızı şöyle bi dikizleyeyim dedim, bi baktım önce 36 misafir, sonra 43 misafir, sonra 55 misafir ohaa dedim nooluyoruz. Sonra uykum vardı gittim yattım :cokkomik: :cokkomik:

günaydın simoşummmm...hee canım bizden çok ilgili alakadarlar arkadişler sağolsunlar...afiyet olsun bacım ekmeğini kızart sonra tereyağ sür emii ohhh mis missss:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
dün eşim bana süper bi balık yaptı bi de mantar sote-kop canım ya kızıyorum falan ama seviyorum keratayı..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
babuş biliyonmu bende 5 kg aldım toplamda ama kıyafetlerimle tartılmıştım hemşire tam yazıyorum ama 1 kg çıkartmak lazım dediydi:):)yanii = ne oluyor 4 kg demi hesabım doğru demi:D:D:D:cokkomik::evet::evet::evet:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

günaydın ve afiyet olsun :)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

günaydın canım
bir zamanlar ben de dikizlerdim eski günler geldi aklıma
okumak da eğlenceli size diyim tecrübeyle sabit..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyyyyyyyyy yüzüstü yatmakmı o neydi acabasıııı bilemedim şimdi öyle bir yatış vardı demi kızzz unuttukta:D:D
ohhhhhh sende iyi yapmışsın kız yatmasınlar biz yatamıyoz yemesinler biz her önümüze geleni tüketemiyozzz aaaaaaa başlarım valla haksızlıkkkkk:sinir::sinir:

offf aslı o yatış şekli varya fena açeriyorum yatağın ortasına koca bir yuvarlak delik açıp göbeğimi oraya yerleştirip uyuyasım var ben normalda sağımda solumda uyuyamayan biriydim hoş değişmedi halen uyuyamıyorum offf oğlum doğsun ilk işim yüzüsü yatmak :lilav:
yatmasınlar yemesinler içmesinler tabeee yokkk erkeklere bişi benim yemediğim hiçbişi oda yemiyo zavallım napsın

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

günaydınnn simoşcumm afiyet şeker olsun güsel bir keyif yap yerimize
misafirler gece basıyo ki burayı koca gün ne yazdık onu inceliyolar pehhhh meraklılar renytinglerimiz yüksek -gozluk

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
offf aslı o yatış şekli varya fena açeriyorum yatağın ortasına koca bir yuvarlak delik açıp göbeğimi oraya yerleştirip uyuyasım var ben normalda sağımda solumda uyuyamayan biriydim hoş değişmedi halen uyuyamıyorum offf oğlum doğsun ilk işim yüzüsü yatmak :lilav:
yatmasınlar yemesinler içmesinler tabeee yokkk erkeklere bişi benim yemediğim hiçbişi oda yemiyo zavallım napsın

öyle yatak üretilse var ya süper satar:Dben de sağıma ya da sırt üstü yatarım ikisi de iyi değil dedi doktor.. tutturmuş bi sol.. kadın solcu anam buna eminim..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
babuş biliyonmu bende 5 kg aldım toplamda ama kıyafetlerimle tartılmıştım hemşire tam yazıyorum ama 1 kg çıkartmak lazım dediydi:):)yanii = ne oluyor 4 kg demi hesabım doğru demi:D:D:D:cokkomik::evet::evet::evet:

aslıcan bence sen babuşla yarışma aranızda 5-6 hafta var bacımm sen onun haftaya gel öyle yarış :D bakalım formu koruycan mı babuşun rekoru kimse kıramaz gibime geliyo sen 2.sıradasın ben 3.sıradayımmm :evet:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
öyle yatak üretilse var ya süper satar:Dben de sağıma ya da sırt üstü yatarım ikisi de iyi değil dedi doktor.. tutturmuş bi sol.. kadın solcu anam buna eminim..

puhahaa :kahkaha: solcu heee tüm doktorlar öle :D
ben hep yüz üstü yatar yastığımın altınada ellerimi sokar bi güsel yumulurdum yatağa ama nerde 7 ay oldu en çok özlediğim şey bu oldu abartmıyorum ve etli çiğ köfte yimek :utan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:beyazbayrak: ruh haline bayrak sallıyorum gökçem

salla bebişim salla.

sen niye çıkıyorsun ki ben onu anlamadım..birileri mi geliyor

çıkmıyorum. siz yeni bi sayfaya geçtiğinizde benim geçmem dakikalarımı alıyor. pc bi türlü hazmedemıyor yeni sayfayı açmamak için inat ediyor. arada 15 dakikadan uzun sürerse bende girip çıkıp tekrar girmeyi deniyorum. demin öyle yaptım. kriz geçiriyordum az daha.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
salla bebişim salla.

çıkmıyorum. siz yeni bi sayfaya geçtiğinizde benim geçmem dakikalarımı alıyor. pc bi türlü hazmedemıyor yeni sayfayı açmamak için inat ediyor. arada 15 dakikadan uzun sürerse bende girip çıkıp tekrar girmeyi deniyorum. demin öyle yaptım. kriz geçiriyordum az daha.

anladım cnm..
senin gibi beklemekten nefret eden biri olaraktan Allah yard. olsun diyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar